arkadaşlar 20 sorudan ortalama 5 6 yanlış çıkıyor bu fazla geliyor bana
maximum 2 yanlışım olması lazım
paragraf sorularında yanlış nasıl azaltılır?
maximum 2 yanlışım olması lazım
paragraf sorularında yanlış nasıl azaltılır?
Kitap okumakla falan ilgisi yok bu işin. Ben ilkokuldan belli sözeli seven biriyim. Şu yaşıma kadar da taş çatlasın 10 kitap okumuşumdur. Olay kitap okumakla bitmiyo. Yaz. Sürekli kafanda bir paragraf oluştur noktasına virgülüne kadar ihmal etme. Ama önce otur sözeli çalış. Nokta nedir virgül nedir nerelerde kullanılır. Bunların hepsini not al bak gör nasıl gerisi geliyo. Kitap okumak falan hikaye. Sana okuduğun kitapta şuraya nokta koycan falan demiyor.
bu da sana kıyagım olsun o kadar ellerini yordun 😂😂
Mesele eig falan almakta değil :) ciddi söylüyorum. Başarmak istiyorsan önce sevmen lazım. Sevmediğin bir şeyi yapamazsın. Otur konu anlatımlı bir sözel kitap al başla okumaya not almaya sonrada test çöz bak gör gerisi nasıl geliyo
günde 7 8 saat çalışıyorum desem ınanır mısın😂😂
Çalışmakla bitmez. Sevmen lazım ciddiyim bak. İsticeksin ben bunu yaparım başarırım diceksin
başarıcam bu sefer allahın izniyle.
Ben matematikten nefret eden bir insandım. oturup çalışıyodum mesela sırf sınavları vermek için falan. Ama bir halt anladığım yoktu. Çünkü sevmeden çalışıyodum. Sadece çalışmış olmak için yani. Ama sonra sevmeyi denedim. Ve oldu 💪🏻
Unutma çiçeğe su vermezsen büyümez ☺️
Seveceksin çalışacaksın ki karşılığını alasın
aynen katılıyorum sana çalışmış olmak için çalışmak kendini kandırmaktan öteye gitmez zaten zevk alarak yaptığın zaman ve bir şeyler öğrenmenin hazzı da bambaşka tabiki.. o zaman başarılı oluyosun.
O zaman çalışmış olmak için çalışma ☺️
Sürekli çözmen gerekir. Kendini geliştirmen için. Ben çook kitap okuyan biriyim. Haftada 2-3 kitap bitirdiğim zamanlar oldu. Ama paragraflara gelince kalıyordum. şu an 40 soruda 30-35 paragraf yapıyorum. Önereceğim kitaplar :
Limit Paragraf kitabı. Gerçekten zor kitap çok çelişkili amaa bitirdiğinde inan çok büyük etki yaratıyor. Sonra birde Fidesin %100 paragraf var bunuda almanı tavsiye ederrim bu zor değil. Ama eminim yararı olacaktır
Limit bende de var. Bir paragraf kitabi bitirdim ardindan limit aldim bir testte 2 3 yanlisim cikiyo. Sence yinede bitiriyim mi yoksa karekok vs. Cozup 1 2 kitap daha bitirip oyle mi limitten devam edeyim (kitabin yariya yakini bitti)
1-2 kitap daha bitir bence sonra limite tekrar göz atarsın çünki bende öyle yaptııım 😂 bide sorunun ne istediğine dikkat eeet. Paragrafta 1-2 sihirli kelime var bütün soruyu onlar çözüyor.
Tamam dikkat ederim onerin icin tesekkurler
Bu arada ne okuyosun
Cevap
1Cevap
Fazla fazla kitap oku bence.
Dikkatin bir yerden sonra dağılıyor demek ki
aynen tam kendimi vermiyorum sanırım
Paragraf sorularinin kitap okumayla alakasi yok bolca paragraf cozmen lazim bir de hizli okuma teknigini bilmen lazim
tişikkirler
Kitap okumuyorsan yapabilmen imkansız dostum, tek care kitap okumak ve soru çözmek. Unutma anlmak okumaktan daha zor bir eylemdir.
anlamak zor olan zaten soru cozuyorum da kitap okumuyorm
teşekkürler kardeşim 😂😂
Youtubedan konu anlatım videoları izleyebilirsin , paragraf sorularında sıkça çıkan kelimeleri atasözlerini ve deyimleri ezberlemelisin
Paragraf sorularında başarının tek yolu kitap okumak
Dikkatli oku
Kitap okumalısın
teşkür çok farklı bir cevap daha 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar