YKS2026 Hayalindeki üniversite hayatını seç! Hayatının en önemli serüveni üniversite hayatını nelerle doldurmak istiyorsun? (Sayfa 3) İstanbul Aydın Üniversitesi Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 818 Hayalindeki üniversite hayatını seç! Hayatının en önemli serüveni üniversite hayatını nelerle doldurmak istiyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 26 kişi beğendi
femalemonster01 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Hayalimdeki bölümü okuyorum şu an mutluyum 0 0 Yorumla
selena234 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Nolur yardım edin tercih yapmayı bilmiyorummmm 0 6 Yorumla LifeBjk +1 yıl istediğin bölüm ne, sıralaman kaç? hedefin neydi Yorumla selena234 +1 yıl Sıralamam 364 k sözelden istediğim bölüm edebiyat tmden 667 k hedefim siyaset kamu yönetimi gelir mi ki😫 ben bilmiyorum bunları nasıl siralayacam Yorumla LifeBjk +1 yıl sıralaman 364 ksözelden istediğin bölüm edebiyattm den 667 k hedefin..çok karışık oldudaha düzgün anlatabilir misin Yorumla 3 yorumu gör selena234 +1 yıl İkisinide istiyorum gelme ihtimali nedir Yorumla LifeBjk +1 yıl sözelde sıralaman kaç, eşit ağırlıkta sıralaman kaç?sözelde istediğin bölümün sıralaması kaç, eşit ağırlıkta istediğin bölümün sıralaması kaç? Yorumla beyzanur20 +1 yıl Tatlım gelmez edebiyat diye biliyorum. Ancak çok para verip özelde okuman lazım. Sıralamam sözelden benim 149.000 bana gelmez dediler. Ondan dedim Yorumla
Oneden Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Geçti bizden onlar 3 3 Yorumla Anticor_07 +1 yıl uni hayatı şart ama sen nerde okudun Yorumla Oneden +1 yıl @Anticor_07 okuyamadım 😔 Yorumla Anticor_07 +1 yıl lisede çılgınlıkta uniyi gectın o zmn :) Yorumla
sudenur1111 Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl üniversiye yılları güzeldi. 1 1 Yorumla 12kemal123 +1 yıl helekı ıkıncı yılından ıtıbaren tamamen alısmıssın ve her b ukunu bılıyon o zamanlar Yorumla
denis245 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Polislik olmazsa mimarlik olur 😂 1 3 Yorumla denis245 +1 yıl @Şaşkın0507 polislik istiyorum ama boyum 1.60 ikinci planda iç mimarlik var ama dedikldrini goz onunde bulundurcm tesekkyrler Yorumla Ulkucugenc00 +1 yıl Torpil Bulman Lazımda Gerçi Sınavları Geçersen Gerisi Sıkıntı Olmaz Yorumla Şaşkın0507 +1 yıl DENİS 245 KESİNLİK İÇ MİMARLIK DÜŞÜN Yorumla
Begom Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hayallerimdeki bölümü okuyorum zaten😊 0 1 Yorumla Hbbbbbbbb +1 yıl Neyi) Yorumla
Cikil Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Özel dis hekimligi fiyatlari bulen yazabilirmi 0 1 Yorumla MANYAKGİRLhahaha +1 yıl Genelde yüzde elli burs 30 bin falan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
Hayalimdeki bölümü okuyorum şu an mutluyum
Cok isterdim universite okumak hemde cok
Doldurmak istemiyorum
Her sene sistem değişiyor
Zamanı geri alabilsek
Olduğum bölümden gayet memnunum.
İstanbul universitesini istemiştim okudum 😀
Nolur yardım edin tercih yapmayı bilmiyorummmm
istediğin bölüm ne, sıralaman kaç? hedefin neydi
Sıralamam 364 k sözelden istediğim bölüm edebiyat tmden 667 k hedefim siyaset kamu yönetimi gelir mi ki😫 ben bilmiyorum bunları nasıl siralayacam
sıralaman 364 k
sözelden istediğin bölüm edebiyat
tm den 667 k hedefin..
çok karışık oldu
daha düzgün anlatabilir misin
İkisinide istiyorum gelme ihtimali nedir
sözelde sıralaman kaç, eşit ağırlıkta sıralaman kaç?
sözelde istediğin bölümün sıralaması kaç, eşit ağırlıkta istediğin bölümün sıralaması kaç?
Tatlım gelmez edebiyat diye biliyorum. Ancak çok para verip özelde okuman lazım. Sıralamam sözelden benim 149.000 bana gelmez dediler. Ondan dedim
Keşke tekrar o yulllara dönebilsem
Bilmiyorum kararsızım
Edebiyat ogretmeigi😊
Güzel çalışma olmuş emeğine sağlık
Konya gıda ve tarım üniversitesi bir tane💚
Umarım herkes istediği bölüme gidebilir
Diplomamı almaya üşendiğim okulum :)
Biz okuduk geçti artık
Okuduktan sonra ne yaptığın daha çok önemli.
Bende LİSE mezunluyum :)
Milli Savunma Üniversitesi - Kara Harp Okulu
Benim halihazırda var
Umarım istenilen yerlere gidilebilir
Uni olaylari yasamayan bilmez
Çok güzel emeklerinize sağlık
Eskisehire giidcem knk 😃
Başarılar genç kardeşlerimize.
Eline sağlık güzel olmuş
Karı kızla doldurmak isterdim.
Geçti bizden onlar
uni hayatı şart ama sen nerde okudun
@Anticor_07 okuyamadım 😔
lisede çılgınlıkta uniyi gectın o zmn :)
2019 da gidicem üniye
@feusanss sectinmi😄😄
Mutlu olacağın okul ve bölüm
Okumak gibisi var mı ya
tercih yapacak öğrencilere gelsin :)
İnsallah herkes istediği yere gider
Eğlence nerde biz orda :)
yeni mezun oldjm İstanbul aydin unvsnden 😁
Tüekiyede eğitim sistemi yap-boz oldu
Güzeldi o yıllar
üniversiye yılları güzeldi.
helekı ıkıncı yılından ıtıbaren tamamen alısmıssın ve her b ukunu bılıyon o zamanlar
Ah canım üniversite hayatı
Polislik olmazsa mimarlik olur 😂
@Şaşkın0507 polislik istiyorum ama boyum 1.60 ikinci planda iç mimarlik var ama dedikldrini goz onunde bulundurcm tesekkyrler
Torpil Bulman Lazımda Gerçi Sınavları Geçersen Gerisi Sıkıntı Olmaz
DENİS 245 KESİNLİK İÇ MİMARLIK DÜŞÜN
Okuyun hamburgerci olun.
Hayalimdeki okulu bitirdim
Gerçekten hayatı çok belirleyici kılan bir seçim
Harika
torpiliniz varsa okumanıza gerek yok
Fizyoterapi rehabilitasyon okuyacam bakalim 😍
Çeşitli sevgili bulmak
Nasil. yani
Namınızı çok duydum
yıllar oldu üniversite bitireli.
liseyi zor bitirdik şükür üniversite kalsın
Okuyun gençler
Daha Üniversite tercihim bile belli değil.
hukuk olmazsa işletme olur canım
Herkes hak ettiğini bulur umarım
Hayallerimdeki bölümü okuyorum zaten😊
Neyi)
Tercihleriniz iyi olsun..
piskolojş bölünü nasıl
Özel dis hekimligi fiyatlari bulen yazabilirmi
Genelde yüzde elli burs 30 bin falan
Hayalimdeki meslegi icra ediyorum