Eğitim & Kariyer Havacılık yönetimi okusam iş bulabilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor İkinci üniversite olarak iki yıllık bir tıbbi sekreter olmak mı mantıklı yoksa lisans havacılık yönetimi mi dil öğreniyorum Güncellemeler+1 yıl Güncelll Havacılık yönetimi okusam iş bulabilir miyim? Cevapla Üniversite Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl İkisininde önü açık tıbbi sekreterlik belki bir tık önde olabilir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Havacılık yönetiminin önü açık mi Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Ya değişir o Pegasus Ajet gibi havacılık firmalarında iş bulabilirsin ama THY de biraz zor dil öğreniyorsan eğer kabin memurluğu dene derim Yorumla Soran +1 yıl Hayalim zaten hosteslik ama alınır miyim acaba yoksa diyorum kendimi yormadan tıbbi sekreterlik mi yazsam ama o da ne bilim hayallerimin önünü kapatmak istemiyorum Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Tıbbi sekreterlik oku lise mezunlarını bile kabin memuru yapıyorlar yeterki şartları sağla tıbbi sekreterlik de elinin altında dursun Yorumla Soran +1 yıl Abi lise mezunları yapıyorsa hemen gidip basvururum ama beni almazlar ya Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Şu anda alım var mı bir sorayım Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 960 cevap paylaştı. Kendini hangi meslekte daha rahat hissediyorsan ona geç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 2-3 dilin varsa bulursun. yoksa zor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi sağlam ingilizce olsa bulunur diye biliyorum tanıdığım kabin memurlari ingilizce biliyor genelde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şans gerekiyor işte cogu zaman. garantilemen icin demişti. yoksa ingilizce bilip basvuran coktur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İkisininde önü açık tıbbi sekreterlik belki bir tık önde olabilir
Havacılık yönetiminin önü açık mi
Ya değişir o Pegasus Ajet gibi havacılık firmalarında iş bulabilirsin ama THY de biraz zor dil öğreniyorsan eğer kabin memurluğu dene derim
Hayalim zaten hosteslik ama alınır miyim acaba yoksa diyorum kendimi yormadan tıbbi sekreterlik mi yazsam ama o da ne bilim hayallerimin önünü kapatmak istemiyorum
Tıbbi sekreterlik oku lise mezunlarını bile kabin memuru yapıyorlar yeterki şartları sağla tıbbi sekreterlik de elinin altında dursun
Abi lise mezunları yapıyorsa hemen gidip basvururum ama beni almazlar ya
Şu anda alım var mı bir sorayım
Kendini hangi meslekte daha rahat hissediyorsan ona geç
Bilemedim şimdi
2-3 dilin varsa bulursun. yoksa zor
Gerçekten mi sağlam ingilizce olsa bulunur diye biliyorum tanıdığım kabin memurlari ingilizce biliyor genelde
şans gerekiyor işte cogu zaman. garantilemen icin demişti. yoksa ingilizce bilip basvuran coktur
Tabi ki