Paragraf sorularında 25 soruda sürekli 4 veya 5 yanlılım çıkıyor geçen 40 çözdüm 4 yanlış çıktı sizce nasıl oran her gün çözüyorum 25 soru 40 a çıkarsam mı
Çekebilirsin
Çekemezsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çekebilirsin fakat her sınavın zorluk düzeyi farklıdır, ösymnin sorduğu çıkmış sorulardan çözmeni tavsiye ederim çözmediysen. Kendini bir de orada dene asıl netleri orası verecektir. Ben üniversite sınavına 2 sene önce girmiştim üniversite sınav soruları dışında kpss ortaöğretim sorularını da çözmüştüm sınav öncesi baya faydalıydı denemesi bedava :D
Matematiği nasıl halledebilirim sence
Tyt için soru çözme gerek özellikle 345 Tyt matematiği öğretici, onun dışında aut içinse konulara hakim olmak ve her türlü soru tipine hakim olmak gerekiyor. İstersen ayrı ayrı kaynak olarak yardımcı olurum fakat Tyt için biraz da alışkın olmak önemli matematiğe, netleri artırmak mümkün fakat zor oluyor matematiğe alışkın değilsen, arkadaşlarımdan gördüğüm böyle, sevmen lazım matematiği yapmak istiyorsan.
Cevap
0Cevap
Sadece paragrafta sorun yasasam keske
Oho matım sıfır hatta eksilerde o yüzden türkçeye daha çok asılıyorum bari ordan soru kaçırmıyayım
Benim de öyle ya :'( çekersin bu arada bol bol kitap oku
Kitap okumak zaman kaybı geliyor bana şu süreçte o yüzden boş zamanımda. Bile paragraf çözüyorum mat için bir şey yapuyor musun sınava kadar 20 nete ulaşabilsek keşke şimdiye kadar iki denneme çözdüm 2 3 net vasatlık ya
Kitap okumak zaman kaybı olamaz hayatin boyunca lazım olacak çünkü yani kisisel gelişimin için de iyi olur. Bir de matı halledebilsem...
Çalışınca evet yapabilirsin. Senin azmine bağlı.
Önemli olan sınavv
Tyt mi
Evet türkçe anlamında
Evet
Hukuk
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?