YKS2026 Hayalindeki üniversite hayatını seç! Hayatının en önemli serüveni üniversite hayatını nelerle doldurmak istiyorsun? (Sayfa 4) İstanbul Aydın Üniversitesi Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 818 Hayalindeki üniversite hayatını seç! Hayatının en önemli serüveni üniversite hayatını nelerle doldurmak istiyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 26 kişi beğendi
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl YKS2026 konusunda 4,5b cevap paylaştı. İyi seçimler 0 0 Yorumla
betussxd Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kesinlikle aydın üniversitesi ✋✋❤ 0 1 Yorumla stormanqell_ +1 yıl Hangi bölüm Yorumla
tacsızkral65 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl amerikan üniversitelerini aratmayacak bir ortam 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl YKS2026 konusunda 2b cevap paylaştı. Okumam artik ben 0 0 Yorumla
Atarlı_şekerparee Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Bizden geçti 😔 0 1 Yorumla izmirlie +1 yıl kıyamammm Yorumla
Graycloud Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl YKS2026 konusunda 551 cevap paylaştı. Güzel olmuş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tercih konusunda yardımcı olabilecek varmıı? 0 2 Yorumla barbarosbey +1 yıl Neyin. tercihi. aciklarmisin Yorumla stormanqell_ +1 yıl Her seyi didik didik biliyorum istersen yardımcı olabilirim😄 Yorumla
Panteragram Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Gastronomi 0 3 Yorumla Şaşkın0507 +1 yıl Bu bölümü bitirenlerin gelecekleri hazır Yorumla Panteragram +1 yıl @Şaşkın0507 öyle valla Yorumla Şaşkın0507 +1 yıl Genelde bilinmiyor gençler arasında bu bölüm Yorumla
E_Aleyna07 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Restran cafe gez toz 1 1 Yorumla barbarosbey +1 yıl Sende. gez. toz. diledigin. gibi. yasa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
İstanbul Aydın Üniversitesi
Okul bitti ama fena değildi:))
iyi üniversite
Yazılım mühendisliği düşünüyorum
Aydın
Umarım herkes istediği yere gider
İstanbul cunki sevgilim e yakın olmak için 💋
İyi seçimler
kesinlikle aydın üni!
hayırlısı
Kesinlikle aydın üniversitesi ✋✋❤
Hangi bölüm
İlkokul terk
amerikan üniversitelerini aratmayacak bir ortam
bence guzel soz hellal
Okumam artik ben
Hevesi bıraktık şükür
eğitimi güzel bir üniversite
dders
Şartlar çok zor
Okul bitti benim
Puanları düşük milletin
Çok şey
Aöl okuyorum ben. :D
İlk okul mezunuyum
Okuyaydım iyiydi
Bizden geçti 😔
kıyamammm
Aydin universitesi
Benden geçti okul :)
Güzel olsun yeter <3
o tren çoktan gitti
Güzel olmuş
AYdın👍🏻
Çalış gez toz 😂
Güzel kampüsü var
Karı kız
Tercih konusunda yardımcı olabilecek varmıı?
Neyin. tercihi. aciklarmisin
Her seyi didik didik biliyorum istersen yardımcı olabilirim😄
Harvard universitesi
Geçti artık
Gastronomi
Bu bölümü bitirenlerin gelecekleri hazır
@Şaşkın0507 öyle valla
Genelde bilinmiyor gençler arasında bu bölüm
Super ötesi
kara harp okuluydu
Okumadim. ki😂😂
Ümit’im bitirdim