Cilt Bakım Cilt bakımı yaparken sıkılarak mı yaparsın, zevk alarak mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Cilt bakımı yaparken bir an önce bitsin düşüncesiyle sıkılarak mı, yoksa zevkle keyifle mi yaparsın?Cilt bakımı #Edamedaciltbakım 🌸🧼 Güncellemeler+1 yıl Güncel 3 Cilt bakımı yaparken sıkılarak mı yaparsın, zevk alarak mı? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Genelde sıkılıyorum 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Yaptığım işi zevk alarak yaparım aşkım tango ve horon tepmece ile Angara oyun havası eşliğinde olur 🤣 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂😂
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Ben kendimle uğraşmasını seviyorum. Sıkılmıyorum yani. 2 0 Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben çok zevk alıyorum bimden kaldirmasalardi çok güzel bir temizleyici vardı cildime iyi gelmişti 2 0 Yorumla
runadyes Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Büyüüük bir zevkle xjnxdn. Yani hiçbir işe yaramasa bile o bakım bana terapi niteliğinde 1 0 Yorumla
MrsMandalina Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sıkılmamak için youtube açan kesimim 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Duruma göre 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Genelde sıkılıyorum
Yaptığım işi zevk alarak yaparım aşkım tango ve horon tepmece ile Angara oyun havası eşliğinde olur 🤣
😂😂
Ben kendimle uğraşmasını seviyorum. Sıkılmıyorum yani.
Ben çok zevk alıyorum bimden kaldirmasalardi çok güzel bir temizleyici vardı cildime iyi gelmişti
Büyüüük bir zevkle xjnxdn. Yani hiçbir işe yaramasa bile o bakım bana terapi niteliğinde
halay çeke çeke :D
Sıkılmıyorum çok zevkli
bitsede gitsek
Bi müzik acarim sıkılmam
Sıkılmamak için youtube açan kesimim
Ben arada bi dizi izlerken yapıyorum ya
Yapmam
Duruma göre
Zevkle
Sıkılarak cilt bakm yapan mı var
Zevk alarak