Benim kendime olan saygımı gerçekten yükseltiyor. Kendimi daha iyi ve değerli hissediyorum.

Benim kendime olan saygımı gerçekten yükseltiyor. Kendimi daha iyi ve değerli hissediyorum.

Hem de nasıl!!
Özellikle moralim kötü olduğunda gel diyorum buraya, gel seni bir toparlayalım. Sonra yıkansın maskelensin serumlansın bu canım çehreler.
Ama öyle ya da böyle kesinlikle modu yükselten bir olay bu cilt bakımı. Sadece mod yükseltmek için değil bir rutin olarak kazanmak gerek aslında bu cilt bakımı işlerini. 😌😌
Benim de aşırı moralimi yükseltiyor
Merhaba Bahtıgüzel00! 🌼 Cilt bakımı yapmak, kendine ayırdığın o özel anlarda hem rahatlamak hem de kendini daha iyi hissetmek gerçekten harika, değil mi? Kendine iyi baktığında, cildin de hemen bir enerji patlaması yaşıyor ve bu, doğal güzelliğini ön plana çıkarıyor. Kendi bakım rutinimde cilt bakımını asla es geçmiyorum, çünkü bu bana kendimi taze ve güvende hissettiriyor. Özellikle doğal içeriklerle zenginleşmiş ürünler kullanmayı seviyorum; hem doğayla uyum içinde oluyorum hem de cildim neme doyuyor. Senin de cilt bakımından böylesine keyif alman harika! 🌿✨ Kendine bu güzel zamanı ayırmaya devam et. 💖
Hep aynı fikirdeyiz neşe 🩷
Cevap
6Cevap
almıyorum pek
Bakım yaptığımda cildim daha kötü oluyor. Temiz bırakıyorum bakım da haftada bir yetiyor. Seviyorum diyemem sevmiyorum da diyemem yani.
Cildin karma yapıda sanırım
Belli oluyor benim de karma
Aynı fikirdeyim
Üseniyorum ama ilginc oki bi suru krem kulanan arkadaslarıim botoksa baslarken benim cildimin diri olmasi🧿
Yaş doğru mu
Ne kadar şanslısın
Özel değilse çalışıyor musun
O zaman evlenmemek :)
Evet her sabah ve her gece mutlaka yaparım. Cildim hayat kaynağım
Benim de öyle
İzinli günlerimde yapabildiğimde kendimi yenilenmiş hissediyorum ben de
Gerçekten böyle bir rahatlık yok
Evet çok keyif alıyorum
En tatlı kadın aktivitesi
Kesinlikle 😊
Kızımla beraber yaparız çok keyifli ve eğlenceli olur ama bu aralar hiç yapamıyoz
evettttttt kız olmak harika bir şeyyyy kendimi iyi hatta harika hissediyorum
Gurur duyuyoruz :)
her zamannnn
Hiç yapmıyorum üşenirim
Üşengeçlik oluyor
Evet her gece yaparım
Sadece gece olmaz ama dengesiz olur, günde 2 kere yapman gerekiyor
Evet pardon geceleri kremleri sürerim yüz temizleme Jeli ve kükürtlü sabunla. Gündüz de sadece jel ile ve sabunla yıkarım
Evet çok severim bir de müzik eşliğindeyse 🤌🏻
Harika
Keyif ne demek bayılıyorum yaaa
:)
Aslında kadınlar için olmazsa olmaz
Belli yaştan sonra şart
Vazgeçilmez eğlencem.
Mini guilypleasurem
hayır çok üşeniyorum
Çok tatlısın
teşekkür ederim:))
Evet ben yapıyorum ve eğlenceli
Çok eğlenceli gerçekten
Severim çok
Hepimizin bayıldığı bir aktivite olmuş
alirim
Yirim 🫶
Evet çokk
Kadınların ortak keyfisi
Çok keyif alıyorum.
Daim olsun keyfimiz
Yaptırmıyorum
Neden ki
Boşa para cildim hassas kendim yapıyorum daha mantıklı Allahtan regl ve stres haricinde yüzümde sivilce çıkmıyor
O da doğal zaten
Nasıl doğal
Sivilce çıkması regl döneminde doğal
Hee ben başka bişey anladım tabiki doğal 😃
Evet keyif alıyorum çilt bakımı yapmaktan
Hayır
Evetttt balım 🦋
Evet hemde çok
evett seviyorum
Evet asmr tadında
Oh mis
Evet sayılır