Eğitim & Kariyer Siz hangi çalışma modelini tercih edersiniz? JJGoode Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Evden çalışmak isterim. Ofiste çalışmak isterim. Hibrit çalışmak isterim. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Siz hangi çalışma modelini tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Pandemi döneminde 2 yıl boyunca evden çalıştım. Bir daha evden çalışmak ister miyim? ASLA.Ofis ortamı her zaman iyidir, ne olursa olsun. En azından sosyalleşiyorsun. 0 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hibrit en güzeli. İki tarafın artıları da hayatında var oluyor. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Evden çalışmak daha rahat. Özellikle evcil hayvanı olanlar için. 0 0 Yorumla
Beyzzzaaanurrrr Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl evden çalışıyorum çok rahat istediğim saatte çalışıyorum rahat rahat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Pandemi döneminde 2 yıl boyunca evden çalıştım. Bir daha evden çalışmak ister miyim? ASLA.
Ofis ortamı her zaman iyidir, ne olursa olsun. En azından sosyalleşiyorsun.
Hibrit en güzeli. İki tarafın artıları da hayatında var oluyor.
Evden çalışmak daha rahat. Özellikle evcil hayvanı olanlar için.
evden çalışıyorum çok rahat istediğim saatte çalışıyorum rahat rahat
Evde çalışmak isterdim.
Hibrit çalışmak iyidir
Evden
hiç çalışmak istemem mümkünse : )
Çalışmamak isterim
Evden çalışmayı.
Evden
Benim bölmümde ofiste oluyor
Ofis iyidir
Hibrit
Ofis