Güzellik & Bakım Kuru ciltler için en etkili vücut nemlendiricisi hangisi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kuru ciltler için en etkili vücut nemlendiricisi hangisi?#EdamedaVücutbakımı 🍀#L’Occitane 💚 Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Kuru ciltler için en etkili vücut nemlendiricisi hangisi? Cevapla Cilt Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Excipial Lipo çok yağlı gelirse, Excipial Hydro. Eczaneden alacaksın bunun üstüne nemlendirici yok. Gerçi senelerdir görmüyorum ama aynısının Orva firmasının da var. Üre içerikli. 1 1 Yorumla adrenalin64 +1 yıl Bir de arko. O pahalı bir çok kremden kat kat etkili. Yorumla
Kbra10 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yvec Rocher vanilyalı vücut losyonu birde hindistan cevizli olanı var oda güzel 1 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yves Rocher vücut losyonu güzel. Vanilyalı olanın kokusu çok tatlı ama. Kurabiye gibi kokuyor insan. 1 0 Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl La Roche posay ya da CeRaVe marka nemlendirici kremleri kullandım gayet kaliteli 1 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl içeriğince argan yağı olan nemlendirici bence 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Nivea markası bu konuda çok iyi diye biliyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Excipial Lipo çok yağlı gelirse, Excipial Hydro. Eczaneden alacaksın bunun üstüne nemlendirici yok. Gerçi senelerdir görmüyorum ama aynısının Orva firmasının da var. Üre içerikli.
Bir de arko. O pahalı bir çok kremden kat kat etkili.
Yvec Rocher vanilyalı vücut losyonu birde hindistan cevizli olanı var oda güzel
Yves Rocher vücut losyonu güzel. Vanilyalı olanın kokusu çok tatlı ama. Kurabiye gibi kokuyor insan.
La Roche posay ya da CeRaVe marka nemlendirici kremleri kullandım gayet kaliteli
içeriğince argan yağı olan nemlendirici bence
Nivea markası bu konuda çok iyi diye biliyorum
Zeytinyağı ve kahve karışımı.
Arko krem
nivea
Arkonem
Nivea
Bilmiyorum ki beaa