Hangi ürünleri ne için kullanıyorsunuz, yüzünüz ve vücudunuz için ne kullanıyorsunuz vs ?
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Hangi ürünleri ne için kullanıyorsunuz, yüzünüz ve vücudunuz için ne kullanıyorsunuz vs ?
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Selammm,🥳 Görüyorum ki vücut bakımı ile ilgili tavsiyeler ve öneriler arıyorsun. Aradıklarını bulman için doğru bir adrestesin. Sana cildimi ipek gibi yapan tavsiyelerimi sunmaya geldim. Kahveni al ve tavsiyelerim için hazırlan. ☕
Vücut bakımında temizlik kadar kullandığımız bakım kremleri de önemli. Benim belli bir rutinim var bu rutinle cildim her zaman yumuşak ve pürüzsüz. Cildimi tabii ki yılların markası olan Hobby’e emanet ettim. Yılların markası ve çok iyi bildiği bir şey var, “NEMLENDİRME”. Güzel kokusuna değinmeden önce seni kremlerle tanıştırayım. 😀

Hobby Yoğun Nemlendirici Krem serisi doğal yağlardan oluşan zengin bir formüle sahip. Cildime doğan gelen tüm faydayı sunuyor. Hindistan cevizi, avokado ve shea yağından oluşan içeriğiyle her biri ayrı güzel. ❤️
Büyük boy kremler bana oldukça uzun süre gidiyor bu sayede çooookkk ekonomik. Cildimiz kadar bütçemiz de önemli. 😛 Her kremin kendine has kokusu var ve hepsi çok güzel. Sürekli kokluyorum, bağımlısı oldum.

Sadece duştan sonra değil gün içinde cildime kaybettiği nemi kazandırmak için Hobby Yoğun Nemlendirici Krem kullanıyorum. Hızlıca emildiğinden giyinmek için beklememe gerek kalmıyor. Benim gibi sürekli buluşmalara geç kalanlar için harika bir haber! 🎉
Dışarı çıkarken hemen çantama kremi atıyorum, sohbet aralarında bir krem sürme molası bana ve arkadaşlarıma iyi geliyor. 😀

Dışarıda değil ev kuşu modunda takılırken de cildim Hobby’e emanet. Maceralara sürükleyen bir kitap ve hoş bir melodi ile ruhumu beslerken cildimi unutamam tabii ki. Nemlendirici kremimi masaj hareketleriyle uygulayarak cildimi ve kendimi şımartıyorum. Yağlı his, kalıntı ve iz bırakmadığı için istediğim zaman cildimi nemlendirebiliyorum. Sonrası ise ev kuşu modunda keyifçilik. 😀
Cildim için yaptığım en iyi bakım düzenli nemlendirmem diyebilirim. Peki sen cildin için Hobby’le tanışmaya hazır mısın? 🥳
Cevap
3Cevap
Saçlarım için avon un bakımsetlerini kullanıyorum 5 yıldır hiç değiştirmedim ve çok memnunum... Ayda 1 de serum uygularım..
Yüzüme krem sürmem, yine avon un doğal kil maskesini kullanıyorum..
Vücudum için de arko nun vücut losyonlarını (böğütlen ya da mandalina) kullanıyorum..
avonun solutions kil maskesimi kullanıyosun bende ondan kullanıyorum
Evet, bir de akneye meyilli ciltler için temizleme jelini..
bimden aldığım losyonu iğne ucu kadar bile yer bırakmadan vücuduma sıvayıp yatıyorum.sabah 0km günahlarımdan arınmışçasına uyanıyorum.
güzelliğimin sırrı bu : Bim Vücut Losyonu
benim cildim kuru sadece dove el kremi kullaniyorum, banyodan ciktigimda nemli iken suruyorum sonra kurudugunda tekrar suruyorum geri kalaniyla sorunum cok bakimda gerek yok sac icin sac yagi duzlestircegimde kullaniyorum cok yardimci oluyor :)
vucuduma bebek yagı kullanıyorum. yuzume temizleme jeli,maske,serum.
bana güzel bi marka önerirmisin yüz için yüzüm zaten berbat daha kötü olcak diye krem falan sürmekten korkuyorum:( sadece dowe sabunuyla yıkayıp gülsuyuyla siliyorum o kadar:(
sorunların ne onu soyle ona gore yardımcı oliim. sabun iyi gelmez cilde onu soyliim.
yüzümde mesela siyah noktalar çıkıyo bide birkaçtane sivilce :( cildim kuru
siyah noktalarının cozumunu kendim de cozemedim sahsen. sivilceler icin çay ağacı yağı öneririm. sadece sivilce olan yerlere düzenli olarak surersen yardımcı olur. kuruluk için sabunu bırakman lazım normal bi temizleyici al bi de nemlendirici.
sabahları bioderma atoderm foaming gel ile yüzümü yıkıyorum
sabah akşamda sebamed baby face cream sürüyorum
bakım kremleri var onlardan kullanıyorum.. özellikle avon çok güzel..
vücudum kendine bakıyor.
Clean&Clear-Advantage
hacışakir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar