AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Cidden yaa, biz sizin dili 10 senedir öğretiyoruz okullarda deseler, yabancılar inanmaz, inansa bile ne kadar aptal olduğumuzu düşünecekler 10 senede hala bu seviyde diye :D
dil ve anlatım dersinde Türkçe konuşma dili değilde yazma dili öğrenmek gibi sadece kurallarını öğreniyoruz bana göre saçma önce konuşup sonra öğrensek daha mantıklı olurdu
Dayiyolar baba dersleri, onlari anlamaya calisirken ingilizce kimsenin umrunda olmuyo tabi
öğretmenlerin yetersizliği birde üzerine müfredat eksikliği de üzerine eklenince iş facia oluyor
Eğitim sistemimiz hem konuşmayı hem grameri desteklemeli
çünkü her sene aynı şey gösteriliyor. artık ezberledim konuların sırasını. yeni kelimeler yeni şeyler dil günlük konuşma öğretilmiyor
gerçekten öğretilmemesinden dolayı olabilir bence.. parça okuyup sınıfın %95 inin o parçayı anlamamasının ardından o parçayla ilgili true false alıştırmalarıyla ingilizce öğrenilmez
tamamiyle müfredat yanlışlığı her sene tense leri başa alıyorduk hep aynı şeyler ilerleyen birşey yk ki üniversiteye gititm yine aynı şeyler böle ingilizce öğrenilmez tabiki
Müfredata göre ingilizlerden daha düzgün konuşmamız lazım. Kurallar yüzünden kimse öğrenemiyor. Birde ingilizceye kulağın yatkın olmaması. Okulda öğrenemediğim şeyleri dizi izlerken öğrendim.
her sene hep aynı şeyleri tekrarlıyoruz çünkü. gelişme göstersek bile tekrar aynı yere dönüyoruz
Sadece gramerleri öğrettikleri için bir halt öğrenemedik.
okuldaki öğretmenler öğretseler de öğretmeseler de para alıyorlar.Kurstaki hocalar parayı alıp seni ingiliz vatandaşı kapasitesinde yapıyorlar ;)
çünkü ingilizce matematik değildir, bize gösterilen şekilde öğretilemez.
ben üniversitede öğrendim gayet bölüm %100 ing olunca öğreniyosun
öğrenemedik değil aslında bize öğretileni öğrendik sayılır, ortaokuldan bu yana her öğretmen konuyu her yıl en başa alıyor, sahiplilik, zamanların yarısı, eğer falan ondan sonra tekrar başa buraya kadar bilmeyen yoktur?
ingilizce ile ilgilenmektense kızlarla ilgilenyordum o sıralar :D kafam pek almıyordu .d
sistemde sikinti var ahh su ingilizce ogretmenleri hepsimi bayan denk geldi bana ozellikle mi bayan seciliyor ?
bence yeterince görsellikte yoktu yani bir nevi pratik eksikliği ancak dil öğrenme görsel zekaylada alakalı biraz bence
nEYİ DÜZGÜN ÖĞRENEBİLDİK Kİ? Tabi ki diğer dersler gibi müfredat yanlışlığı...
müfredat yanlışlığı 4.sınıfta lise sona kadar aynı konuyu gösteriyolar
Türkçe yi ali topu at diye öğreten bir sistem
İngilizceyi come here ali diye öğretti bize o yuzden
türkiyede ingilizce konuşanlar o kadar komik konuşuyorlarki gülmekten bayılasım geliyor
bundan daha doğal ne olabilir ki, tabiki ana dili gibi olmaz. bizde Türkçe konuşan ingilizlere gülüyoruz...
Eh her boka maydanoz olan tayyip bu işede el atsın bir zahmet! Nede olsa İngilizce'yi bir kaç İngiliz'den öğrenecek değiliz değil mi ? White Sea..
okulda ingilizce sallama geçiorda o yüzden :) amaç öğretmek dğl gırgır eğlence öğretmendende kaynaklanıor aslnda..
10 YILDIR MATEMATİKTE GÖRÜYORUZ DA KİM BİLİYOR TAM OLARAK MATEMATİĞİ?
öğretmenler bilmiyor en başat. ciddiyim..
sonra sistem öğretmemek üzerine kurulmuş
hiç bir okulda ve hiç bir kursta ing öğrenilemez
Maalesef.
Türkçe dururken ne gerek var baska dile ingilizler bizim dilimizi öğrensin
müfredatyanlış dgru. karsılıklı knsma seklınde olmuyor cnku. sureklı hocalar tahtaya yazıyor kendısı seslenryor votryor yerıne yazılıda bunlardan sorumlusunuz dıyor. byle kım ögrenır kı :)
Sen ögrendgn konuyu tekrar yapmazsan hicbisey ogrenemezsın tabiki
ögretmen olmayısından ingilizce ögretmeninin yıllarca silgi yaparak gectik ingilizce dersini
Sahsen para verip gitsem daha çabuk çözerdim ingilizceyi kmasda d:D
normal günlük hayatta kuracağımıs speak english şekilde öğretmediler
arkadaş onların öğrettiği ile sokakta konuşulan dil farklı bir kere.
Ders çoğunluğundan fazla yoğunşamadığımız için bence.
İNGİLİZCE DERSİNE BİYOLOJİ HOCASI GİRİYORDU LİSEDEYKEN BENCE ONDAN.
her yıl milli eğitim bakanı değiyor bir türlü otutturamadılar şu eğitim sistemini
ingilizceyi bile ezbere dayalı öğretiyorlarda ondan pratik denen bişey yok.
ben öğrendim okulda ben de öğrenemeyenleri anlamıyorum
Çok dilbilgisine takıntılı eğitildiğimiz için.
pratik olmadıkça kitaptan öğrenilen anca bu olur
hazırlık okudum gene öğrenemedim:D
hayatımda işe yaramaz diye öğrenmedim
hocalar tırt hakkatten
Öğretmenler çok genç ;)
öğretmenlerin yetersizliği
ögretmen den kaynaklaniyor bence !
Yine çok net bir cevap veriyorum :D PARA...
Lisede hocaya biz ingilizce öğretiyoduk.
Diğer.
Dil öğrenmeye yatkın olmama hariç hepsi.
4 ten bir başladık hep zamanlar başka bişey yok
15 senede Türkçe yazmayı öğrenemeyenler var asıl.
Öğretmenlerin Yetersizliği
Müfredat Yanlışlığı
Hep derslerde uyuyordum ondan
Öğretmenlerin Yetersizliği
hep o Mr and Ms Brown yüzünden
Karı kıza bakmaktan...
A,b,c,d .
Müfredat Yanlışlığı
Ne müfredat yeterli ne hocalar