Yapabileceklerinize SINIR koyan Zihindir Sınırları KALDIRIN! sizlerde sınırsız insanlardan mısınız?

Bazen bir çok sıkıntı yaşarsınız bir çok derinden sarsan olay yaşarız. Bu dünyada en zengin insanın bile büyük sıkıntıları vardır.

Siz çabalarsınız

Sonra yapabileceklerinize karşı sınırlandırılırsınız. Başkaları sınırlandırmasa bile siz kendinizi sınırlandırırsınız.

Gücünüz düşer zayıflarsınız. İnansanız bile çalışamazsınız çünkü gerçekten inanmıyorsunuz inandığınızı sanıyorsunuz

O yüzden neye başlarsanız başlayın , odaklanmanız gereken en önceliğiniz çok uzak olan hedefiniz değil size ÇOK YAKIN olan kendiniz.. Zorlandığınızda yorulacaksınız

O an ben şu hedefe ulaşmalıyım diye düşünmeyin atıyorum spor mu yapıyorsunuz 10 tane şınav çekeceğim demeyin.

Derseniz beyni sınırlandırırsınız. Nasıl mı?

10 dediğiniz anda zihninizde şema oluşur. Farkettiniz mi 10 ' a doğru bir aşırı zorlanıyorsunuz 6 da 7 de ,

O yüzden sınır koymayın zihninize

Sadece zorlayabildiğiniz kadar zorlayın bütün gücünüzü bütün enerjinizi bütün konsantrasyonunuzu zorlandığınız işe verin. İnanılmaz zorlayın kendinizi

O an odaklandığınız şey sadece sizin fiziksel/zihinsel gücünüz olsun

Göreceksiniz ki 10 tane şınav mı 20 yapacaksınız 20 tanemi yapıyordunuz 40 tane yapacaksınız

üstelik sınırlarınızı zorladığınız için kısa sürede çok gelişeceksiniz

Hayatın sıkıntılarını falan boşverin arkadaşlar sıkıntılar hep vardır bugün 2 sini halletseniz yarın yine yenileri gelecek

TEK ODAK NOKTANIZ KENDİ YAPABİLECEKLERİNİZ olsun.
Çalışma esnasında ise
TEK ODAK NOKTANIZ KENDİ GÜCÜNÜZ olsun.

Bunu yaptığınız anda beyniniz sıkıntıları boşverip hemen kendi yapabileceklerinize odaklanacak , odaklandığınızda mutlu olacaksınız o sıkıntılar sizi hayata karşı sınırlıyordu çünkü
Gücünüze odaklandığınızdaysa sınırlarınızı genişleteceksiniz

Ben haftalardır spor yapıyorum, haftalardır işimle uğraşıyorum inanın işimi çok büyüttüm, spordaysa arkadaşlar bırak artık şu sporu diyorlar ama ben sınırlarımı zorlayana kadar bırakmayacağımı bilmiyorlar Size tavsiyem SINIRLARINIZI KALDIRIN
Güncellemeler
+1 yıl
birde üni sınavı için çalışan arkadaşlar

Süreyi boşverin

sadece kendinizi zorlayabildiğiniz kadar zorlayın odak noktanız sınava kalan süre değil veya sınav hakkında sizi demoralize edenler olmasın
sağır olsun sadece gücünüze yapabileceklerinize sınırlarınıza odaklanın
Yapabileceklerinize SINIR koyan Zihindir Sınırları KALDIRIN! sizlerde sınırsız insanlardan mısınız?