Eskiden çöp adam bile çizemezdim. Ama 2 senedir felan bişeyler çözebiliyorum. Daha önce hiç kursa gitmedim. Yetenek sınavına dokuz Eylülde girmek istiyorum sizce alınır mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Morel bozucu ve aşağılayıcı iğrenç yorumlarınızı lütfen kendinize saklayınız!
Ben de çöp adam bile çizemem halen de öyle bence yetenek var ama biraz daha çalışman gerek
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Biraz daha geliştirilmesi lazım. Yüz hatları belirgin ve gölgelendirmeleri daha çok vurgula. Bunu almazlar diye düşünüyorum. Çöp adamdan buna geçtiysen bundan daha başka şeyede geçersin sadece biraz daha sabır et ve çalış. Ellerine sağlık.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yetenek sınavına 1 2 ay felan var şu an portre çalışıyorum. Çalışsam alınır mıyım sizce çok çabuk öğreniyorum
Sono kordogom, pozutif elestirol olmadogom icin cok uzgunom.. Sormussun guzel mi diye, hayir deyince de begenmiyorsun. Uslupsuz hareketlerine de kulp ariyorsun. Seni kirmamak, poztif elestirmek zorunda miyim. Soruna cevap verdim. Cok istyorsan istedigin cevabi soyle onu yazalim. Yok yanitlari begenmiyorsan burada sorma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben de çöp adam bile çizemem halen de öyle bence yetenek var ama biraz daha çalışman gerek
Biraz daha geliştirilmesi lazım. Yüz hatları belirgin ve gölgelendirmeleri daha çok vurgula. Bunu almazlar diye düşünüyorum. Çöp adamdan buna geçtiysen bundan daha başka şeyede geçersin sadece biraz daha sabır et ve çalış. Ellerine sağlık.
Yetenek sınavına 1 2 ay felan var şu an portre çalışıyorum. Çalışsam alınır mıyım sizce çok çabuk öğreniyorum
1-2 ay kısa bir süre gelişmesi için. Ama şansını bir dene içinde ukte kalmasın.
imgesel çalışma üzerinde araştırma yapmanı tavsiye ederim
Teşekkür ederim:)
önemli değil, dokuz eylül sıkıntılıdır ince eleyip sık dokurlar. sınavlarına ilişkin içeriklere internetten ulaşabilirsin.
Bence güzel olmuş. :D
Merhaba , ellerine sağlık
alınmazsın bune ya ilkokulda daha güzrl çiziyordum
Yarışacağın kimselere bağlı
en iyi resmin buysa katılma bile
Hayir
Neden
Cok kotu durumun
Tamam sen çiz bide seni görelim
Benimle ne derdin var, hayrdir. Soru sordun yanitladim, benden ne istiyorsun kezban
Terbiyeli ol sümüklü böcek
Haklisin, boyle vasat yanittan sonra cevapsiz kalmak lazimdi. Seviyenin terbiyenin olmadigi insana kezban degil ne desek bos..
"Tamam sen çiz bide seni görelim"
Kapa çeneni
Terbiyesiz
Sumuklu bocek
Yorumlarımızı bekliyorsun biri olumsuz eleştiri yapınca kızıyorsun neden?
Olumsuz eleştirinin bi haddi vardır. Yapılan eleştiri morel bozmamalı karşı tarafı incitmemeli. Ayrıca sen avukatmısın
Sono kordogom, pozutif elestirol olmadogom icin cok uzgunom..
Sormussun guzel mi diye, hayir deyince de begenmiyorsun. Uslupsuz hareketlerine de kulp ariyorsun. Seni kirmamak, poztif elestirmek zorunda miyim. Soruna cevap verdim.
Cok istyorsan istedigin cevabi soyle onu yazalim.
Yok yanitlari begenmiyorsan burada sorma.
Tamam uzatma
Ne kadar uzatayim onu da sen soyle de korolop, pozitif elestorel olalim..
Çok kırıcısın bu bir ikincisi git okuma yazma öğren
Okomo yozmo ogrenemedim bana yardomco olomoz moson acobo
Gelmişsin 30 küsür yaşına fındık kadar beynin yok d. fol git yazma daha
Hakaretler laflar boy boy masallah.
Nereye defolacagimizi da soylemeyecek misin?
Daha fazla cevap yazmayacağım zaman kaybısın kendi kendine yaz dur kudur
Yazip durup tekraren yazip kuduracagim. Tamamdir, anladim. Ee hakeret etmedin..