Güzellik & Bakım Siz uyurken size maske yapsaydım uyanınca sinirlenir miydiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Uyanınca bana kızar mıydınız size uyurken cilt maskesi yapsaydım? 🤣#Edamedaciltbakım#L’Occitane 🌸 Güncellemeler+1 yıl Bizimle uğraşan arsız kaypak kim ulan Siz uyurken size maske yapsaydım uyanınca sinirlenir miydiniz? Cevapla Cilt Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ben de sana teşekkür kahvesi yapardım karşılıklı içerdik🤩 2 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ayy güzel olurdu 😆☕ Yorumla SheWolfWoman +1 yıl ☕☕😋✨ Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sinirlenmem, sen maske yaparken uyurum ben djdj 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😀🌹 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 🥰🥰 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl sanırım sinirlenmezdim ama yaparken uyanırsam ve uykumu alamazsam sinirlenirdim biraz ve sen yaparken geri uyurdum sdjfjdjsdj 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Hayır. Muhtemelen fark etmem bile çok geç olana kadar. Hiç bişey olmamış gibi devam ederim 😂 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl hıyar maskesi mi yoksa 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sana ondan yapcam xddjjdj Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Bende sana yaparım ödeşiriz 🤩 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Oluy Yorumla everkeğii +1 yıl 💋💋 Yorumla
Unbreakable43Y Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Önce maske yapıcaklar var sonra olabilir 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Anlamadım ama neyse Yorumla Unbreakable43Y +1 yıl : ) Yorumla
Bilmiremjsjdeijdjf Takip Et Xper 6 Yaş: 100 , eic 100% +1 yıl Evet uykum bolunurdu kdkfjc 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Hayır aksine beni düşündüğün için çok mutlu oldum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben de sana teşekkür kahvesi yapardım karşılıklı içerdik🤩
Ayy güzel olurdu 😆☕
☕☕😋✨
Sinirlenmem, sen maske yaparken uyurum ben djdj
😀🌹
🥰🥰
sanırım sinirlenmezdim ama yaparken uyanırsam ve uykumu alamazsam sinirlenirdim biraz ve sen yaparken geri uyurdum sdjfjdjsdj
Hayır. Muhtemelen fark etmem bile çok geç olana kadar. Hiç bişey olmamış gibi devam ederim 😂
hıyar maskesi mi yoksa
Sana ondan yapcam xddjjdj
Bende sana yaparım ödeşiriz 🤩
🤣 Oluy
💋💋
Önce maske yapıcaklar var sonra olabilir
Anlamadım ama neyse
: )
Hmmm 😂ceza verirdim size.
Ufak bir sitem ederim
Hoşuma giderdi
Evet uykum bolunurdu kdkfjc