Ses bilgisi
Yazım kuralları
Anlatım bozukluğu
Cümle türleri
Söz öbekleri ve anlam
Noktalama işaretleri
Yazım kuralları
Anlatım bozukluğu
Cümle türleri
Söz öbekleri ve anlam
Noktalama işaretleri
Çok rahat.. Tekrar edip fazla fazla soru bile çözersin.. Bu arada davet ettiğim soruyu yanıtlar mısın cevabını merak ettim
Türkçe de 37-38 net yapmam için ne yapmam lazım kalan 1 ayda?
Dilbilgisi konu, anlatım bozukluğu soru çalışmanı tavsiye ederim.. Türkçe'den zaten almış olduğun bir temel vardır yıllardır.. ÖSS gibi sınavlarda kolay kolay türkçe, matematik sorusu kaçırmayın zaten.. Bu arada benim sorumu da bak pls
Evladım 1 günde biter hepsi
Kafanın içinin ne kadar boş ne kadar dolu olduğu önemli ayrıntı
Valla işin zor ama sürekli yaparsan biter yani ya da geç kalmadinmi öğrenmek için
Hangi youtune kanalı önerirsin?
Ohooo benim bir günümü alır bu konular. Biter tabii ki tatlım.
Canım Türkçede 37-38 net yapmam için ne yapmam lazım son 1 ayda?
Cevap
11Cevap
ks da takılırsan bitmez ama çalışısan 15 günde biter
Hangi hocayı önerirsin?
ya onuçta türkçe bu hocaya gerek olduğunu pek düşünmüyorum ama. youtube da benimhocam kanalını takip et her ders var ve başarılılar. ben kpss ye bu sene ordan hazırlandım derece yaparım gibime geliyor
Peki sence bu sene tyt den 40 türkçe sorusundan 37-38 net yapabilmem için ne yapabilirim kalan 1 ayda?
inanmıcaksın ama benim dönemimde full yapmıstım bende , yaptıgım tek sey konuyu bır kere calısıp cozebıldıgım kadar soru cozmektı. bır tane bıle turkce formul bılmezdım fıstıkcı sahaptır falan. önemlı olan mevzuyucıdden anlaman
Ben tüm dilanlatımını 1 hafta bitirdim üstelik bu derste çok kötüydüm
Peki hangi youtune kanalı önerirsin?
Yutub kanalı mı kendim çalıştım yeminle ben çok bilgisizdim tek başıma konu anlatım kitaplarından çalıştım şu an marmarada türkçe okuyorum
Türkçede 37-38 net yapmam için ne yapmam lazım son 1 ayda?
Kaç soru var yks sistemini bilmiyorum
Ben tytden girecem 40 soru var. 24-25 tanesi paragraf kalanı ses bilgisi
Paragraf azalmış demek ki kötü. 38 37 yapamayabilirsin. Dil anlatımını halket soru çözmeden de hallediliyor
Biter tabi ya çok basit bunlar
Peki ne yapmam lazım kalan 1 ayda?
Bol bol soru çözmeni öneririm zaten çok detaylı konular değil bunlar mantığı anladıktan sonra çok basit, saatlerce konu çalışmana gerek yok
Rahat biter , 1 haftada bile biter
Peki hangi youtune kanalı önerirsin?
Bu konular mı kalır hemen biter
Hangi youtube kanalını önerirsin?
2 günde bile bitirirsin
Nasıl çalışmam lazım bitirebilmem için?
Önce ses bilgisini çalış ünlü düşmesi benzeşmedir onlar sonra söz öbekleri ve anlam cümle türleri anlatım bozukluğu çalış bunlar okuduğunu anlamanla ilgili zaten en son yazım kuralı noktalama iki soru gelir bundan zaten güzel bir konu anlatım bul elinde yoksa ben fotosunu çeker atarım sana ama internetten bile bulursun azcık oku hemen soru çöz cümle türleri çatı falan bide ses bilgisini biri anlatsa güzel olur ama kendinde yapabilirsin
Ya canım çok teşekkür ederim. 37-3i net yapmam ne yapmam lazım son bir tavsiye verir misin?
Bir de benim matematiğim tek iyi değil ya napacam bilmiyorum
Paragrafa ağırlık vermen lazım hızlı çözmeye çalış sürekli paragraf çöz matematikte temel konularda eksiğini tamamlamaya çalış ama zaten ygsnin matematiği yoruma mantığa dayalı üç dört beş mat denemeleri güzel mesela yorum içerikli sorular çözmeye çalış zaten matta 16-20 net kafadan işlem yapmayı bilen alır sakin çözerse yaparsın buralarda stres olma çalıştıkça kaygın gider sürekli deneme yap çözemediklerine bak benim denemelerim rezaletti ama her denemenin sonunda çözemediğime bakar öğrenirdim aklına takılan sorunu al yanına hemen hocana sor hedefinide yüksek tut benim en büyük hatam hedef düşüklüğü ve yapamayacağımı düşünmemdi🤗
Canım sen bitanesin ya çok teşekkür ederim yorumların için. Son 1 ayda hedefim 300 puan inşallah alırım ya. Çünkü okumak için bu sene som şansım.
Daha iyisini alırsın inşallah kaygı yapma bide pes etme rica ederim canım bende neler çektim geçen yıl sonradan unutuyosun o stresi az daha dişini sık😄
1 haftada rahat biter
Dahakisa zamanda biter
Pek bilmiyorum youtube kanalı ama daha pratik şekilde anlatan bir kanal bulmani tavsiye ederim sırf çok bilmiş gibi görünmek için gereksiz seyler anlatıyorlar zaman kaybı
biter. ama sadece bunları çalışırsan
Çok rahat, 1 haftada biter kolay konular.
Ne yapmam lazım türkçeden 37-38 net için?
Tonguç akademinin 2 buçuk saatlik ses bilgisi var ondan izleyeyim değil mi canım?
Biter biter her şey biter.
İzlemiyorum ki.
2 günde biter bunlar , çok basitler
Güzel anlatan youtube kanalı buluyor musun?
Imkansiz testler cozulmemis vs
Biter tabi, bir hafta sürer en fazla
Biter
"
*Ben uni ye hazırlanırken bu konularda baya eksiktim 2 hafta da video dinleyip test çözerek bitirdim. Bence bitirilir
Biter
Calisirsan biter
Biter
Biter
Hocalara geldik güzel anlatıyor. Tyt veya ayt türkçe kısmına tıkla orda konular sıralı bir şekilde gidiyor.
Paragraf çöz dil bilgisinde de soru kalıplarını anlamaya çalış
Biter
biter
biterrrr
Hayal...
Biter.
1 haftada bile biter
Ben kanal önermiyorum orta okuldan beri dilbilgim iyidir o yüzden rahatim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar