Güzellik & Bakım 25 gü Vücut losyonu kullanır mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 #Edameda 💮#BepantholSensiDaily 🩷 Güncellemeler22 gü Günco Vücut losyonu kullanır mısınız? Cevapla Losyon Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 25 gü Vücut losyonu değilde yıllardır Dalin Bebek yağı kullanıyorum hem kokusu çok güzel hem dus sonrası yumusak bir tene sahip oluyorum 2 3 Yorumla Edameda06 25 gü Evet çok güzel o ☺️🐥 Yorumla r_engarenkyollar 25 gü Evet canım ama o bile bayağı pahalı olmuş fiyatı uçmuş şu an Yorumla Edameda06 25 gü Aynen 🥹 Yorumla
Boss_Lady86 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% 25 gü Kozmetik içeren hiç bir ürün vicuduma uygulamam...Sadece doğal yağlar.. 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 37 , eic 81% 25 gü bazen vucudüm güzel koksun diye şampuan sürebiliyorum dalin gibi 0 0 Yorumla
Premuroso Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 25 gü Bimdeki zeytinyağlı losyonu kullanıyorum 1 0 Yorumla
SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 24 gü Güzellik & Bakım konusunda 652 cevap paylaştı. Arada kullanırım 0 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 25 gü Düzenli olarak kullanmıyorum hayır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Vücut losyonu değilde yıllardır Dalin Bebek yağı kullanıyorum hem kokusu çok güzel hem dus sonrası yumusak bir tene sahip oluyorum
Evet çok güzel o ☺️🐥
Evet canım ama o bile bayağı pahalı olmuş fiyatı uçmuş şu an
Aynen 🥹
Kozmetik içeren hiç bir ürün vicuduma uygulamam...
Sadece doğal yağlar..
bazen vucudüm güzel koksun diye şampuan sürebiliyorum dalin gibi
Bimdeki zeytinyağlı losyonu kullanıyorum
Düzenli kullandığım söylenemez.
her zaman değil
Bepanthol sensi daily kullanıyorum
Arada kullanırım
Kullanmiyorum 😀
Düzenli olarak kullanmıyorum hayır.
Her duştan sonra muhakkak kullanırım
Vücudumun losyona ihtiyacı yok ki
Aslında alışmak lazım