Güzellik & Bakım Siz uyurken biri size kalça dolgusu yapsa ne tepki verirdin uyandığında? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sen uyuyorsun uyandın kalcan büyümüş ne düşünürdün Güncellemeler+1 yıl Gizlice yapmış senin haberin yok Siz uyurken biri size kalça dolgusu yapsa ne tepki verirdin uyandığında? Cevapla Dolgu Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hiç kesin rüya görüyorum diye yine yatarim herhalde 1 1 Yorumla SudaÇözülenYağ +1 yıl :) Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kafayı yer bende onun her yerine dolgu yapardım.. ama kalça dolgusu yaparken de uyanilir yani 0 0 Yorumla
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Şeyim 30cm diye gezenlerede yapsınlar şunu gizlice... Hiç olmaya yalanları yatsı sonrası sönmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zaten yetmeyecek kadar fazla kalcam var biri bir de enjekte etse kafayı yer kendimi balkondan atarım herhalde 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl nasil bi uyku o mk. o kadar ellemeye uyanmiyosan legen gibi kalcan var demektir 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ellerine saglk derm 0 0 Yorumla
SudaÇözülenYağ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl La zaten büyük kocaman :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Biraz daha buyuse şüphelenir misin Yorumla SudaÇözülenYağ +1 yıl Biraz daha büyürse kilo alıp onun kusurlu durursa yok etmem gerekebilir Yorumla Soran +1 yıl Başka birşeyden şüphe duyar mısın anormal şekilde büyüdüğü için Yorumla SudaÇözülenYağ +1 yıl Kas kaymasımı oldu derim :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç kesin rüya görüyorum diye yine yatarim herhalde
:)
Kafayı yer bende onun her yerine dolgu yapardım.. ama kalça dolgusu yaparken de uyanilir yani
Şeyim 30cm diye gezenlerede yapsınlar şunu gizlice... Hiç olmaya yalanları yatsı sonrası sönmez
Zaten yetmeyecek kadar fazla kalcam var biri bir de enjekte etse kafayı yer kendimi balkondan atarım herhalde
nasil bi uyku o mk. o kadar ellemeye uyanmiyosan legen gibi kalcan var demektir
Ellerine saglk derm
Başka bir şeyden şüphe duyarım
La zaten büyük kocaman :D
Biraz daha buyuse şüphelenir misin
Biraz daha büyürse kilo alıp onun kusurlu durursa yok etmem gerekebilir
Başka birşeyden şüphe duyar mısın anormal şekilde büyüdüğü için
Kas kaymasımı oldu derim :D
İyi olurdu 😁