Kuru ciltler için cilt kuruluğu için önerebileceğiniz bir nemlendirici var mı? Krem olur yağ olur vs ne iyi gelir bilen var mı?

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Kuru ciltler için cilt kuruluğu için önerebileceğiniz bir nemlendirici var mı? Krem olur yağ olur vs ne iyi gelir bilen var mı?

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Selaaaammm,
Kuru cildine iyi gelecek bir tavsiye ile geldim. 👯 Kuru cilt problemlerinden yıllardır çeken birisi olarak seni yeni keşfim Hobby Yoğun Nemlendirici Krem serisiyle tanıştıracağım.
Yılların tecrübesini doğal yağlarla birleştiren Hobby, bizlere efsane kokulu kremler sunuyor. Ürünlerin içeriklerinde hindistan cevizi, shea yağı ve avokado bulunuyor. Her birinin kokusu kendine has ama nemlendirme performansı hepsinin çok iyi. 👏

Hobby Yoğun Nemlendirici Krem serisinde üç farklı seçenek bulunuyor. Ben kararsız olduğum için hepsini aldım ve dönüşümlü kullanıyorum. 😝 Duştan sonra shea yağı olanı kullanıyorum. Tüm cildimde hemen emilmesi ve ince yapısıyla kolay uygulanır olmasıyla Hobby oku tam kalbime attı. 💘 Vuruldum KScanlarrr vuruldum ama bu kremlere. 😝

Kremin formülünde yer alan doğal yağlar yoğun bir nemlendirme sağlıyor. En sevdiğim özelliği ise hızlı emilip kalıntı veya yağlılık hissi bırakmaması. Kremi sürdükten sonra bilgisayar kullanırken klavyemde iz yoktu. 👏 Telefon ekranında da aynı performansı gösteriyor, ellerim kremliydi yanlışlıkla like attım diyemezsiniz. 😛

Cildin eğer çok kuruysa duştan sonra ya da günde bir kere nemlendirme yetersiz kalabilir. Gün içinde nemlendirici kremini tazeleyerek cildinin özellikle ellerinin nemli kalmasını sağlayabilirsin. Ellerimizi yıkamak, bulaşık yıkamak, dışarı olmak gibi farklı durumlarda eller hep önde. Ellerime ihtiyacı olan bakımı tabii ki düzenli nemlendirerek sağlıyorum. 🌸
Ben cildimi Hobby nemlendirici krem serisine emanet ettim, sana da iyi geleceğini düşünüyorum. ✨
Cevap
13Cevap
Yağlar sürme yağlar cillte kıllanma yapar
Yağlar sürme yağlar cillte kıllanma yapar, bilimsel açıklamalara kadar yapıldı. Bunun yerine kuru ciltler için nemlendirici ve serum al. Aynı zamanda kuru ciltler için Güneş kremi kullanarak destekle
Nemlendirici krem önerisi verir misin çok acil bide güneş kremi
Benim cildime iyi gelir mi acaba bilmiyorum
Yani bilemem ama zeytinyaği vs uygulamalari yapma cilt kıllarını besliyor, zaten önerilmiyor da, bana hep saçma sapan kremler önerdiler en son kimseye sormadan kendime göre aldım ve 4 yıldır kullanıyorum.
Vazelin candır ya bence onu kullan ya da sarı kantaron yağı var tam bir mucize. Aktarlarda bulabilirsin tüm cilt sıkıntılarına iyi geliyor neredeyse.
Ben kuru cilt problemi yaşamadım nasıl çözülür bilemem
Bir ara nivea kullanıyordum. Hem de hoş kokuyor.
Zeytinyağı kantaron yağı
Bildiğiniz bir krem var mı peki işe yarayan?
cerave nemlendiriciden gayet memnunum aynı zamanda Nivea'nın kiraz çiçeği olanda güzel. Ama böyle vücudumun aşırı kuruduğu zamanlarda teyzemden öğrendim cir aseptine'in mavi vazelini aşırı iyi.
zeytinyağı
Bildiğiniz krem var mı peki işe yarayan?
saf zeytinyağı
Hindistan cevizi yağı dene
Yağ bazlı nemlendiriciler
Bol bol nemlendir bide yag sür
Kadına değer veren erkek sevgisi
Varsa öyle bir tavsiye bende alabilirim
Cildim güzel ve pürüzsüz yinede teşekkürler
vazelinden şaşma eskiler en iyisi
Bence vazalin ya kesin yani
Görseldeki kadar temoz olan yoktur bence
Arko veya nivea deneyenilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?