Cilt Bakım Vücut bakımı için ne kullanıyorsunuz? mugebastug Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Ben krem tercih ediyorum. Nemlendirici krem Nemlendirici losyon Nemlendirici yağ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Vücut bakımı için ne kullanıyorsunuz? Cevapla Bakım Soruları Krem Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Nemlendirici krem 0 0 Yorumla
Serkanucr Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Fito Krem kullanıyorum ellerimdeki çatlaklar için. Ayrıca düzenli olarak kükürt sabunu kullanıyorum peeling etkisi yapması için. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bebek yağı kullanıyorum genellikle arada bir krem 0 0 Yorumla
umutunsevgilisyim Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Hindistan Cevizli yağı bazende bebek yağı 0 0 Yorumla
Süslüsuskun Takip Et Xper 3 Yaş: 49 +1 yıl Bebanten pisik kremi kullanıyorum cok-da memnunum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Nemlendirici krem
Fito Krem kullanıyorum ellerimdeki çatlaklar için. Ayrıca düzenli olarak kükürt sabunu kullanıyorum peeling etkisi yapması için.
Burun bandı saç kremi
Zeytinyağlı sabun krem vs
Hiçbirini kullanmıyorum
Bebek yağı kullanıyorum genellikle arada bir krem
Krem ve yağa tutkuyla bağlıyım.
Bende de krem ve yağ var
Keçi sütlü Krem.
Kullanmıyorum
Hindistan Cevizli yağı bazende bebek yağı
Bebek yağı 💖
Bebanten pisik kremi kullanıyorum cok-da memnunum
Sadece güneş kremi sürüyorum.