AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
Keşke yaramasa diyeceğim de burası Türkiye ne yazık ki. Yinede evli erkeklerden uzak dur be, yazık.
Ülkemizde işe yaramaz demek yalan olur. Ama sen güzelliğin ile değil tecrübenle tercih eline biri ol.
yaramazzz , güzelliğinizi kullanırsanızz farklı bir sekılde bakarlar size bunuda hakkettiğinizi düşünmüyorumm
kendine öz güvenin varsa çirkin bile olsan her işi yaparsın.
Herkes beni yanlış anladı. daha doğrusu ben yanlış anlattım.😔Öncelikle şunu söyliyim. işimde gayet başarılıydım. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimlerin bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış sordum. ama bu bilgiyi pek çok kişi bilir diye düşünmüştüm ama görüyorumki kimse bilmiyo. merak eden araştırsın. ne demek istediğimi daha iyi anlar
teşekkür ederi bildilendirdiğin için :)
Rica ederim herzaman😉😉😉
bizim patron bakıyor hem boyuna posuna hem güzelliğine. ama kontenjanı 1 kişi. maaş konusunda da oldukça iyi bakıyor
Çalışmak istiyosan iş var günlük 150 TL kahve tanıtımı iş zor da değil çalışmak isteyen varsa bana yazabilirn
İş yerleri avını bekleyen timsahlar misali abazalarla kaynıyor
sizde de tip yok zaten. ama abazalar yoklukta. hepsi salyalari akan kopekler gibi
Özgüvensizlik seni fena çarpmış😂
yavrucum sizde öyle bir kafa var ki canınızın istediğine özgüvensiz, canınızın istediğine zeki, canınızın istediğine aptal.. bu böyle uzar gider. ETİKETLEMEK BEDAVA.
Meydan boş. Salla sallayabildiğin kadar 😂😂
E sen de etiketledin ne farkımız kaldı😀
Kendin kaşındın, başlamadan oturduğu yerden sıkan ilk sensin : )
Türkiyede kadına olan zaafiyet oldukça adamın dediği gibi işyerini üzerine bile yaparlar. Ama dikkat et sana birşey yapmasınlar.
Güzellik her kapıyı açar. Genel müdür bile olırsun. Bilgi beceri çokta önemli değill. Hizmet sektöründe iş yaparsın. Bizzat şahit olduğum senin gibi çok kız var tanıdığım.
"Güzelliğim işe yarar mı" demişsin. Güzelliğini koz olarak kullanmaksa gerçekten istediğin, yarar merak etme. Ama sonu ne olur bilmem.
Herkes beni yanlış anladı. daha doğrusu ben yanlış anlattım.😔Öncelikle şunu söyliyim. işimde gayet başarılıydım. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimlerin bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış sordum. ama bu bilgiyi pek çok kişi bilir diye düşünmüştüm ama görüyorumki kimse bilmiyo. merak eden araştırsın. ne demek istediğimi daha iyi anlar
Anladım. Güzellik bir adım öne geçirir mi diyorsun, geçirir evet. Bu arada bu efsanevi güzelliğini merak ettim doğrusu :) bir fotoğrafını görsek keşke :)
Teşekkürler açıklama yapmış olmama rağmen hala ısrarla anlamak istemeyip, sırf egolu olduğumu düşündükleri için aşağı çekmek isteyenler var
Güzellige degil bakımlımı degilmi ona bakarlar bir de kiloya
iyice saçmaladın güzlliğini ve çekiciliğini nerde kullanacağını biliyorsun sen.
Seni vitrinlik almayacaklar o yüzden hiç bir işe yaramaz bacım.
Sen güzelliğini kullanırsan isverende onu kullanmak isteyecektir.
Ama sen iş gücünü başarını bilgi ve gayretini kullanırsan isvereninde onu kullanır.
güzelliğin beş para etmez, bu bendeki aşk olmadıkça
Evet, özellikle ilaç pazarlama sektöründe. Zeka değil güzellik iş yapar.
Ancak abaza iş verenlerde yarar profesyonel bir işverende asla yaramaz
Herseyi ters yargilamayin bilemezsin ortamin önemli guzel ya da cirkin ol sonunda annen gibi olucaksin oyuzden aldan ma guzelligine bir kivircim yeter almaya
Cok kurumsal bir yerde ise yaramaz guzellik tecrubeye bakarlar ama abuk sabuk firmalarda isyerlerinde ise yarar guzelligin tabi guzellik goreceli seni gormek lazim
Evet yararlar faydalanmak için hemen almaya çalışırlar seni
sence neden diksiyonu düzgün diye iş ilanı veriyorlar
Sence neden prezantabl diye iş ilanı veriyorla
Yine dediğim gibi dış görünüş e önem veriliyor. Örneğin bir yere alışverişe gittiniz ya da bir şirkete karşınızdakinin ilk görünüşü size ne kadar çekici vesıcak gelirse yaklaşımınız ve yapacağınız işlem in olma olsasılığı psikolojik olarak artar. O yüzden.
Kadınların yorumunu bir okusana. bazıları bu durumu kendine yediremeyip nasıl saldırıyolar. sanki bu düzeni ben böyle yaptım😂
Saldıranlar kendilerinde özgüven eksikliği yaşayanlar. Değişen birşey olmaz. Sende bir iş yeri açsan elemanlarını fit istersin. Doğru değilmi?
artı yaptığın kendinle ilgili görüşlerin gayet mükemmel kim olduğunun farkındasın ve bunu yansıtmışsın. Bu konuda çok daha eksik hissedenler ancak eleştirebilirler. Ama senin adına çok sevindim.
Teşekkürler bu yorumu okyanlar çatlayınnn😂😂
söylemene gerek yok çoktan çatlamışlardır. Seni tanımak isterdim. Son günlerde güçlü karekterler ve ne istediğini bilenlere hasret kaldık
Çaycı olarak başladığın yerde bu özellikleri taşıyorsan genel sekreter ya da ön muhasebe elemanı olursun
Tüm gözleri üstün de topladigina eminsin yani o kadar sexsi ve cekicisin
Kör değilim göz görüyo
Bu gözler sana mi giyiniş tarzına mi
Bana
O kadar eminsin yani kendin den özgüvene hasta kaldım vallaha tebrikler ne diyeyim gormeden aaa evet haklısın diyemem
Öff sıkıldım ya iyiki bişey sorduk ne kadar saldırdınız ya bir linç etmediğnz kaldı
Bana be ne halin varsa gör sanki bir şey dedik sıkıldıysan çokta umrumda değil yani
Güzelliğinin etkili olduğu bir işde ne amaçla, nasıl gözle bakıldığını biliyorsun demi.
Offf valla keşke sormasaydım. beni bir linç etmediğiniz kaldı.
Ama öyle gerçekler, hayar bu işte bebeğim. Ben patron olrak güzelliğe bakıp alcaksam onla her anlamda faydalanmak isterim.
Öyle değil işte durum soruyu eksik yazdım neyse ay nolur yazma
işe göre değişir mağazacılık hizmet sektörü v. s de iş yaparsın ama üretim ve fiziki güç gerektiren durumlarda narin isen çekinirler almakta ve birde teknik bilgi
Yani mutlaka yarar. Ancak bu seni ne kadar mutlu eder bilmiyorum.
Ben almam işe. Tecrubesiz olmasida onemli değil onemli olan analitik dusunebilmesi.
Güzelliğinle girdiğin işte güzelliğinle çalışırsın , bence işinle gir
İş yeri sahibi olsam cebime girecek paraya bakarım çalışanın güzelliğine değil.
Güzelliğini koz olarak kullanmak, güzelliğini kullandırmaktır... Basitleşirsin farkında olmadan
güzelliğine para kazanmak istiyorsan memleketin pavyonları sana kapılarını her zaman açacaktır
Yani yarar ama güzellik için ile alırlarsa güzelliğini kullanmak isterler.
Hülya avşarın sekreter filmi.
Erkeklerin zaafı olabilir ama her erkekte işe yaramayabilir
İşe yarar tabiki ancak sadece güzellik ile başarı elde edemezsin
Öncelikle şunu söyliyim. işimde gayet başarılıydım. pişman oldum sorduğuma. aslında benim demek istediğim çok başla bişeydi. resmen beni linç ettiler. özelliklede kızlar. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. yani bunu ben demiyorum. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimlerin bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış sordum. ama bu bilgiyi pek çok kişi bilir diye düşünmüştüm ama görüyorumki kimse bilmiyo. merak eden araştırsın. ne demek istediğimi daha iyi anlar
Ne iş yapmak istiyorsun satış pazarlama uzmaniyim sormak istediğin varsa yardımcı olurum
Fahişelik gibi meslekler de çok önemli.
Bunu anandan dolayı biliyosun heralde🤜🏻
Yapacağın işe bağlı, öyle yerler varki çaycıları bile manken gibi.
sende dediğin gibiysen. kaparsın bir iş
güzel olunca her yer alır seni yavrm işsiz kalmassin 😀
Yarar tabiki ama bu güzellik dikkat et başına iş açmasın :)
Senın gıbı etrafta cok şirket vermeye gerek yok zaten bedava
Ben sekreter alirken önce guzellgine bakiyorum valla 😊Göz zevki önemli
bakılıyor kardeşim kesinlikle bakılıyor
kimse seni yanlış anlamadı. çünkü herkes sadece başlığı okudu benim gibi
Evli adamlar dan uzak durun
Yaran var galiba
Ila bana böyle birşey olması mı lazım. Hayır çevremde çok gördüm. Senin sevgilini veya eşini bir kadın kendine ayarlasa hoşuna mı gider?
Zaten böyle birşeyi yapmayı bırak düşünmesi bile mantıksız at çöpe gitsin o kocayı boşa yani. Ama Türk kadını işte yapsa bile kocam yapmaz yapsa bile kadın suçlu. Boyun eğmeye aldatılmaya çok meraklısınız böylelerine üzülmüyorum ben
Çok meraklısınız derken? Şükürler olsun öyle kadınlar dan değilim. Siz türk değil misiniz?
En azından sizler gibi düşünmüyorum. Yaşamasan bile düşüncen aynı ne farkeder yaşamışsın yaşamamışsın olayı.
Herkes beni yanlış anladı. daha doğrusu ben yanlış anlattım.😔Öncelikle şunu söyliyim. işimde gayet başarılıydım. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimlerin bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış sordum. ama bu bilgiyi pek çok kişi bilir diye düşünmüştüm ama görüyorumki kimse bilmiyo. merak eden araştırsın. ne demek istediğimi daha iyi anlar. bu arada hayatımda yapacağım son şey evli biriyle birlikte olmaktır!!!
Güzelliğinden ziyade zekânı kullanmanı öneririm.
Herkes beni yanlış anladı😞. Öncelikle şunu söyliyim. işimde gayet başarılıydım. pişman oldum sorduğuma. aslında benim demek istediğim çok başla bişeydi. resmen beni linç ettiler. özelliklede kızlar. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. yani bunu ben demiyorum. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimlerin bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış sordum. ama bu bilgiyi pek çok kişi bilir diye düşünmüştüm ama görüyorumki kimse bilmiyo. merak eden araştırsın. ne demek istediğimi daha iyi anlar
bir de dedikodu getirirsin tam olur
Karaköy de iş garantisi var sana
Bayansan zaten 1 0 öndesin
Kesinlikle işe yarar :)
Gel bizimle çalış :D
Yaz kızım 200 torba çimento
6 kamyon kum
Tahsil onemli. Guzellik fazla ise yaramaz.
güzelliğini joker olarak sakla ileride lazım olur
güzellikten ziyade sen iş yapabilirmisin?
Evet çalışkanım çokta başarılıydım. ya valla pişman oldum sorduğuma. aslında benim demek istediğim çok başla bişeydi. resmen beni linç ettiler. özelliklede kızlar. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. yani bunu ben demiyorum. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimlerin bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış şekilde sordum. ama bu bilgiyi pek çok kişi bilir diye düşünmüştüm ama görüyorumki kimse bilmiyo
kesinlikle sorunda bir eksiklik var ozaman...
maalesef zekandan çok fiziğine bakarlar..
Tabi bakiyolae erkek milleti iste
Her yerde geçerli değil o
ne iş yapacağın önemli
yarar tabisi patronu ayart hayatını kurtar
Dalga geçiyosunuz ama
Resim koy karar verelim.
Güzellik her zaman işe yaramaz
Ks de obez dolu. Güzelim diyen hep çirkin çıkıyor