Güzellik & Bakım Vücut bakımı yapmaktan zevk alır mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Vücut bakımı size hobi gibi gelir mi?#EdamedaVücutbakımı 🏵️#L’Occitane 💛 Güncellemeler+1 yıl Süper soruşlar Vücut bakımı yapmaktan zevk alır mısınız? Cevapla Bakım Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ben banyoya girip vücut bakımı yaptığım zaman zaman su gibi geçiyor Ne ara ben banyoda 2 saatimi harcadım bilmiyorum ama aşırı keyifli geliyor 1 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Tabi zevkli oluyor bakımı ve temizlemesi kendini çok daha özgüvenli hissediyorsun, bu hayatına çok fazla yansıyor her ne kadar kimse önemsemsede 🙌🏻 1 0 Yorumla
Bez_BheBek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Vücut bakımı yapmak bana zevk veriyor evet özellikle peeling ve nemlendirme aşamasında cildimin nefes aldığını hissetmek ayrı bir haz veriyor. 1 3 Yorumla Sağlamkişi +1 yıl @Bez_BheBek vücudunun en çok hangi bölgesine bakım yaparsın? Yorumla Bez_BheBek +1 yıl Komple vücut işte Yorumla Sağlamkişi +1 yıl Özel bir bölge yok yani Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Beni yoruyor ancak ben uzanacam başkası yapacak 2 4 Yorumla flaneurx +1 yıl Bendensin 👍👍 Yorumla Asil-Bey +1 yıl @flaneurx başka türlü yapmaya üşeniyorum Yorumla flaneurx +1 yıl 😂😂 tahmin ediyorum seni Yorumla Asil-Bey +1 yıl @flaneurx e tanıyorsun da o kadar 😂 olsun yani Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hobi gibi bir şey aslında. İnsanı kendiyle barışık tutan bir şey Eda. 1 0 Yorumla
esmer0692 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Evet bakımla ilgili belirli bir rutinim var. Yaparken kendimi mutlu hissediyorum. 1 0 Yorumla
daktırmaktırr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kendimle ilgilenmekten her zaman zevk aldım 3 0 Yorumla
Elfelfelff Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 83% +1 yıl Evet, bakım sonrası bi rahatlama geliyor 1 0 Yorumla
jakop5 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl gerekeni yaparım fazlası zaman kaybı benim için 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben banyoya girip vücut bakımı yaptığım zaman zaman su gibi geçiyor Ne ara ben banyoda 2 saatimi harcadım bilmiyorum ama aşırı keyifli geliyor
Tabi zevkli oluyor bakımı ve temizlemesi kendini çok daha özgüvenli hissediyorsun, bu hayatına çok fazla yansıyor her ne kadar kimse önemsemsede 🙌🏻
Vücut bakımı yapmak bana zevk veriyor evet özellikle peeling ve nemlendirme aşamasında cildimin nefes aldığını hissetmek ayrı bir haz veriyor.
@Bez_BheBek vücudunun en çok hangi bölgesine bakım yaparsın?
Komple vücut işte
Özel bir bölge yok yani
Beni yoruyor ancak ben uzanacam başkası yapacak
Bendensin 👍👍
@flaneurx başka türlü yapmaya üşeniyorum
😂😂 tahmin ediyorum seni
@flaneurx e tanıyorsun da o kadar 😂 olsun yani
Hobi gibi bir şey aslında. İnsanı kendiyle barışık tutan bir şey Eda.
Evet bakımla ilgili belirli bir rutinim var. Yaparken kendimi mutlu hissediyorum.
Çok severim vücuduma bakmayı ve ultra zevk alırım
Kendimle ilgilenmekten her zaman zevk aldım
Evet, bakım sonrası bi rahatlama geliyor
Başkasına yaptırmayı daha cok severim
Evet çok mutlu oluyorum 😊
Kremlerm yıkarım peeling
Yorucu buluyorum
Üşeniyorum. Çok sıkıcı.
Hobi gibi gelmiyor 😅
gerekeni yaparım fazlası zaman kaybı benim için
Evet
Yorucu buluyorum