Arkadaşlar işe başladım sabah 6 dan ikindi 3 e kadar çalışıyorum günlük 220 TL para kazanıyorum aylık ise 6600 yapıyor sizce iyimi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Asgari ücretle de tamam ama yamyamlarin içine düşmekte var burada olduğu gibi kız görünce sarkıyıyorsunuz ya işte gittiğin yerde çalıştığın yerde önemli yasa var diyonuz yasayı koyanlari eleştiren yine sizlersiniz
Asgari ücretten düşük maaş almayı iyi mi diye soruyorsan iyidir senin için. Biz ne diyebilirz ki.
Çok az. En az 300 almalısın. Dışarda amele yevmiyesi 750 tl
Asgari ücret 8.500 hatırlatırım asgaridende az alıyorsun bide iyimi diye soruyorsun
Basbaya tam zamanlı çalışıyorsun aldığın para asgari ücret bile değil. Sigortanı yapıyorlar mı bari
Az ama evde oturmaktan iyidir. İhtiyaçlarını karşılarsın.
Sigortalı mı çalışıyorsun?
En az asgari ücret alman gerekli.
Değil. en azından 8 saat çalışmaya 10 bin alman lazım o da en az vasıfın yoksa.
Az ama yaşın kaç ne işi yapıyorsun yemek sigorta ve yol var mı kaç yıldır çalışıyorsun?
Kötünün iyisi deyip iş arayarak çalışmaya devam. Evde oturmaktan iyidir
Sence ideal ne olmalı peki
@Acayipxxx ideal diye bir şey yok bu ülkede, herkes yaptığı işe göre yıpranır ve bu ülkede çok yüksek ücretler yoktur bunu herkes biliyor
Kız bir şekilde iş bulmuş az veya çok problem değil iş hayatında tecrübe kazanır tamam lakin ideal ne olmalı derken aceba senin iş begenmeyio baba parası yiyen biri oldugunu düşünürsek sen hiç bir tecrübeye sahip değilsin 20 bin lira maaş isteyen ahmaksin sakın bana Avrupa deme Avrupa'da saat ücreti 10 Euro 100 Euro alacaksın tabi orada harciyorsan 100 lira olarak düşün nerde bu Avrupanin güzelliği ayrıca ideal iş diye bir şey yoktur yapabildiğin kapasitenin alabileceği iş vardır boş boş konuşup kızında kafasını karıştırmayın
@doğruözuğur16 sen kime diyorsun iş beğenmiyor baba parası yiyor diye, ilk yaptığım yorumu yeniden oku
@doğruözuğur16 ayrıca daha Avrupa'dan kim bahsetti neye göre saçmalıyorsun, bizi Avrupa değil kendi şartlarımız ve ülkemiz ilgilendirir
Sana demedim onu ideal iş diyen kişiye dedim ideal ne olamasi gerekir diyene
Yanlış anlasildiysam özür dilerim
@doğruözuğur16 evet ama o da sormuş genç piyasaya hakim olmayabilir açıklamak lazım tabi senin gibi böyle parlayarak değil, ki Avrupa'ya hiç gerek yoktu
Tamam haklı olabilirsin ama gerçekleri biraz agrasif anlattım haklisin
@doğruözuğur16 haklısın ama karşındaki kişiyi tanımadan lütfen yorum yapmasan daha iyi olur sankiix☺️
İşin yoğunluğuna bağlı bence yani eğer oturuyorsan bir yerde kalkmıyosan falan geçici olarak idare edilebilir. Ancak yasa var yani en az 8500 TL alman gerek 8 saat çalışma ile
Hiç iyi değil git a101 BİM de çalış hatta erkeksin git petrolde çalış asgari ücret ile
Abi benim gelirim zaten şükür çok iyi otelde çalışıyorum soruyu soran bayan için dedim bunu ilk çalışma hayatımda bende asgari den az alıyordum
Bence iyi değil. Tam gün saati kadar çalışıyorsun ama asgari ücretin bile altında alıyorsun.
Evet birde çok yorucu napalim iş bulamadım mecburum
Kölelik yapmak iş bulamamaktan daha mı iyi?
Başka bir iş aramanı ama ararken bu işte devam etmeni tavsiye ederim.
Kötü ama bu dönemde bunu bulmak bile zor inşallah kendine daha güzel bir iş bulursun ülke problems
bedavaya çalışıyorsunuz
Az ama günlük aldığın için bi yönden iyi
iş ne saati cok parasi az
9 saat çalışıp askeri ücret bile almıyorsun 😞
Az bence sigortan varsa asgari ücret olmalı idi
Türkiye şartlarında normal gibi.
Net bir şekilde iyi değil.
Neden asgari ücretin altında
bence guzel kanka tecrübe olur
haftada kaç gün
Her gün
çok az alıyorsun asgari ücretin altı