Ben 33 yaşında ama en fazla 25 yaşında duran oldukça güzel ve seksi girdiği her ortamda tüm gözleri üstümde toplayan biriyim. 8 ay bir yerde çalıştım. işimde oldukça başarılı ve çalışkandım. Başka da bir iş deneyimin olmadı. Bir erkek sana iş vermeyi bırak iş yerini üstüne yaparlar diyor. yaşım ve deneyimsizliğim yüzünden işe girememekten korkuyorum. Sizce güzelliğim işe yarar mı?
Cevabın nedir?
Sektörüne ve işverene bağlı bir durum. Sektör medya ise güzellik tecrübeden bile daha önemli olabiliyor ama yine de bunun kolay başarı getireceğini düşünme çünkü sadece o camianın bir parçası olabilmek için bile kimlerle beraber olduklarını sanat adı altında neler yapıldığını yavaş yavaş insanlar fark etmeye başladı. Hala şöhret, para için insanlar neleri göze alıyorlar neler oluyorlar. En güzel örneği Gülben Ergen.. Şimdi olmasa bile ileride büyük tehlikelerin içinde kendini bulabilirsin doğru insanlarla çalışmak bu yüzden çok önemli. Güzelliğini avantaja dönüştürebilirsin kendini de sürekli geliştirerek ilerlersen sadece medya sektöründe değil bütün sektörlerde başarıyı yakalayabilirsin. Kimse anasının karnında oyuncu, sunucu, top model olarak doğmuyor sonuçta başarı; azim, yenilikçi zihin, çaba, işine olan saygı ve tutkunla doğru orantılı olabiliyor. Bana da sadece yoluna dürüst insanlar çıksın demek düşüyor.
23 Yorumla
Soran+1 yılAllah senden razı olsun. adam gibi yorum yaptığım için. benim demek istediğim bu zaten bide şöyle bir durum var. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. yani bunu ben demiyorum. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimlerin bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış sordum. ama bu bilgiyi pek çok kişi bilir diye düşünmüştüm ama görüyorumki kimse bilmiyo. merak eden araştırsın. ne demek istediğimi daha iyi anlar
- +1 yıl
Amin cümlemizden inşallah teşekkür ederim. Doğru kesinlikle Amerika'da çok güzel bulunduğu gerekçesiyle erkek öğrencilerine taciz ve tecavüz girişiminde bulunan çok güzel bir genç kadın öğretmene yıllar önce idam cezası verilmesi gerekirken yargıdan komik bir ceza gelmişti. Açıklama olarak hapse girmesinin uygun bulunmadığını, fiziksel özelliklerinden dolayı idam ya da ağırlaştırılmış hapis cezası verilmesinin doğru olmayacağı kararlaştırılmıştı. Velhasıl bu ülkede alışkınız bu durumlara da Amerika'da bile böyle olaylar yaşanıyorsa güzellik/dış görünüm nelerde etkili oluyordur gerisini adam akıllıca bir düşünelim. Bence güzel soruydu ki dikkatimi çekip yorum paylaşma isteği duydum diğer arkadaşlar tek yönlü düşünüp bakmışlar soruya hiç tanımadığı birinin/birilerinin olmayan egolarını indirmek isterken beyinlerinin yüzde 1'lik dilimlerini kullanabilmişler araştırmacı yönümüz zayıf maalesef aksi olsa konu senin güzelliğin bile olmayacaktı ortaya da çok mantıklı cevaplar çıkacaktı..
En İyi Cevaplar
+1 yılBence acar diye dusunuyorum, cunku zaten cogu ilk once dis gorunusune bakip sonra cv ne goz atiyorlar. Bu arada iyi bir deneyim, fikirlerin ve yeterince iyi bir zekaya sahipsen bence hic sorun etme.
Yetenek te onemli. Cogu kisiler hobby lerini bile onemsiyorlar.01 Yorumla
Soran+1 yılYa valla Allah senden razı olsun. çok pişman oldum sorduğuma beni linç ettiler. herkese açıklama yapmaktanda sıkıldım. bir sen anladın beni kardeşim ya. hemde hemcinsim olarak☺️demek istediğmde çok başka bişeydi benim. çok teşekkür
+1 yılKadın 30 ila 33 yaşlarında kadınlıkta zirve yapar. bahsettiğin gibi bir güzelliğe sahip isen iş çok ve kolay senin için yaşın bedeninde değil önemli olan ruhun ne istiyor? gerçekten çalışmakmı yoksa güzelliğini kullanmakmı (güzelliğini kullanmaktan kastım : karşılama hostesi sekreter model fuar mankeni vb.)
00 Yorumla
+1 yılbu ise girecegin pozisyonla alakali. Direk müsterilerle muhatap olacaksan tabikide bakimli olmak, güzel olmak vs önemli diger durumlarda sizi ise alacak kisi güzelliginize degilde ne kadar isine yarayacaginiza bakar.. Eger ki sizi baska türlüde kullanacaksa zaten ciddi bir sirket degildir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
142Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılseksiliğinin yapacağın işte bağlantısı varsa masöz falan gibi çok işine yarar :D
ne alakası var beyni çalışan bir şirket personel müdürü kafası çalışana bakar. haa onlarda insan herkes keşke güzelliği kadarda kafası çalışsa diğerlerini elesem der ama gidipte güzel diye işe yaramayacak adama para vermek istemez.
ama aynı statüdekilerden güzel olanı tercih ederler.
gidipte ciddi bir şirkette seksi olman ortamlarda dikkat çekmen break dans yapabiliyo olman ne kadar mini giydiğin patronla iş yemeklerine iş seyahatlerine çıkabiliyor olmanın bir etkisi olmaz.
dediğin tarz yerler yok mu var tabi. örneğin acıbademe git manken dolu. sekreterleri genelde milleti tavlamak için güzel seçerler. bankalarda bireyselde genelde dediğin tarz ararlar.
tercih meselesi...13 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün yorumun için çok teşekkürler. aynı statüdekilerden güzel olanı tercih ederler demişsin ya benim demek istediklerimden biri bu. Herkes beni yanlış anladı. daha doğrusu ben yanlış anlattım. Öncelikle şunu söyliyim. işimde gayet başarılıydım. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimler bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış sordum. ama bu bilgiyi pek çok kişi bilir diye düşünmüştüm ama görüyorumki kimse bilmiyo. merak eden araştırsın. ne demek istediğimi daha iyi anlar. sanki ben bilmiyorum özgüvene zekaya baktıklarını. abuk subuk yorumlar yazmışlar. ne demek istediğimi anlamışsın teşekkürler
Soran+1 yılİlk cümlelerini atlamışım. sende aynı yorumları yazmışsın. tabiki zekaya baktıklarını biliyorum. dediğim gibi başka bişey demek istemiştim
Cevap sahibi+1 yılsenin dediklerini herkes biliyor ama sen kendini " en fazla 25 yaşında duran oldukça güzel ve seksi girdiği her ortamda tüm gözleri üstümde toplayan biriyim." diye anlatırsan alacağın yorumlar bu olur. o zaman daha çok dil ve anlatım çalışman lazım. soruyu;
işe alımda güzellik işverenin fikirlerini ve kararlarını ne derece etkiler. veya
iş başvurusunda yanı şartlarda olan iki kişiden daha güzel olanın şansı daha mı fazladır tarzı sorabilirsin.
senin kendini anlatış tarzınla insanın aklına sekreter fantazileri geliyor. seksiliğini işle bağdaştırınca bu çıkıyor ortaya. yaorumların tek nedeni kendini bu şekilde ifade edişin...
+1 yılBu devirde güzellikten ziyade iş tecrübesine bakılıyor. Güzelliğin tabiki etkisi olur ama mesela bizim şirkete insan kaynakları personeli alınacaktı 8 bayan. 4 erkek çağırdılar. Bayanların hepsi manken gibiydi fakat deneyimlerden dolayı erkek personel tercih ettiler. Güzellik bir yere kadar en azından bizim şirkette 😊
20 Yorumla
+1 yılZaten hiç çirkinim diyeni göremedi bu gözler 😀 neyse konuya gelelim.. seni güzelliğinin ise alınmak için bir sebep olacağını düşünmen, güzelliğini ve seksiliğini kullanmaya veya kullandirtmaya meyilli olduğunu gosterir ki bu da kariyer yapman açısından oldukça önemli 😀 merak etme, sen bu düşünce ile ilerlersen arkadaşının dediği gibi iş yerini bile üzerine yaparlar..
027 Yorumla
Soran+1 yılBeni görsen küçük dilini yutarsın açıklama yapamıcam sana aynı şeyleri yazmaktan bıktım
- +1 yıl
Ne hatunlar gördük senin esamen okunmaz kasma kendini bu kadar 😀 33 yaşında olduğuna emin misin?
Soran+1 yılSen nesinki öyle hatunlar görceksin😂 ben doğru neyse onu söylüyorum
- +1 yıl
Yapma lütfen böyle basit polemiklere kapı aralama 😀 ben de diyorum ki hiç kendisi için çirkinim diyeni görmedik.. bana gelecek olursakta ben hayatından senin saçının teli kadar kadın gelmiş geçmiş biriyim.. bundan daha ziyadesi, en azından 33 yaşına gelmiş ama bir baltaya sap olamamış biri değilim 😀
Soran+1 yılYalanını...😂 insanların ne yaşadığını bilmeden uzaktan yargılamak ne kolay dimi. sağlık problemlerim yüzünden çalışamadım bugüne kadar. ben en iyi yerlere gelirim sen kafanı yorma.
- +1 yıl
Geçmiş olsun diyeyim 😀 şimdi iyi olduğuna sevindim.. ama aynı cümle senin için de geçerli.. kimsenin ne olduğunu nasıl yaşadığını bilmeden yargilamamak gerek.. senin iyi yerlere geleceğinden şüphem yok.. zaten sen de guzelliginle iddialısın bunu görüp farkedip istifade edecek birileri mutlaka olacaktır 😀 ama yine de boy sorunu olan, soruyu bile gizliden soran, yaşı ile bağdaşmayacak şekilde düşünce yapısına sahip olan birinin güzellik iddiası pek ikna edici gelmedi
Soran+1 yılİyi ozaman inanma sen bb
- +1 yıl
Gece gece iyi güldüm 😀 selametle
Soran+1 yılŞunuda söylim sana. benim yaşadığım rahatsızlığı yaşarsan hayata atılamıyosun. sosyal olamıyosun. insanları tanıyamıyosun hiçbirşey yapamıyosun. insanları yaşadıkları olgunlaştırır derler. bişey yapamayıp yaşayamayıncada olgunlaşamıyorsun
- +1 yıl
Zor bir durum olsa gerek.. tekrar geçmiş olsun
Soran+1 yılİyi geceler güldüğün içinde sağol ya
- +1 yıl
İddian güldürdü sadece :) yoksa benlik bı durum yok ortada.. iyi geceler
Soran+1 yılAllah alla olamazmı yani😂 angelina gbi kızım ya napabilirm
- +1 yıl
Angelina Jolie mi? 😀 Onun gibiysen baştan kaybettin demektir )) neyse, güzel ya da değil, Allah sahibine bağışlasın ne diyelim
Soran+1 yılNeden baştan kaybettm
- +1 yıl
Angelina Jolie güzel değil ki 😀 hani bir abigaill gibiyim desen biseyler düşünülür 😀
Soran+1 yılHahahaha😂 saldır saldır😂😂😂
Soran+1 yılTabi göreceli bir kavram beğenmeyebilirsin
Soran+1 yılHahaha sanamı sorcam be. yazıp durma kaybol😂
- +1 yıl
Vay anasını sayın seyirciler 😀
- +1 yıl
Ee yok mu foto yok mu?😀
Soran+1 yılSenin gibi bir mala bişey ıspatlama ihtiyacı hissetmiyorum
- +1 yıl
Ayıp ayıp 😀 o nasıl laflar öyle
Bir kadın kendini nasıl aşağılayabilir? sorusuna cevap olmuş yazdıkların. Bir iş kadın ya da erkek ehli kim ise ona verilmeli. Liyakat, işinin ehli, yetkin kişi.. tabi bu kavramlar bize uzak.. bizde kriterler bendensin ondansın, güzelsin çirkinsin, öylesin böylesin..
30 Yorumla
+1 yılSenin gibi saçma ve küçük düşünen insanlar oldukça, alnının teriyle çalışacak olan insanların hakkı yeniliyor. Kusura bakma ama güzelliğin de, sana bakıp kendini bir bok sanmana neden olan kişilerde yerin dibine batsın. Sen hiç bir işe giremezsin bu düşünceyle gidersen. Sende ekmeğe sürülecek akıl bile yok kardeş. En iyisi evinde otur milletide günaha sokma.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle şunu söyliyim. işimde gayet başarılıydım. pişman oldum sorduğuma. aslında benim demek istediğim çok başla bişeydi. resmen beni linç ettiler. özelliklede kızlar. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. yani bunu ben demiyorum. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimlerin bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış sordum. ama bu bilgiyi pek çok kişi bilir diye düşünmüştüm ama görüyorumki kimse bilmiyo. merak eden araştırsın. ne demek istediğimi daha iyi anlar
Yaşın çok genç değil öncelikle. İş yaşamında deneyimin olmadığı ise çok aşikar. Salt güzelliğin ile bir yere gelemezsin. Bilgi birikimi, tecrübe, iş çevresi, karakter, zekâ, zaman stres öfke yönetimi gibi pek çok kriter etkilidir başarılı olmak hususunda...
10 YorumlaKimi yerde yarar. Mesela bak Hülya Avşar'a. Ses yok, doğru düzgün yapılmış film yok ama kadın güzelliğiyle bir yerlere gelmiş.
14 Yorumla
Soran+1 yılHerkes beni yanlış anladı. daha doğrusu ben yanlış anlattım.😔Öncelikle şunu söyliyim. işimde gayet başarılıydım. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimlerin bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış sordum. ama bu bilgiyi pek çok kişi bilir diye düşünmüştüm ama görüyorumki kimse bilmiyo. merak eden araştırsın. ne demek istediğimi daha iyi anlar. hülya avşar konusundada katılıyorum. güzelliğiyle ne paralar götürdü. düzgün cevabın içinde çok teşekkürler. çoğu kişi abuk subuk şeyler yazdı burda beni linç ettiler😞
Soran+1 yılEn önemli değil ama artısı var. araştırmalara bak googldan anlarsın ne demek istediğmi. burda beni anlamak yerine egomu indirmeye çalışıyolar😂
Güney Kore' de bunun çok önemli olduğunu biliyorum, mühendis doktor ne olursanız olun, sizden daha estetik biri varsa onu alıyorlar , üstelik devlette destekliyor , yani devlet politikası. 25-40 yaş aralığında ki kadınların %97 si estetik operasyon geçirmiş Kore'de. Ancak burası Kore değil ve genelde niyetler genelde kötü , profesyonel çalışan bir firma da belki.
11 YorumlaKendinizden oldukça emin konuşuyorsunuz güzelliğin hiç bir işte yaradığını görmedim önemli olan iş temposu ve liderlik duygusudur işinizde ne kadar başarılı olursanız olun ya da olmayın kimse annesinin karnından hop diye öğrenmiyor herşey zamanla gerçekleşir yanlış anlaşılmasın sizi yargılamak istemem biraz egolusunuz sankim :)
10 YorumlaGuzellik ve zerafet her zaman bir adım önde gösterir ama bu sadece genç iş verenler için geçerli. Eğer disiplini seven bir sektör ya da işveren buna olumsuz bakar.
14 Yorumla
Soran+1 yılEn adam akıllı cevabı sen verdin teşekkürler
Soran+1 yılVazgeçtim
+1 yılkalcanın beyinden daha cok arti getirdigi bir ülkede evet... bugün ağır cumleler kuruyorum.. lütfen üstünüze alınmayın... güzeliginle. girdigin yerde bazi seyleri yapmasan sanirim capuk gene issiz olursun
33 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle şunu söyliyim. işimde gayet başarılıydım. pişman oldum sorduğuma. aslında benim demek istediğim çok başla bişeydi. resmen beni linç ettiler. özelliklede kızlar. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. yani bunu ben demiyorum. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimlerin bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış sordum. ama bu bilgiyi pek çok kişi bilir diye düşünmüştüm ama görüyorumki kimse bilmiyo. merak eden araştırsın. ne demek istediğimi daha iyi anlar
- +1 yıl
merak ettiğim bir konu değil, arasdiracağım.. yani, bu bilindik birsey dis görününüs, irk, din gibi seyler etkili olur özel sektörde.. ama kalıci olan kisiler çaliskan ve kendini devamli eğiten kisilerdir, tabi yalaka vs. var yok değil.. sorunuzda kendinizi yeterince ifade edememissiniz diye düşünüyorum.. ve iş konusmasında en büyük basarı kendini iyi sata bilmekdir, yanisi ne dis görünüs nede önceki basarilar etkiler.. sorduklari sorulara cevaplarınız sağlam olmalı. tabi benm yapdığım tercübe
Soran+1 yılTabiki devamlılık için zeka başarı vb faktörler etkili. bunu bnde biliyorum. sadece bir artısı olurmu demek istemiştim. kendini iyi satma olayı kesinlikle doğru. burda kendimi yanlış ifade ediyo olmam, iş hayatındada edemeyeceğim anlamına gelmez. kendime her açıdan güveniyorum
Biyerde uzun sure calisabilmek icin patronun sevgilisi olmak lazim. Veya herseye acik olmak lazim. Acik giyiniyosan birazda rahatsan deneyimlenmene yardimci olurlar
412 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle. yanlış anlaşıldım.😔
Soran+1 yılEvet beni anladın umarım
Soran+1 yılYok ne kusuru tabi suç bende. ne eserse o an yazdım😂
Soran+1 yılBende sabaha kadar konuşmayı düşünmüyodum korkmayın 😂 neyse vaktinizi aldım siz kusura bakmayın ii geceler
+1 yılsazanlar için yarar 😂😂😂😂 seni işe alıp ofisinin bir köşesinde gül yapmayı düşünmüyor demi 😂😂😂😂😂😂😂ille karşılığını alır bunu vere bilecek bir kapasiten var mi
25 Yorumla
Soran+1 yılHerkes beni yanlış anladı. daha doğrusu ben yanlış anlattım.😔Öncelikle şunu söyliyim. işimde gayet başarılıydım. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimlerin bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış sordum. ama bu bilgiyi pek çok kişi bilir diye düşünmüştüm ama görüyorumki kimse bilmiyo. merak eden araştırsın. ne demek istediğimi daha iyi anlar
- +1 yıl
gerçekten çok yAnlış sormussun kuzum ya birde benim hiç bir bilgim yok senden öğrendim yeni
Soran+1 yılAyy Allahım ya😂 ben senin için demedim
- +1 yıl
neyi benim için demedim
Soran+1 yılSana bilgisiz demek istemedim
+1 yılSonra da kadinlar kullanilmis ya da zekalari geri planda tutulmus mu oluyor? Erkeklerin cinsel oyuncagi olmayi isteyen ve sonra bundan sikayet eden sizin gibi kadinlar oldukca bu devran tekerrur eder.
13 Yorumla
- +1 yıl
"Sizce güzelliğim işe yarar mı?" Sizin sorunuz bu degil miydi?
Soran+1 yılSiz yukardaki açıklamayı okumadınız galiba
Canım model veya vasat bir oyuncu olmayacaksan güzelliğe değil zekaya bakıyorlar. Senin işin zor yani üzgünüm. Ayrıca bu kadar mütevazı olma (!) Sıfır ego be maşallah!
114 Yorumla
Soran+1 yılEgoluk bir durum yok. ben neysem onu söyledim sadece. bu ortada olan bişey ve bende bunun farkındayım. sektör medya sektörü tv kanallarının bunu değerlendireceğini düşünüyorum. ayrıca işimdede oldukça başarılıydım😉
Soran+1 yılBaşarılı olan birisi neden başarılıyım diyemesin😂 gizli kullanıcı olarak sormamın özel bir sebebi var sen anlayamazdın. kendine bu kadar güvenen insanlara neden gıcık olurlar anlamam. kişi kendini ezik hissetiği için olabilirmi acaba😂
Soran+1 yılAfferin akıllı ol ezik
Soran+1 yılSanki burda yazan herkes yazım kurallarına dikkat ediyomuş gibi😂 kimsenin dikkat ettiği yok neyse ben alışkınım böyle kıskanç kadınlara. kudurup durduk yere abuk subuk saldırıyolar
Soran+1 yılGizli sormama takmış😂 var bir bildiğimizki gizli soruyoruz. yarım aklıyla ironide yaparmışş😂 hem güzel hem başarılıyım çatla😂😂😂
Soran+1 yılOlmayan bişeyi kullanamazsın tatlım. hukuk kazanmış olman senin akıllı olduğunu göstermez bir sürü hukuk okuyan mühendislik okuyan mal var. ajdar mesela😂 adam makine mühendisi ama bildiğin slak. buna diğer bir örnekte sensin zaten slaksın😂
Soran+1 yılBurda kimse yazım kurallarına dikkat etmiyo. Tuttumuş bir yazım kuralı😂Bula bula bu kusurumu buldun😂 ben editörlük yaptım canım. yazım kurallarını senden iyi bilirim. sen kimsinki benden utanacaksın. çirkinsin diye bu kadar ağlama ya😂 Sen hukuk kazanmışsın diye kendini akıllı sanmaya devam et. Kendini böyle avut😂Sanki kimse hukuk kazanamıyo😂 Benimde hukuka puanım yetiyodu canım. Övünülecek bişey yok ortada. benim haklı olduğumu okadar iyi biliyosunki işte bu sana koyuyo diye bukadar b. k attın. Bu arada işede başladım🤜🏻Sana bir kasa soda yollayayım. Anca hazmedersin😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzellik geçici ve bu sadece kötü amaçlar için kendini kullandırmak demek olur sonra... iş için normal olmak.. zeki olmak ve çabanı göstermek gerek.. yoksa güzelsin gel burada çalış. çok gördüm satış pazarlama danışmanı bebek gibi kızlar.. en fazla 1 ay çalıştırıp azarlar gibi işten kovulanı
012 Yorumla
Soran+1 yılİşimde başarılıydım yazıyo iyi okumamışsın
Cevap sahibi+1 yıltamm basarılıydın ama genel olarak sordugun soruya genel cevap verdim? sen başarısız oldun kovuldun demedim dikkat ettiysen
Soran+1 yılMedya sektörü. tv kanalında çalıştım. bu yüzden önemi olur die düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum illaki gerekio ama genel olarak sadece guzellikde yetmez onu dedim.. Neyse iş hayatinda basarilar genede. Bayan oldugun için pek iş sizlik sıkmaz seni..
Soran+1 yılİşe alımlarda etkili olduğunu söylüyor araştırmacılar. internetten yaz oku
Cevap sahibi+1 yılEtkili olduğu noktanin ne olduğunu biliyoruz güzelliğin de neyse.. Bir 8 ay daha çalış emekli olursun sen
Soran+1 yılBelliki bilmiyosun. bilinçaltı bunu istemdışı yapıyomuş. başkalarına yazdım. aynı şeyi bidaha sana yazamıcam niye bu kadar kızdın ters ters konuşuyosun onuda anlamış değilim
Cevap sahibi+1 yılGüzellikle işe alinanlarin hangi maksatla iş veren tarafindan alındığını görüp bildigim icin olabilir mi neyse.. Aman Güzelliği ne nazar degmesin sonra iş bulamazsin. başka sözüm yok
Soran+1 yılBilinçaltı diyorum hala ne diyosun. nedense hala bir laf çarpıtma peşindesin. suçum ne güzelim dedim diyemi bu zıt zıt konuşmalar
Cevap sahibi+1 yılTamm uzatmaa. Sen uzation diye ters ters konusmaya gidio. Az biraz sus. 33 yaşına gelmiş sin ama iş ortamını hiç bilmion gelmis konuşuyorsun burada
Soran+1 yılNe uzatması. senin fikrini kabul etmek zorunda değilim ben. cevap vermek en doğal hakkım. evet bilmiyorum iş ortamını nolmuş😂
Cevap sahibi+1 yılGülmek bak sinir etmee adamı😠😠vurarim sana bak sonra ağlarsın
- Eğitim & Kariyer konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılŞirketler grubumuzda kadın personel alımında yegane kriterimiz güzel olmasıdır. Biz başka hicbiseye bakmiyoruz iş yapmasına gerek yok, güzel olması kafi.
Hacı Baba tekkesi isletiyoruz çünkü.11 Yorumla
Soran+1 yılEvet çalışkanım çokta başarılıydım. ya valla pişman oldum sorduğuma. aslında benim demek istediğim çok başla bişeydi. resmen beni linç ettiler. özelliklede kızlar. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. yani bunu ben demiyorum. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimlerin bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış sordum. ama bu bilgiyi pek çok kişi bilir diye düşünmüştüm ama görüyorumki kimse bilmiyo
+1 yılFaydası olabilir ama ciddi bir işyerinde yeter şart olamaz. Dış görünüşün önemli olduğu bazı işlerde aranması zorunlu bir özelliktir ama sırf güzelliğe güvenerek iş bakmak sonra hayal kırıklıkları getirebilir
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 365 cevap paylaştı. Emin ol bakıyorlar. Daha doğrusu İK nın işgüzarları bakıyor. Ama ciddi manada o personele ihtiyaç olduğu, yetenekleri ve bilgisi dahilinde ise güzelliğe bakmayıp ihtiyaca göre personel alımları oluyor.
00 Yorumla
+1 yılGüzelliğin işe yarar ama biraz miğden geniş olmalı ama kurumsal firmalara bakarsan daha iyi olur ciddi ortam ciddi insanlar olur ama çok çok çok güzelim diye iddialıysan zengin bir koca bul kendi işinin patronu ol 😉
00 Yorumla
+1 yılYeter şart değildir ama çoğunlukla gerek şarttır :)
10 Yorumla
+1 yılSize güzelliğiniz için verilen işte nasil mutlu olabilir kazancınızı nasil gururla yiyebilirsiniz.. size bunu söyleyen kişi aslında diyorki! Senin etin iyi, için ise beş para etmez! Etini kullan!
10 Yorumlaİş tecrüben yok şahsen bir bayan olarak işe alımlarda güzellikten daha çok tecrübeye bakarım , ama erkeklerin ayarı belli olmaz kimi tecrübe arar kimi tipe bakar...
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes beni yanlış anladı. daha doğrusu ben yanlış anlattım.😔Öncelikle şunu söyliyim. işimde gayet başarılıydım. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimlerin bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış sordum. ama bu bilgiyi pek çok kişi bilir diye düşünmüştüm ama görüyorumki kimse bilmiyo. merak eden araştırsın. ne demek istediğimi daha iyi anlar. kalbimi çok kırdılar neler yazdılar😔
+1 yılHaketmediğin bir işi dişiliğinle almayı kabul edecek kadar gurursuzsan işe yarar. Uçkuruna düşkün insan çok, boşta kalmazsın
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes beni yanlış anladı. daha doğrusu ben yanlış anlattım.😔Öncelikle şunu söyliyim. işimde gayet başarılıydım. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimlerin bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış sordum. ama bu bilgiyi pek çok kişi bilir diye düşünmüştüm ama görüyorumki kimse bilmiyo. merak eden araştırsın. ne demek istediğimi daha iyi anlar
Eğer seksi giyinmekle işe alıyorlsrsa oranın içine tükürürüm. Çalıştırmaya adam mı arıyorlar yoksa gözleri şenlendirmeye günaha sokmaya playboy kadını mı?
10 Yorumlagüzellik iş yapmıyor artık, ne diye maaşa bağlasın seni sadece sigortan kaç tl haberin var mı? 1 aylık sigorta parana 2 ay karıya doyar o parayla fdskldhsjfhsjfh
01 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu okumamışsın doğru düzgün. sanki durduk yere para vericek. araştırmalar işe alımlarda güzelliğin önemli olduğunu söylüyor. kişi istem dışı bilinçaltıyla kişinin daha başarılı olacağını düşünüyormuş.
+1 yılSen aklını kullanmak yerine güzelliğini kullanır ön planda tutarsan çok kullanılırsın haberin olsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet çalışkanım çokta başarılıydım. ya valla pişman oldum sorduğuma. aslında benim demek istediğim çok başla bişeydi. resmen beni linç ettiler. özelliklede kızlar. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. yani bunu ben demiyorum. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimlerin bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış sordum. ama bu bilgiyi pek çok kişi bilir diye düşünmüştüm ama görüyorumki kimse bilmiyo
Allah beyinden alıp kalçaya vermiş, kişilik yok dişilikle ön plana gitmeye çalışıyor işte garip. Hayvandan aşağı olmuşsun.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsen iş hayatında güzelliğin ve dekolteli kıyafetlerin mini etekde buna dahil kullanilmamasi taraftatariyim. Is etiği diye bir şey olmalı, bizleri ileriye götürecek şeyler. Güzellikle mini giyinme ile penti ve gratiste iş yapabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılÖnce şunu söyliyim işimde gayet başarılıydım. pişman oldum sorduğuma. aslında benim demek istediğim çok başla bişeydi. resmen beni linç ettiler. özelliklede kızlar. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. yani bunu ben demiyorum. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimlerin bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış sordum. ama bu bilgiyi pek çok kişi bilir diye düşünmüştüm ama görüyorumki kimse bilmiyo
Cevap sahibi+1 yılOlabilir belkide yanlis anlatmissinizdir sirketi uzerime bile yaparlar diyince bizde oyle anladik
Soran+1 yılOnu söyleme sebebim oldukça dikkat çeken biri olduğumu vurgulamaktı. birde egoist sanıldım😔
güzelliğinle işe girersen oturacağın koltuk belli. Bu bir abi uyarısıdır lütfen dikkate al. hemen hemen aynı yaştayız ama sen öyle algıla
03 Yorumla
- +1 yıl
sana bildiklerine ek olarak çok önemli ışıltı sağlıyacak unutmuş olduğun bir püf noktası vereceğim. This is Türkiye. diğe rbir deyişle Burası Türkiye bahsetmek istediğin şeyin ne olduğunu ben ve yorumdakiler zaten biliyor. Senin bilmediğin Türkiyede. o güzellik faktörün bilimsel olarak bilinç altında kalmaz. seni işe alanlar kaba tabirler ilk iş sana atlamaya kalkar. Benden sana bir abi uyarısı kolay gelsin
Soran+1 yılBahsetmek istediğim şeyin ne olduğunu yorumdakiler anlamış siz anlayamamışsınız neyse ii günler
Bu devirde bilgi ve birikimden fazla değer verirler dış görünüşe... bilgi ve tecrübe kazanılır.. sen şansını dene ama patronlarına da dikkat et derim:)
00 Yorumla
+1 yılSen bu soruyu sorduğuna göre kararı vermişsin bizede onaylayında bende yarım aklımla ama full güzelliğimle seksiliğimle bir işyerinde patron ya da müdür ayartayım yoluma bakayım diyorsun değil mi?
00 YorumlaGünümüz Türkiye'sinde hemde çok güzel bakılır. İş görüşmesine giderken kadın olduğun için zaten maça 1-0 önde başlıyorsun. Güzel ve seksi olman 2-0 ve 3-0 olur. Kısacası insan kaynaklarından veya bire bir mülakata kaldığında sana bakılan gözleri iyice filtrele o zaman hissedip ve anlarsın işe alınıp alınmayacağını.
00 YorumlaGüzelliğin işe yarayabilir, ama böyle bir yola girmemeni tavsiye ederim. Birde tüyo: iş görüşmelerinde yapacağın iş konuşulmuyorsa orda başka şeyler dönecektir. anladın sen onu.
00 Yorumla
+1 yılİşe yarar elbette genelde patronlar giyime ve tipe bakarlar. ama fazla açık giyinme derim yanlış anlaşılırsın rahatsız edecek hareket sergilerler
03 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün yorumun için çok teşekkürleHerkes beni yanlış anladı. daha doğrusu ben yanlış anlattım.😔Öncelikle şunu söyliyim. işimde gayet başarılıydım. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimlerin bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış sordum. ama bu bilgiyi pek çok kişi bilir diye düşünmüştüm ama görüyorumki kimse bilmiyo. merak eden araştırsın. ne demek istediğimi daha iyi anlar
- +1 yıl
Ben anladım canım seni. Aynen dediğin gibi de zaten çok haklısın. Dış görünüme çok önem veriyorlar öyle yerleşmiş akıllarına bikere :)
Soran+1 yıl🙏teşekkürler kıskanç kadınların hışmına uğradım
+1 yılNe saçma mantık güzellik öi iş yapıyor normal bakımlı olsa yeter iş yeri yapılacak işe önem verir güzel olup dac1 kişi eksik çalışıp hoşa sigorta ve maaş ödemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bazı mesleklerde görünüş çok önemli oluyor. Güzelliğin işe yaradığı meslekleri tercih edebilirsin. Mesela tüm asistanlar güzel oluyor genelde ya da büyük marketlerde kasiyerlerde güzel oluyor. Sen daha önce ne iş yaptın peki
04 Yorumla
Soran+1 yılKasiyerlermi güzel :/ medya sektöründe çalıştım
Cevap sahibi+1 yılBazı marketlerde veya kozmetik yerlerinde çalışan kadınlar özellikle güzellerden seçiliyor gibi. Senide merak etmedim değil aslında
Soran+1 yılOnlar evt güzel kızlar ama sıradan bir güzellikleri var. seksilikte önemli
Cevap sahibi+1 yılE tabikide. Güzel olup bunu kullanamayan çok kadın var. Seksilikten kastın ne peki?
+1 yılEgo patlamasi yasiyosun be hangi ise girceksin sen anlamadim yani
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkes beni yanlış anladı. daha doğrusu ben yanlış anlattım. Öncelikle şunu söyliyim. işimde gayet başarılıydım. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimler bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış sordum. merak eden araştırsın. ne demek istediğimi daha iyi anlar. zekaya ve çalışkanlığa bakıldığını herkes gibi bende biliyorum tabiki
- +1 yıl
tamam
Evet dış görünüşe göre işe alınan çok insan var. Şansını dene ne kaybedersin kii
10 Yorumla
+1 yılDişiliğini kullanırken kişiliğinden olanlardan olma.
12 Yorumla- +1 yıl
Yorum budur en iyi bayan görüşü seçilmeli
+1 yılgüzelligin bes para etmez isini dogru yapmadiktan sonra
12 Yorumla
Soran+1 yılİşimde çok başarılıydım😉
+1 yılbir insan kıyafetiyle karşılanır karakteri ile uğurlanır. Sen istediğin kadar güzel seksi ya da çalışkan ol. Karakter olmadıktan sonra bir işe yaramaz.
01 Yorumla
+1 yılGüzelliğinden önce eğitime bakıyorlar sözlü mülakatta giyimine diksiyonuna bakıyorlar yani güzelliğine pek dikkat edeceklerini sanmam ama nerde işe gireceğine de bağlı
014 Yorumla
Soran+1 yılDoğru düzgün yorum yaptığın için Allah senden razı olsun. beni linç ettiler yaa. işimde gayet başarılıydım. pişman oldum sorduğuma. aslında benim demek istediğim çok başka bişeydi. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. yani bunu ben demiyorum. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimlerin bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış sordum. ama bu bilgiyi pek çok kişi bilir diye düşünmüştüm ama görüyorumki kimse bilmiyo. çok teşekkürler
Soran+1 yılBu arada eğitime baktıklarını bende biliyorum. tekrar teşekrler
- +1 yıl
Ben özel sektörde staj yapmıştım işe alım yaparken sözlü ve yazılı mülakat yapıyorlar yani hem sunum yapcaksın hem de test soruları var isg ile ilgili onları cevaplıcaksın öyle yani güzelliğe dikkat ettiklerini hiç görmedim
Soran+1 yılHarward ünide yapılan bir araştırma bunu gösteriyo. yani ben burda bunu yazdım diye sanki orspluk yapçakmışım gibi saçma slak yorumlar yaptılar. insanlar tipleri yüzünden bazı şeyleri kaybettikleri gerçeğini kabullenemiyorlar. özelliklede çirkin kadınlar. beni tanımıyolar etmiyolar abuk subuk egomu indirme çabasına giriyolar. sözüm sana değil. googla yaz işe alınmada güzelliğin önmeli bir faktör olduğunu anlarsın.
- +1 yıl
harvard ünide yapılan araştırma onu gösteriyo diye kendini geliştirmek yerine nasıl olsa güzelim işe alırlar kademem de yükselir diye düşünüyorsan hiç düşünme derim dediğim gibi çok bilinen bir özel sektörde çalıştım ve çalıştığım yer de iyi bir yer o yüzden insanların başarısına bakıyolar güzelliğine değil başarısına baktıkları için zaten iyi bir yer harvard üninin araştırmasıyla ilgilenmiyor onlar ha bazı yerler var sapık zihniyetli insanlarla dolu öyle bir yere düşersen güzelliğinle işe alırlar ama iş onların seni işe almasıyla bitmiyo başarısızsan kademen yükselmez emekli olana kadar 2 bin küsurla geçinirsin tabi o zamana kadar işten kovmazlarsa seni. ayrıca güzellik geçici bir şey bu kadar güvenme güzelliğine victoria secret melekleri de güzel ama belli bir yaştan sonra postalıyolar mankenleri
Soran+1 yılBurda senin yapmaya çalıştığın sadece benim egomu aşağıya çekme çabası. benim çalıştığım şirket harwarda bakmıyo demişsin ama adamlar araştırma yapmış sonuçta bunu gösteriyo. güzelleri işe alın demiyo. sadece harwardda yapılan araştırmadan bahsetmiyorum. tüm araştırmalr bunu gösteriyo. anlıyorum sizi haksızlık adaletsizlik diye düşünüp sinir oluyorsunz ama tatlım maalesef dünya zaten adaletsiz bir yer. googlea bir bakta gerçekler tokat gibi yüzüne çarpsın. bu nasıl bir kıskançlıktır benmi sizi çirkin yaptım ya da benmi güzellerin işe alınmasını sağlıyorm. bu düzen böyleyse ben napabilirim. tabiki başarı zeka bunlara bakılıyor ama güzellikte bir etken. bu gerçeği ister kabul et ister etme. kişinin hobilerine fobilerine giyim tarzına herşeyine bakılıyo. ayrıca bende güzelim zaten kendimi geliştirmeme gerek yok gibi bir mantık içinde olmadım hiçbizaman. yukardada yazdım işimde başarılıydım diye. ve yine başarılı olucam. güzelliğimle birlikte zekamada çalışkanlığımada herşeyime güveniyorum.
- +1 yıl
Burda kendini başarılarınla övseydin gerçekten kıskanırdım ama geçici bir şeyi kıskanacak kadar aptal değilim bu bir ikincisi ben sana asıl gerçekleri anlattım sen hala harvard şunu demiş bunu demiş diyorsun araştırmalara bakarak konuşacaksak eğer miyoplar da çok zekiymiş ben miyopum onlar öyle dedi diye otomatikman zeki mi oluyorum şimdi hayır her insan bir değil sonuçta onu da böyle düşüneceksin kapiş. Madem çok başarılısın işinde çalışkansın o zaman bu araştırmayı niye bu kadar çok takıyorsun demekki sen güzelliğine güveniyorsun başarına değil istediğin kadar inkar et görünen köy kılavuz istemez.
Soran+1 yılİşkur genel müdürü bile iş bulurken güzel olanlar 1-0 önde diyo. özel sektörde fiziki görünümün önemli olduğunu herkes biliyo. tabi okadar uzman okadr kşi yanılıyo bir sen biliyosn😂 senin verdiğin miyop örneğiyle benim dediğim araştırma çok farklı. senin söyledğn varsayım. ben başarıma güveniyorum. başarımın yanında güzel olduğumdan buda benim içn artı oluyor kapiş.. bunu anlatmaya çalışıyormda fesatlığından anlamak işine gelmiyo. çatlasnda patlasanda bunlar gerçek. neyi nasıl anlayacağımıda senin gbi kafası basmayan birinden öğreneck değilm.
- +1 yıl
Umarım canım işe gireceğin yerde hayal kırıklığına uğramazsın bol şans sana güzelim sözde başarılarının devamını dilerim
Soran+1 yılOkadar ıspatlı gerçeğe rağmen hala inkar hep bir inkar😂 kabullenemiyosun anlıyorum ama durum bu tatlım. umarım sende bu gerçeği hazmedebilirsin😉
- +1 yıl
Tamam canıım cvni yetersiz bulduklarında sakın ağlama ben kimsenin güzelliğini kıskanmam kıskansaydım eğer bu barbara palvin olurdu sen değil. Olur da patron seni sırf güzelsin diye işe alırsa tacizlere seninle yatma tekliflerine hazır ol hatta sen yanında ne olur ne olmaz prezervatif taşı
Soran+1 yılNeden anlamak istemiyosunki ben sadece güzelliğmle işe giricem demiyorum. güzellik diğer özelliklerin yanında bir artı oluyor diyorum. ayrıca bunu sadece ben demiyorum. ama yok sen taktın benim egoma😂 sadece egomu indirme çabasındasın. senin burda söylediğin saçma ve boş laflarla benim egom inmez anla şunu😂 herşeyime güveniyorum canım zekama kültürüme başarıma çatla. kıskanmasan burda 2 gündür benle uğraşmazdın😂 ben ağlamam canımda sen bir ağlamayı kes artık. tvye çıkınca sana ordan el sallıcam öptüm tatlım😂
- +1 yıl
her şeyine güvenen bir insanın böyle bir soru sorması da çok ironik hadi ben işsizim seninle uğraşıyorum sen neden benimle uğraşıyorsun demekki hoşuna gidiyo sen bu kafayla anca a9 tv ye adnanın kediciği olarak çıkarsın gizli üye.
Soran+1 yılYaşımdan dolayı sordum diyorumda senin beynin basmıyo bir türlü😂 kırk kere anlattım hala saldırıyo😂 nasıl bir çirkinlikse artık içinin çirkinliği dışına yansımış. benim hoşuma gider tabiki sonuçta kıskanılan benim😂 yarın öbür gün görürüz nereye çıkacağımı. ben ordayken sende burda hala ona buna sataşmaya devam ediceksin. ezik şey😂
Yapılan hatalardan birisi bu işte bilgisi dururken buna bakmak.
11 Yorumla
Her güzel kadının üstüne iş yeri yapıyorlar zaten evet
14 Yorumla
Soran+1 yılOnu ciddi anlamda söylemedim😂 ne kadar hoş bir bayan olduğumun anlaşılması açısında söyledim. şimdi güzelim dedim diye sende başlarsın linçe
Soran+1 yılSana baksam yeter bence😂
Soran+1 yılAllahın çirkin kezbanı😂
+1 yılEvet güzellik sexilik ve seks arayan yerde çok işe yarar ama bu şekil olmasını tavsiye etmem.
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes beni yanlış anladı. daha doğrusu ben yanlış anlattım. Öncelikle şunu söyliyim. işimde gayet başarılıydım. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimler bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış sordum. zekaya ve çalışkanlığa bakıldığını herkes gibi bende biliyorum tabiki
- +1 yıl
Bu konuda haklısın tabi bircok kişi için bu durum böyle.
Eğitim & Kariyer konusunda 439 cevap paylaştı. Cok guzel ve seksi olabilirsin ama ozguvensizlik denen olgu "caliskan ve basariliyim" dedirtebiliyorsa bu soruyu sordurtmamali bile.
05 Yorumla
Soran+1 yılBaşarılıyım çalışkanım diyen insanlar özgüvensizmi oluyomuş😂 ben doğru olan neyse onu söyledim. başarılı olduğum halde başarısızımmı diyeyim
- +1 yıl
Anlayamadigin o kadar acik ki. Sana yardim edip dahs acik konusucam: guzel seksi basarili caliskan vaoew denecek ni kadınsın. Peki neden is bulma ve deneyimsizlik konusunda korku ve kaygin var?
1. Ozguvensizlik
2. Basari nedir bilmemek
3. Guzelligin her kapiyi acacagini sanmak
Not : kendinle celismemeni ve 2 yoldan birini secmen hayrina olur
Soran+1 yılYaşımdan dolayı böyle bir kaygım var. ve bunun zerre özgüvenle alakası yok. neyse senin ne düşündüğün önemsiz ii günler
Soran+1 yılİyi de😂
Eğitim & Kariyer konusunda 571 cevap paylaştı. s. kerler :D s. kerler :D benim seki patronum güzel bayanları almazdı işe ne bileyim :D bak onun yüzünden bekar kaldık :D
00 YorumlaEvet yarar da. İnsanlığını kullan dikildiğini değil!
012 Yorumla
Soran+1 yılNeyi kullanacağım konusunda senden akıl alacak değilim
Soran+1 yılO kişi sen olamazsın slak yaratık
Soran+1 yılHahaaha kusura bakma einstein 😂
Soran+1 yılİroniyi anlayamayan zeka küpü seni😂
Soran+1 yılSen harbi sa lksn😂
Soran+1 yılGoogla bir bak bakalım işe alınmanın dış görünüşle alakası varmıymış yokmuymuş. yapılan araştırmalar bunu gösteriyo. sana burda iki saat anlatamam. anlatsam zaten anlamazsın mal olduğun için beyin özürlü slak
+1 yılGüzelliğinle alınırsında, güzelliğini kullanarak öne çıkma.
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes beni yanlış anladı. daha doğrusu ben yanlış anlattım.😔Öncelikle şunu söyliyim. işimde gayet başarılıydım. yapılan araştırmalar işe alımlarda güzel bayanlara öncelik verildiğini gösteriyo. işe alan kişinin ister istemez bilinçaltı etkileniyomuş. hatta mahkemelerde hakimlerin bile farkında olmadan biliçaltıyla güzel birinin daha az suçlu olduğuna inanıp ona göre ceza verebiliyormuş. yani tamamen bilinçaltı yapıyo bunu. ben soruyu çok yanlış sordum. ama bu bilgiyi pek çok kişi bilir diye düşünmüştüm ama görüyorumki kimse bilmiyo. merak eden araştırsın. ne demek istediğimi daha iyi anlar. düzgün yorumun için çok teşekkürler.
+1 yılKadınlığın diğer bir adının ana demek olduğunu umarım bir gün anlar ve fiziği ile işe girenlerin genelde patronlara kapatma olduğunu fark edersin
00 Yorumlagüzellik avantaj olabilir sektöre göre, ama bir yere kadar
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler cevap için
Soran+1 yılHayır nişanlıyım
+1 yılİş arıyorsun sanırım bu kadar güzelsen git manken ol ne diye korku yaşıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBoyum yeterli değil
- Eğitim & Kariyer konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik geçicidir. İş hayatın kısa sürecek desene. :):
20 Yorumla
+1 yılKurumsal firmalarda hiç bir önemi yok, merdiven altı ütü paket atölyesinde işe yarayabilir güzelliğin.
10 Yorumlabazi islerde guzellik lazim.. bazisimada gerek yok.. ama malesef tr de bu oldummu ilk baktiklari sey bu.. brn olsam isten anlamiyosan is vermezdim 😁
00 Yorumla
+1 yılErkek isverenler zaten güzelliğe bakıyo deneyim arayan yok
10 Yorumla
+1 yılGüzel oldugunu iddaa eden sensin seni dış görünüşün için işe alacak kişilerde sana asılacak bunuda biliyorsun ve kabul ediyorsun yani
07 Yorumla
Soran+1 yılMedya sektörü diye yazmayı unutmuşum. kamera önü içn güzelll önemlidir die düşünüyorum
- +1 yıl
Tecrube yoksa ne kadar güzel olursan ol senden cıkarı olmayan işe almaz helede medya sektöründe herkez güzel
- +1 yıl
Sen hiç televizyonda çirkin sunucu gördünmü
Soran+1 yılGördüm😉
- +1 yıl
İyi o zaman kolay gelsin sana ne diyim ama güzelligine fazla güvenme ( senin iddaan ) bir an önce tecrübe edin iş hayatında bu arada seni gercekten merak ettim nasıl birisin diye
Soran+1 yılPsikologlar güzelliğin işe alımlarda çok büyük etkisinin olduğunu söylüyorlar. bu bilinç altıyla alakalı bişey. mahkemelerde hakimler bile güzel olan birinin suçlu olma ihtimalinin daha az olduğunu düşünüyormuş. ama tamamen elinde olmadan bilinçaltı yapıyormuş bunu. bunları ben söylemiyorum. araştırmalar söylüyo. inanmayan internetten okusun
- +1 yıl
Olabilir bişey diyememde ne kadar güzelsin onu merak ediyorum ben
+1 yılGüzelliğine bakarak alınan işte beklentiler de farklı olur unutma.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılYarar etkisi çok Yani ben Bile çatladım meraktan o derece
00 Yorumla - Devamını Gör (141)
Devamını Gör(186)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği