Güzellik & Bakım Vücut losyonunda nasıl kokular seversiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Vücut losyonundan nasıl koku favoriniz?Vücut cilt bakımı#Edamedaciltbakım#L’Occitane 💙 Güncellemeler+1 yıl - SüperS- Vücut losyonunda nasıl kokular seversiniz? Cevapla Cilt Soruları Sevgi Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Çilek veya karpuz kokusu güzel olabilir 😂 benim wax öyle kokuyor 😌 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Taze ve böyle hafif kokular tercih ederim. Hindistancevizi veya vanilya kokusu 1 0 Yorumla
Ankaralıkız99 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ben vişne çikolata ve amber tarzı kokuları çok seviyorum ama dikkatinizi çekerim şekersi değil 😅 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Vanilyalı kokulara karşı bi zaafım var ♥️ 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Vanilya ve meyveli kokuları çok severim. 1 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Vücut losyonunda sabun kokuları seviyorum. 1 0 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Karanfil 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayret lavanta değil 😀 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Canım karanfil çekti 😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çilek veya karpuz kokusu güzel olabilir 😂 benim wax öyle kokuyor 😌
Taze ve böyle hafif kokular tercih ederim. Hindistancevizi veya vanilya kokusu
Ben vişne çikolata ve amber tarzı kokuları çok seviyorum ama dikkatinizi çekerim şekersi değil 😅
Keskin kokuları
Vanilyalı kokulara karşı bi zaafım var ♥️
Odunsu ya da haca Şakir kokusu
Vanilya ve meyveli kokuları çok severim.
Vanilya ve yasemin tarzı kokular
Vanilyalı kokulara âşığım 😍
Niveanın kiraz çiçekli olanı favorim
çiçeksi kokuları severim
Çiçeksi hafif meyveli kokular
Genelde çiçek kokulerını tercih ediyorum
Çiçeksi kokular seviyorum.
Vücut losyonunda sabun kokuları seviyorum.
Karanfil
Hayret lavanta değil 😀
Canım karanfil çekti 😅
😂
Hindistan cevizi kokusu en sevdiğim
Lavanta
vanilya.
Çicek kokusu
Genelde odunsu
Vanilya
Vanilya
Lavanta