Güzellik & Bakım Vücut losyonu kullanıyor musunuz? Su_perisi1 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Vücut losyonu;cildin nemini düzenleyerek, daha parlak ve pürüzsüz görünmesini sağlar. Vücut losyonu kullanıyor musunuz? Cevapla Losyon Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Yves Rocher’nin Argan yağlı ve güllü olan vücut losyonunu kullanıyorum her duş sonrası. Çok güzel nemlendiriyor ve cildi parlatıyor. 1 0 Yorumla
Seeway_67 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cilt kremleri ve vücut losyonları vazgeçilmezlerim. 😎 Nasıl bir kadın bakımlı olmalıysa bir erkekte bakımlı olmalıdır. 🤗💐 1 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 468 cevap paylaştı. Cildimin nemlendiriciye ihtiyacı var mı bilmiyorum ama kullanıyorum. Dkkd 1 0 Yorumla
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı. Bebek yağı kullanıyorum genelde. 1 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 945 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. hayır 1 0 Yorumla
Yengeçkadını07 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Evett 1 1 Yorumla Fartiht +1 yıl Evet kullanıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yves Rocher’nin Argan yağlı ve güllü olan vücut losyonunu kullanıyorum her duş sonrası. Çok güzel nemlendiriyor ve cildi parlatıyor.
Cilt kremleri ve vücut losyonları vazgeçilmezlerim. 😎 Nasıl bir kadın bakımlı olmalıysa bir erkekte bakımlı olmalıdır. 🤗💐
Cildimin nemlendiriciye ihtiyacı var mı bilmiyorum ama kullanıyorum. Dkkd
Hayir zaten nemli cildim
Kullanmıyorum
Bebek yağı kullanıyorum genelde.
Düzenli olarak kullanmıyorum.
Kullanmıyorum.
Evett
Hayır
Evet kullanıyorum.
Evet:)
ara sıra
Hayır