Evet ederim. Aşırı parfüm ya da silikon türevi maddeler içeriyorsa kullanmam. Belli markalar dışında da almam. Drugstore kullanamıyorum alerjik bir vücudum var. Cilt bakımda da aynı şekilde.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu siteye yeni üye oldum ama sürekli senin vücut nemlendirme başlıklarını görüyorum abla bu kadar bilgiyi nerden biliyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben aldığım ürünlerim içeriğine pek dikkat etmem öyle yaaa
Genele marka olan nemlendiricileri aldığım için bakmıyorum içeriğine. Marka olmuşsa iyidir kafasındayım galiba djjdjd
Vücut nemlendirici olarak genelde doktorun yazdığı krem ilaçları kullanıyorum yoksa vazgeçilmezim bebek yağı.
Bakarım ama zaten hepsi kimyasal içeriyor. Baksan ne bakmasan ne? Doğaldan şaşmayınız efenim
Tabi ki hassas bir cilde sahip olduğum için her detayına dikkat ediyorum
Evet, cildime kullanacağım her bir ürünü en ince detayına kadar incelerim. Alerji yapıyor yoksa.
Evet içerisinde parfüm ve alkol olmamasına ya da az olmasına dikkat ederim genelde
Evet KK at ederim cildime iyi gelmeyecek şeyler olabilir
Hayır Vegan falan değilim kutusu kokusu güzelse alıyorum
Evet ederim. Aşırı parfüm ya da silikon türevi maddeler içeriyorsa kullanmam. Belli markalar dışında da almam. Drugstore kullanamıyorum alerjik bir vücudum var. Cilt bakımda da aynı şekilde.
Bu siteye yeni üye oldum ama sürekli senin vücut nemlendirme başlıklarını görüyorum abla bu kadar bilgiyi nerden biliyorsun
Hayır. Önemli mi
Önemli
Mesela nasıl?
Hayatimda hiç sürmedim vücuduma. Arko krem ve vazalin hariç 😂😂
Evet özellikle sütlü olanları kullanırım.
Dogru tercih bencede
Etmiyorum valla.
tabiki bakmakta fayda var
Yağsız olması kokusu önemli
Etmem çünkü kullanmıyorum 😂
Yağ bazlı olanları tercih ederim
Ederim tabi iyice bakarak, araştırıp alıyorum.
Hayır
Ederim
Reklamlara hayır
Ben daha çok kokusuna dıkkat edıuorum yaa
Evet bakmak lazım
etmem
Evet.
Hayır etmem 😂
İhtiyacım olmuyor
etmem
Hayir maalesef
Evet