Genel olarak kendi adıma iyi olduğunu söyleyebilirim. Soruların çoğu 9. sınıf üzerineydi. Benim gözümde Türkçe soruları tamamen mantık üzerine sorulmuştu, bilgiye ihtiyaç duymadan çözebildim. Matematik soruları da genel olarak mantığa dayalıydı. Tek zorlandığım soru uzun zamandır bakmadığım permütasyon konusundan geldi. Türkçe ve Matematik dışında beni en çok zorlayan fen soruları oldu. Tamamen bilgiye dayalı olarak sorulduğunu düşünüyorum. Eğer hiç ders çalışmadan girenler olduysa fen sorularında benim gibi çuvallamıştır. :/
Sınavım genel olarak iyiydi. Son olarak sınava sırf kalabalık yüzünden 1 dakika geç kaldığı için ağlayan birini gördüğüm zaman çok üzüldüm. Sırf 1 dakika yüzünden bir senenin heba edilmesi bana çok saçma geliyor. O kadar güvenlik ve arama yapan kişiler var, bu kişiyi alsanız ne zararı olabilirdi ki? 10-15 dakika geç kalmamış ya 1 dakikacık...
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sorular güzeldi , arada kazık sorularda vardı fakat genel olarak kolay bir sınav oldu. Bir yıl emek veren biri olarak kendimi başarılı buluyorum fakat tek sorun zamanın yetmemesi oldu.
mal gibiydi... Genelde mantık soruyorlar ve bilgiye dayalı değil tamamen 9. sınıf konuları yer alıyor sorularda. Ben biraz yaptım ama fen zorladı ve her zamanki gibi zaman sorunu oluyor.
Bu sınavlarda başarılı olmak için test çözme alışkanığı kazanmak lazım. Boş zaman olsa çözeceğin soruyu orada 1 dakikada çözemiyorsun her zaman. Stres de var çünkü o nedenle olmuyor.
Şimdi yarın ayt sınavı var biliyorsunuz arkadaşlar ben İngilizce'ye şansımı denemek amaciyla girmek istedim parayı ödedim yarın girmesem diğer sınavlara etki eder mi yoksa sadece ingilizce sınavı yanar mı
En İyi Cevaplar