Güzellik & Bakım Vücut bakımında en uzun süren işleminiz hangisi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Vücut bakımında en uzun süren işleminiz hangisi?#EdamedaVücutbakımı 💛#L’Occitane 🍀 Güncellemeler+1 yıl ... Vücut bakımında en uzun süren işleminiz hangisi? Cevapla İş Soruları Bakım Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl 3-4 adet kullandığım yüz temizleme jeli - köpüğü var hepsini karıştırıp öyle kullanıyorum zaman değerli 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Peeling yüzeysel yapmak asla içime sinmediğinden ahalar kullanınca daha kısa sürüyor tabi fiziksel bir güç harcamadığımdan☺️ 1 0 Yorumla
hedefi-olanbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl malzemeyi mutlu ediyorum diyelim rütük falan var uğraşmayalım şimdi. 1 0 Yorumla
Besiktas_JK Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Tıraş olmak özellikle çok uzadığı zaman sakallarım bayağı bir uğraştırıyor. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Maskeler saç, yüz, göz gibi malum hazırla, sür, bekle, yıka 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Sakal tıraşı şekilli olunca 1 0 Yorumla
KimsesizYaşar_1517 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yani tabii ki sakal uğraştırır beni 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Maske 😏 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
3-4 adet kullandığım yüz temizleme jeli - köpüğü var hepsini karıştırıp öyle kullanıyorum zaman değerli
Peeling yüzeysel yapmak asla içime sinmediğinden ahalar kullanınca daha kısa sürüyor tabi fiziksel bir güç harcamadığımdan☺️
malzemeyi mutlu ediyorum diyelim rütük falan var uğraşmayalım şimdi.
Tıraş olmak özellikle çok uzadığı zaman sakallarım bayağı bir uğraştırıyor.
Maskeler saç, yüz, göz gibi malum hazırla, sür, bekle, yıka
Saç taramak bir işkence
Sakal tıraşı şekilli olunca
Peeling yaparken çok yoruluyorum
tüyleri alma olabilir
Saç/sakal tıraşı ve bakımı
Saçıma fön çekmem olsa gerek
Yani tabii ki sakal uğraştırır beni
Temizleyicilerle çok uğraşıyorum
Maske 😏
Saç bakımı ızdırap resmen
saç bakımı