Hayatimi ilgilendiren bir konu
Hava alanında çalışmak için ve yüksek bir maaş almak için ne gibi okul okumam gerek ?
Hava alanında çalışmak için ve yüksek bir maaş almak için ne gibi okul okumam gerek ?
Önce iyi bir eğitimin , diploman ve İngilizcen olacak. Sonra THY , Çelebi, HAVAŞ, DHMİ gibi kurumlara baş vuracaksın..Form doldur biz seni ararız diyecekler...Ve sınav zamanı canları isterse çağıracaklar..Hepsinin web siteleri var. Oradan iş müracaatı yap..
tam olarak nasıl bir görev istiyorsun yani hava kontrolorlugu mu hava trafik mi yoksa yer hizmetleri mi ?
lise mezunları da hostes olabiliyo ama torpil şart thy yolları için..ama atatürk hava limanı yer himetlerinde çalışmak için birebir basvuru yapabilrsin alımları takip etmen yeterli..bi de yabancı dil şart..
Cevap
6Cevap
ünv herhangi bir bölüm oku 2yıllıkda olabilir akp den baba bi torpil bul girersin
olsaydım ben giderdim dimi HAYATIM ...
ne mezunusun hangi bolume girmek istiyosun hosteslikmi kabin gorevlisi yada ucus kontrolcusumu gise sorumlusumu hangisini istiyorsun
maksat hava alanında calısmak mı yoksa yuksek bır maas alabılmek mı?
:)) ben hava alanında çalışıyorum sen hangi havaalanında çalışmnak istiyorsun :))
saane -1
(+1) :)
bebişim kime tsk edion hayatım :)
Havalimanı işe girmek istiyorum yer hizmetlerinde yardımcı olabilecek varsa lütfen çok ihtiyacım var
Yabancı dilini geliştirmen lazım.
sabiha gökçen uyarmı ?
Hangi bölüme gireceksiniz
Konuma baglı..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar