Devlette staj yapabilmem için illa ki tanıdığım birinin olması mı gerekiyor? Bölümümle alakalı bir kuruma torpilsiz başvurduğumda kabul edilme ihtimalim var mı?
Bölümün inşaat mühendisliği.
Bölümün inşaat mühendisliği.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok fazla staj başvurusu olduğu için öncelik kurumda çalışanların aile ve yakınlarına veriliyor. Yapı staji için devlet kurumu değil de özel firmayi öneririm. Mumkunse taşeron firma olmasın
Karayollarında yapacağım. Tanıdıklar da var
Ulaştırma candir. Çok zevkli ve heyecanlidir. Staj yapmadim ama tasarimlarda en zevklisi ulaştırma 😊
Kaçıncı sınıfsın sen? 🙄
Uzatmalı son sınıf 😔
Niye staj yapmadın?
Ben iki staji da bitirdim 😅
Staj yapmadım ama en zevklisi ulaştırma’yı ben yanlış anlamışım pardon 😞
Staj yaptığında laboratuvarlari asla ihmal etme. Proje değerlendirmesinden sonra laboratuvar raporlarini incelemek gelir 😊
Tamamdır inşallah 😄
karayollarında yapacaksan referans isterler, diğer belediyelerde çalışabilirsin ama bildiğim kadarıyla
valla ben belediyede yaptım torpilsiz çalışan bir allahın kulu yoktu
Yaa :( peki teşekkür ederim
Cevap
6Cevap
ben çevre ve şehircilikte yaptıydım tabi tanıdık lazım oluyor ya da çalışacağın bölümde çalışanlarla görüşmen gerek
Ya aslında tanıdık var ama ben kimseyi araya sokmadan yapmak istemiştim, sanırım bu pek mümkün değil :( teşekkür ederim
Tanıdık olması yolu açıyor öyle diyelim
Hımm zor yani 😒
Anladım, teşekkür ederim
Maalesef. Referans olmadan bu ülkede ne özelde ne de devlette işin zor. :/
Hangi şehirdesin?
Konya.
Bana ulaşır mısın?
ne torpili istediqin yerde staj gorursun kimseye bakma
Kabul edilirsin neden torpil şart olsunki
Genelde torpil dönüyor ya hani bu işlerde 😏 herkesin yapacağı yeri dayısı, amcası sayesinde taa ilk seneden ayarlamıştı, bu torpil değil de ne 😝
Ya öyle düşünme bak benim arkamda da kimsem yok ama sen Allah'a güven. Öz güvenin olsun başaramayacağın şey yok kimsenin yalakası olmaya da gerek yok dürüst ol doğru ol yeter halledersin bak gör :)
Teşekkür ederim her şey için 😊 inşallah 😌
İnşallah :) eğer kapılardan çevirilirsen de bimere yaz hepsini ;)
Hahah tamam yazarım :)
Ne yaptığının takipçisi olmak için takpledim :)
😄 peki tamam
Bu arada hangi şehirde okuyodun:)
Konya
Konya da firma da çok aslında yerinde olsam özelde büyük bir firmada staj yapmayı isterdim
Ben sonrasında da devlette çalışmak istiyorum, o yüzden devlette olan biteni görnek istedim
Ya devlette kpss ile kapak at her türlü öğrenirsin :) ondan yana sıkıntı olmaz :)
Ama belki de devlette çalışmak istemeyeceğim gördükten sonra 🙄
O ihtimalde var tabi :)) umarım öyle olmaz çünkü devletin dürüst adamlara ihtiyacı var. Ortam kötüyse bile onu iyi edecek insanlar lazım :)
Belediyelerde yapabilirsin tabiki tanıdık olursa elbette daha kolay olur ama neden devlet istiyosunki inşaat teknikeriyim bende
Karayollarında yapmak istiyorum stajımı çünkü.
Konu nerede yaşadığım değil farkındaysan. Teşekkürler 🤚🏼
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar