1 SENELIK İLİŞKİMDE BU BI AYRILIK SEBEBI MI?

selam arkadaşlar benim 2025 Temmuz ayından beridir bi ilişkim var ve ailem cocugu biliyo onun ailesi beni biliyo 17 yaşındaydım cikmaya başladığımızda ailem kabul etmedi ilk önce ama zamanla alıştırdım cok zor bi süreçti onun disinda bir cok zorluğu birlikte atlattık ama sorunlarımız bitmek bilmedi 1 sene boyunca hiç ayrılmadık 1 ama 1 2 ufak kuslukler oldu neyse sormak istediğim şeye gelicem simdi ben yks sinavina hazırlanıyorum ve hazırlık sürecinde kütüphaneye gitmek istedim daha önce yaz döneminde falan ama sevgilim izin vermedi orada takılmaya giden bir suru p1c var falan dedi bende 1 ve 2. katlarda konusma yasak ( 3. kat teras bölümü olduğu icin genelde boş kişiler orada olur) orayla isim yok biri bana baksa ben napiyim umrumda olmaz ders çalışmaya gidicem ben oraya dedim ortam açısından çalışmama destek olucak en azindan bir iki hafta deneyim dedim ama kabul etmedi bide üstüne bana beni bunaltiyosun iste işi birakicam beni oraya getirtme falan diyo bugun de kütüphane ile ilgili videolar gördüm derece yapan öğrencilerden falan gitmek istiyorum gerçekten belki verimli olur ev ortamından daha iyidir alışırım disarida soru çözmeye hem ev dışında bi yerde ama böyle işte bu yüzden beni birakicakmis gibi konusuyo ayrilmakla tehtid ediyo falan ne yapmalıyım
1 SENELIK İLİŞKİMDE BU BI AYRILIK SEBEBI MI?