Eğitim & Kariyer Devlet kurumlarında staj yapmak için nasıl başvurmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar daha önce böyle yerlerde staj yapan var mı? SGK nin bilgi işlem departmanında staj yapmak istiyorum. Ararsam bana yardımcı olurlar mı yoksa gidip konuşmam mi lazim. Güncellemeler+1 yıl Otobüs ücreti gidis geliş 30 boşa gitsin istemiyorum slashasuaoxgsga Güncellemeler+1 yıl Bir allahin kulu da cevap vermiyor Devlet kurumlarında staj yapmak için nasıl başvurmalıyım? Cevapla Staj Soruları İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bozkirdabirmuhendis Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bildiğim kadarıyla kariyer kapısından ulusal staj programına kayıt yapmanız lazım staj için eğer lise öğrencisi iseniz de bir görüşün.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Devlet kurumları içinde idari işler müdürlüğüne basvurabilirsin.Staj için kabul edilecektir diye düşünüyorum.Biz zamanında KOMUR İSLETMELERİNDE Yaptık. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bildiğim kadarıyla kariyer kapısından ulusal staj programına kayıt yapmanız lazım staj için eğer lise öğrencisi iseniz de bir görüşün..
Devlet kurumları içinde idari işler müdürlüğüne basvurabilirsin.
Staj için kabul edilecektir diye düşünüyorum.
Biz zamanında KOMUR İSLETMELERİNDE Yaptık.
Tanıdığın yoksa olmaz