Güzellik & Bakım Sizin için el kreminin yapısı mı daha önemli, kokusu mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor #VücutBakımı 🤍 #BepantholSensiDaily Güncellemeler1 yıl Güncelişko . Sizin için el kreminin yapısı mı daha önemli, kokusu mu? Cevapla Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Arzusaglm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl İçeriği alkol filan olmasın doğal olsun olabildiği kadar 1 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bulasik gibi elde kalmasin emilsin, gerisi onemli degil. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Benim bir el kremim yok ben son bitti ve yeni bir tane alamadım param olunca alırım 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Göz yakmasinda kremler dokunuyor gözüme 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Yapısı, kokusu, nemlendirmesi önemli 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Yapısı daha önemli 1 0 Yorumla
Kova1988 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Çok iyiymiş 1 1 Yorumla Kova1988 1 yıl Buranın afeti sensin belli oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İçeriği alkol filan olmasın doğal olsun olabildiği kadar
Bulasik gibi elde kalmasin emilsin, gerisi onemli degil.
Benim bir el kremim yok ben son bitti ve yeni bir tane alamadım param olunca alırım
Göz yakmasinda kremler dokunuyor gözüme
Yapısı, kokusu, nemlendirmesi önemli
Kokusu ve elde bıraktığı ipeksi his
Yapısı daha önemli
Ikisi de önemli bence
İkisi de
Kokusu ya
Yapısı
Koku 🤭
Kokusu
ikiside
ikiside