Güzellik & Bakım Vücut bakımınız için ne kullanıyorsunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Vücut bakımı için kullandığınız şeyler nelerdir?#EdamedaVücutbakımı 🌸#L’Occitane 🤎 Güncellemeler+1 yıl Güncel Vücut bakımınız için ne kullanıyorsunuz? Cevapla Bakım Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Roll On antiperspirant, vücut deodorantı + normal deodorant, traş kolonyası ( traş olmasamda ) Bitti :D 1 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Atkılı fırçasıyla sabah akşam fırçalama, kese , vücut peelingi, vücut sütü ve nemlendiricileri kullanıyorum.. 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Peeling, duş jeli, kese, at kılı fırçası, nemlendirici 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hiçbir şey kullanmıyorum sadece arada Veet kıl dökücü krem ve Elidor şampuan 😂 1 0 Yorumla
RedDragon97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Duru sabun ve Kolonya , çok kroca değil mi ama cildim tüm kızlardan güzeldir bebek popisi gibi 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl 100 kum zımpara Tazyikli su Arap sabunu Tel fırça 😂 1 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Bu hatun ne kullanıyorsa onu almak lazım :) 1 0 Yorumla
sakızkabugu Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Resimdeki sen misin? 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır Yorumla sakızkabugu +1 yıl Ohh şükür Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Off görsele bak bee 🤭 🙊 😂 1 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O neydi gıı 😂 Cevap sahibi +1 yıl 6. Ayakda goșan gülbatur gibi 😋 😂 Cevap sahibi +1 yıl At değil Tay mübarek Tay, Binicen üstüne vurucan gırbacı 🤭🙊🙃😂 Cevap sahibi +1 yıl Ben böyle göbekli kari bayanlarına bitiyom, Eriyom resmen, Mahvoluyom 🥺 Cevap sahibi +1 yıl Deehhh dıgıdık dıgıdık dıgıdık 🤭 🙊 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Roll On antiperspirant, vücut deodorantı + normal deodorant, traş kolonyası ( traş olmasamda ) Bitti :D
Atkılı fırçasıyla sabah akşam fırçalama, kese , vücut peelingi, vücut sütü ve nemlendiricileri kullanıyorum..
Arap sabunu ve patates çuvalla lif
Peeling, duş jeli, kese, at kılı fırçası, nemlendirici
Hiçbir şey kullanmıyorum sadece arada Veet kıl dökücü krem ve Elidor şampuan 😂
Duru sabun ve Kolonya , çok kroca değil mi ama cildim tüm kızlardan güzeldir bebek popisi gibi
100 kum zımpara
Tazyikli su
Arap sabunu
Tel fırça 😂
şampuan, saç kremi ve tüy dökücü krem
Nemlendiricilet
Kuru fırçalama kantaron yağı
Bu hatun ne kullanıyorsa onu almak lazım :)
en iyi bakım banyo
Hiçbir şey
Nivea krem
Makine
Dambıl
Vücut senin mi
Resimdeki sen misin?
Hayır
Ohh şükür
Off görsele bak bee 🤭 🙊 😂
O neydi gıı 😂
6. Ayakda goșan gülbatur gibi 😋 😂