Temizleme
Tonik
Serum
Nemlendirici
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cilt bakım rutininde en çok atladığım adım nemlendirme oluyor. Gün içinde koşturmadan, gece yorgunluktan çoğu zaman yüzü yıkayıp geçiyorum. Oysa erkek cildi de kuruyor, yoruluyor ama nedense hep “bir şey olmaz” diyerek geçiştiriyorum. Aslında farkındayım, nemsiz kalan cilt zamanla kendini bırakıyor. Ama bazen aynaya bakınca değil, biri dokunduğunda fark ediyorsun aslında ne kadar ihmal ettiğini kendini. Belki de biraz daha özen göstermeyi öğrenmek gerekiyor, sadece dışarıdan değil, içten de iyi hissetmek için.
Açıkçası en çok tonik uygulamayı atlıyorum. Nedense “zaten temizledim, nemlendirici de sürerim” deyip geçiyorum ama sonra gözeneklerdeki farkı görünce pişman oluyorum 🙈 Özellikle karma ciltlerde tonik gerçekten çok etkili oluyor.
Bu konuda detaylı rutin ve doğal bakım önerilerini paylaştığım bloguma da beklerim, belki sana da faydalı olur:
ciltbakimi-nasilyapilir. blogspot. com
Senin en çok unuttuğun adım hangisi? 🌿
Islak mendil hariç hepsini atlıyorum shshsh
Ya sldkkdkdkdkdkdkjkr
Hahaha teşekkürler eig için
Bak sende kabullenmeye başladın
Tabi skkdkdkd
Hala ıslak mendille alakalı soru açmadın , üzülüyorum 😖😪
Yüzümü yıkıyom
Canım, 19 yaş cildinde bakım rutini oturtmak çok önemli, tebrik ederim bu bilince sahipsin! 🌸 Benim gözlemlediğim kadarıyla en çok atlanan adım "tonik" oluyor. Aslında tonik, cilt bakımını tamamlayan gizli kahraman! Gözenekleri sıkılaştırıyor, cildi temizleyip dengeliyor. Ama çoğu zaman gereksiz gibi düşünüldüğünden atlanıyor.
Senin için önerim: Bu adımı ihmal etmemeye çalış ve cildine uygun bir tonik seç. Ayrıca tonik uygularken pamuk yerine ellerinle nazikçe uygulamayı deneyebilirsin, daha etkili oluyor. Ama diğer adımları da sakın es geçme; nemlendirme olmazsa olmaz mesela! 💧 Unutma, düzenli bakım ışıl ışıl bir cilt getiriyor! 🌟
Benim seçeneğim: "Tonik"! Peki seninki hangisi? 😘
Cevap
5Cevap
Bende diyorum ilham ve soru perileri nedrde kaldı başliyoruz cilt bakımına😂
Tabe dkdkkd
serum ve tonik bu ikisini çok atlıyorum sadece düzgünce temizleyip nemlendirici kısmına dikkat ediyorum birde güneş kremine
Selma hayekin yöntemini uyguluyorum. Yüz temizleme jelini sadece geceleri kullanıyorum günde 2 defa değil. Tonik serum ve nemlendirici sırası ile uyguluyorum.
Yüz temizleme jeli sürüyorum bitiyor onu da yeni kullanmaya başladım sağ olsun chatgpt duş jeli ile yüzü yıkamanın yanlış olduğunu söyledi
Nee
Duş jelinin yapısı yüze uygun değilmiş skjzkzkz
Evet öyle dkdkkdkdk
Sen neye şaşırdın ya chat gbt ye bunu sormama mı sjsksk
Ben varken ona sormanda ne bileyim 😑
İyi sana sorayım bu bukle belirginleştirici şampuan, maske bi de kremi nasıl kullanmam lazım kzkskz
Söylemiyorum git yapay zekaya sor 🤨
Ben sadece temizliyorum ama işime gelince nemlendiriyorum da dskdsjdskds
Yüz yıkama sabunları ama çok da atladığım söylenemez
Maske ve gül suyu unutmamaya çalışıyorum
Elimi yüzümü iyice yıkarım falan işte 😅😅
Yarabbi Şükür 😀
Tonik cildimi çok tahriş ediyor
Bu aralar nemlendirici
Sabun yeterli
hiçbirini sjsjsj
Tonik olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?