bizim okulun girişinde turnike vardı ve güvenlik kulubesi yerden bir 10 cm yüksedeydi camları filan da rahat bir 50 cm 60 cm yukardaydı biz de yere eğildik camların altından güvenlikçiye geçmeden sürünerek geçtik turnikenin altından geçip koşmaya başladık ama böyle bir koşu yok sanırsın hani aylardır bordo bereli eğğitimi almışız bir anda yerden kalkıp uçuşa geçtik ve bunu bayır yukarı yaptık :D en son bayırın tepesin de nefes neyiz herkes böyle zafer kazanmış gibi bakıyor 3 kişiydik diğerleri okul duvarından atlamışlar lksşadksaş
Ahaha anılarım canlandı okulun son günüydü kimseyi karne alınana kadar çıkarmıyorlardı ve öğleden sonraya kadar beklemek istemedik sınıfca arka bahçeden ağlıyorduk sırasıyla tabi sonra güvenlik kactigimizi gorunce bikacimizi yakalayıp okula tıkmıştı tabi ben dışarda kalanlardndim 😂😂kiz meslek mezunuyum ne korkmuştuk ama 😂😂
En haylaz bendim yaa, meslek lisesi elektronik mezunuyum, tabi git atölyeden yan keskiyi al, makine böşümüne gidip, demir makasını ödünç çal, okulun tellerini kes, oradan vııınnnn, ne günlerdi be, tabi ertesi gün, tekrar tamir et yeni tellerin parasını öde onları bir de tak 😒
Of sen ne diyon 😂😂😂 böyle 3-5 kisi gazlardik herkesi "toplu kaçınca yok yazılmıyoruz " diye 😂😂 herkesi okuldan kaçardi bazende 4 ders boş olurdu 3 derste biz asardık o gün okula gitmezdik ful gezerdik 😂😂 birkaç kere yoklama defterini yanımızda götürdük djdndmsmndndnd
herkez kacmisti biz iki kisi kacmis gibi yapip kapinin icine girip o gun herkez yok yazildi bir kisi sinifta kaliyodu zor kurtuldu herkez bizim uzerimize gelmeye calismisti baya aksiyonlu gundu ben yay arkadasim ikizler burcuydu😂😂😂😂😉
her sınıfta dersten kaçmayacak bir adet mal bulunmaktadır.. Hoca derse gelir, sınıf boştur ama o mal her daim sınıfın demirbaşı gibi orada bulunmaktadır.
Lise 2 de oldu O sene sınıftan 10 kişi sınıfta kalmıştı ben dahil belki daha fazla zaten sınıf 30 kişi ve burası 450 ile kapatan bir Anadolu lisesiydi Allah affetsin
Çok yaptım devamsızlık ama arkadaşlarla topluca kaçmazdık sıra arkadaşımla ya da üç dört kişi yarım gün yok olurdum ya da hiç gitmezdim sınıf tekrarı yaptım gitmediğim çok oluyordu :D
Hahahaha :D ise sonda bir kere yapmıştık öyle bir şey. Sinemaya gitmiştik :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
3-4 kişi grup olarak kaçmışlığımız var ve baya kaçtık sonra gidip otostop çekerdik merkeze giderdik sonra bir cafeye otururduk ya da evlere dağılırdık.
Toplu olarak hiç kaçmadık ya ben hiç kaçmazdım hep sınıfta beklerdim ulan işim ne kaçıp napacam nere gidecez falan derdim hep kaçmayı hiç sevmem sana bir şey kazandırmaz :)
En İyi Cevaplar