Anatomide kendime guvenmiyordum ama biraz biraz guvenmeye basladim artik. Sizce kazanir miyim? :)) bana taktik verir misiniz? Nelere calismam gerekiyor nasil calismam gerekiyor?
çok çok iyi, umarim devamini getirirsiniz ve istediginiz bölümü kazanirsiniz. bilgim kadariyla naçizane bir tavsiye vermem gerekirse, hayvan anatomisi, kumas, nature-morte ve seffaflik/saydamlik uzerine de tekrarlar yapmanizi hatirlatabilirim.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya bisey dicrm ben kumaslari hic hic beceremiyorum ve artjk bosverdkm :((((
az biraz, gecmeye calistiginiz yerden seneler once gecti kendisi. bir de, seviyeniz ne olursa olsun, bir kursa gitmenizi öneriyor, benim de aklima baska bir dey takildi; ayni nesneyi farkli ölçeklerde calismak da iyi bir egzersiz olabilir.
YouTube'da Anıl'ın Kaleminden diye bir kanal var. Bir videosunda Mimar Sinan Üniversitesi Yetenek sınavında çizdiği şeyleri ve hangi tarzda kompozisyonlar istediğini uzunca anlatıp çizimlerini gösteriyor ona bir baksana
YouTube'da ve internette yetenek sınavı ile ilgili çok şey var. Benim aklıma hemen "Anıl'ın Kaleminden" kanalının o videosu geldi. Hatta bulup linkini de sana göndereyim
Golgelendirme teknigi bir nevi.. hamur silgi ile de sert isiklandirma yapabilirsin.. ben parmaklarimi kullanirdim eskiden.. perspektif acidan birkac hata var onlari iyi görüŕsen bu is tamamdir.
Cene kulak orada biraz daha ceneyi uzatman gerekirdi kulak cok ayni hizzada olmus.. diger resimde sandalye cok dik pozisyonda oturak kismi... onuda daha yatay ypsaydin adamin oturdugu tam net hissedilirdi..
En İyi Cevaplar