REZİL OLDUĞUNUZ ANLAR?

Ya ben 3-4 gündür rezil olduğum anı unutamıyorum. Benim 4 yıllık platonik sevdiğim bir çocuk var işte ben buna bu senenin başında hislerimi söylemiştim ve bana karşı bir şey hissetmediğini, arkadaş kalmamızı söyledi. Ama anlatamayacağım kadar uzun olaylar oldu ve ben onu hala sevsem de düşman gibi bir şeydik. Şimdi okul çıkışı lahmacuncuya gittik arkadaşlarla, o da oradaydı arkadaşlarıyla.
Şimdi yemeği sipariş ettik, sonradan uğraşmamak için hesabı direk ödedik. Ben cüzdanımı kapamaya çalışırken bozukluk düştü. Almaya çalıştım ama onun oturduğu masada, karşısında oturan arkadaşının sandalyesinin altından yuvarlanıyodu. Ben de içimden nolur dursun artık diye dua ediyodum. Ama hayatın bana garezi olduğu için bu tabii ki olmadı ve onun sandalyesinin altında durdu. Bir iki saniye bakıştık. Bizim kızlar masaya ilerliyodu, aralarından biri gördü paranın nereye gittiğini ve o olayı biliyo. Bakıştık arkadaşımla da. Sonra ben yaa boşverelim parayı zaten 50 kuruştu dedim ama içim yanıyo çünkü para paradır.
Ardından arkadaşım bana sırıttı ve o zaman benim oldu diyip, onun yanına gidip parayı vermesini istedi. Ve ben hala çok saçma bir şekilde bunu düşünüyorum.
REZİL OLDUĞUNUZ ANLAR?