Güzellik & Bakım Vücut losyonlarınızı ellerinize de kullanıyor musunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Vücut losyonlarınızı ellerinize de kullanıyor musunuz?#EdamedaVücutbakımı 🌹#L’Occitane ❣️ Güncellemeler+1 yıl Günceldir Vücut losyonlarınızı ellerinize de kullanıyor musunuz? Cevapla Losyon Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Evet kullanırım yüzümde de dahil buna. 😄 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Elimle sürdüğüm için doğal olarak evet dmdkxkk 1 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sadece ele kullanıyorum, vücudumda yağ hissinden nefret ederim 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tüm vücuduma sürdükten sonra ellerime de sürmesem olmuyor. 1 0 Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Evet tüm vücuda sürdükten sonra en son kollar eller 1 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Bazen el kremi bulamayınca mecburen aslında hepsinin içi aynıdır 😂😂 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sürerken zaten temas etmiş oluyor en son elime de sürüyorum zaten 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben de bi krem var her yerime sürüyorum, şimdi detay vermeyeyim. 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ağır zor emilen bir yapısı yoksa ilk içerik listesinde aqua varsa ve parfüm az miktarda son sıralardayda içerik listesinde tabi kullanırım en çokta kışın. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Losyon nereye kullandığımı bilemez ki 😂 2 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Midem saatin geç olduğunu nerden biliyor lafı gibi bir şey oldu bu 😂 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Elime de sürüyorum bazen. Kokusu çok güzel. 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Az önce kullandım elime cildim aşırı kuru benim 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kurutmaya karşı olması açısından evet 1 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Ayakla sürülmez herhalde bılemedım 0 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Soruyu doğru oku bi zahmet Yorumla u kakilakuku +1 yıl Kullanmıs olunmuyor mu? Yorumla Edameda06 +1 yıl Ayakla sürmek ne alaka Yorumla u kakilakuku +1 yıl Iyımısın ne terslıyorsun Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤬 Yorumla u kakilakuku +1 yıl neyse ıyı geceler Yorumla Edameda06 +1 yıl Sana da Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet kullanırım yüzümde de dahil buna. 😄
Elimle sürdüğüm için doğal olarak evet dmdkxkk
Sadece ele kullanıyorum, vücudumda yağ hissinden nefret ederim
Tüm vücuduma sürdükten sonra ellerime de sürmesem olmuyor.
Evet tüm vücuda sürdükten sonra en son kollar eller
Bazen el kremi bulamayınca mecburen aslında hepsinin içi aynıdır 😂😂
Sürerken zaten temas etmiş oluyor en son elime de sürüyorum zaten
Ben de bi krem var her yerime sürüyorum, şimdi detay vermeyeyim.
Ağır zor emilen bir yapısı yoksa ilk içerik listesinde aqua varsa ve parfüm az miktarda son sıralardayda içerik listesinde tabi kullanırım en çokta kışın.
Losyon nereye kullandığımı bilemez ki 😂
Midem saatin geç olduğunu nerden biliyor lafı gibi bir şey oldu bu 😂
Elime de sürüyorum bazen. Kokusu çok güzel.
Evet kullanırım
Kullanırım herhalde 😂
Az önce kullandım elime cildim aşırı kuru benim
Kurutmaya karşı olması açısından evet
Ayakla sürülmez herhalde bılemedım
Soruyu doğru oku bi zahmet
Kullanmıs olunmuyor mu?
Ayakla sürmek ne alaka
Iyımısın ne terslıyorsun
🤬
neyse ıyı geceler
Sana da