Bütün hemcinslerim sallamışta sallamış. Sallamışta sallamış... Bizim milletimizin %10 kısım hariç geri kalan erkekleri , kendilerinden zeki olan , kendilerinden fazla maaş alan , kendilerinden daha bilgili ve kültürlü hiç bir bayanı sevmez aslında. Baktım yorumlara Avukat - Öğretmen - Doktor vb... Örnekler var. Hepsi fantezi... Güven bana. Başka açıklaması olamaz.
Meslekle çekicilik mi olur yahu kadın her şekilde çekicidir soruyu yanlış cinsiyete sordun hepsi hemşire hostes öğretmen doktor diye atıyor bir kişide tezgahtar yazmamış alla alla :Dsjfjsf
cekici gelen hic bir meslek yok erkeklere. cunku kadinlar kadar maddiyata bagli degiliz. ve genelde evin ana gelir kaynagi erkektir zaten. ama illa bir meslek dememiz gerekiyorsa, bugunlerde annelik bile bir meslek sayiliyor
Düşününce hemşire, sekreter, hostes geliyo aklıma ama şöyle birşey var ki çekici olan meslek değil bir kadının vücududur vücud iyi olmadıkdan sonra hemsire de olsa sekreter de olsa hostes de olsa çare yok😀Biz ne hemsireler gördük hastaneden soğutan😂
valla ben mühendisim ama ilk biriyle sözlendiğimde cocuk serbest meslekti yani tabi sözü attım ama tamamen karakterden dolayıı yani demem o ki meslekle alakası yok tamamen karakter insanı çeken nokta
Bence %10 kısım hariç geri kalan erkekler , kendilerinden zeki olan , kendilerinden fazla maaş alan , kendilerinden daha bilgili ve kültürlü hiç bir bayanı sevmez aslında 😒
Bu konuda size katılmıyorum çünkü benden birikimli Eğitimli bir sevgilim olmuştu benim danışmanım akıl hocam gibiydi zehir gibi bir beyin yapısı vardı çok zeki ve akıllı bir kadındı
üniformalı meslekler hep ilgimi çekmiştir doktor önlüğü olur askeri kamuflaj olur hemşire kıyafeti olur polis uniforması olur mühendis bareti de olur :D şdsagkjasşlgkş
sekreterlik ve hemşirelik diye genel bir kanı var ama... ben bir türlü meslek ile seksapeli eşleştiremiyorum...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Walla ben eşimin bir mesleği olsun istemem aşırı kıskanç biriyim.. ha ama banada sexy gelen bayan meslekleri var tabi mesela hemsirelik sekreterlik muhasebecilik hosteslik garsonluk bunlar hep sexy gelmisdir hep cinsel düşünmüşdür ama evlenirmiyim. Hayir.!
Çalışmam derken bu istemi çalışmazsın. ? Bence ilgi duyulan bir şey değil ordakinlerde çalışıyor yani. Müşteriler ilgi duyan olurmu bilmem. Ben restorantta çalışıyorum. Ilgi duyan bir şey değil yani. 😁
En İyi Cevaplar