Çekici kadın mesleği diye birşey yok bence. Eğer bir kadın bakımlıysa, güçlüyse, kendine öz güveni varsa hangi kariyer mesleği yaparsa yapsın erkeğin gözüne çekici gelir. Tavır, hitabet, giyim kadının en önemli silahlarıdır.
Meslekler çekici gelmez bana 😐 Çalışan kadınlara, kendi ayakları üzerinde duran kadınlara yüz kızartıcı bir iş yapmadıkları sürece saygım büyük 😄 büyük saygı duyarım onlara 😄 Ama bir gün sevgilim filan olursa güzellik merkezinde çalışması filan hoşuma gidebilir 😂 ben de o orada diye utanmadan, sıkılmadan gider bakım yaptırırım orada 😂
Mesleğinden dolayı bir kadın neden çekici gelsin ki? Ayıp bu. Cidden. Hostesler, garsonlar, kasiyerler, tezgahtarlar, hemşireler bize işleri gereği nazik davranıyorlar, ölüp bittikleri için değil. Ama bazı erkekler bunu algılayamayıp işi senin de söylediğin çekiciliğe getiriyorlar. İşini yapan herkese sonsuz saygım var, o yüzden ciddi anlamda öyle çekici bulduğum bir meslek grubu yok. Ama meslek olduğu için değil de, seçme oldukları için mankenler güzel mesela, çekici gayet.
Başkaları ne düşünecek diye seçilen hiçbir meslek bana çekici gelmez. Kendi isteğiyle ve idealiyle seçmiş olması lazım. Sadece para veya seksilik veya çekicilik değil. Güç, istek, ideal, özgürlük ve prestij bunlar kadını benim için bir eş seçme adayı olarak tutar. Cevaplarda hep sıradan veya beklenen cevapların dışında çok ucuk cevap veren yoktu. Aradığım bir diğer özellik ise yaratıcılıktır. Uçuk cevap veya başkalarının düşünemediğini veya göremediğini görebilmelidir.
Uçan memeliler, yani hosteslerde ayrı bir sıcakkanlılık, sempatiklik oluyor. Bol makyajın altından bile samimiyetleri beliriyor. Mesleğin kattığı karizma değil de, mesleğe alım sırasında yapılan elemelerden dolayıdır muhtemelen. Yoksa başlı başına hostes olmanın hiçbir açıdan ederi yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Genel olarak 2 tane. İlki sağlık sektöründe ( Hemşire veya Doktor vs). Bu kızların daha soğukkanlı ve olgun olduklarını gösterir. Diğeri insanlarla konuşma ile alakalı mesleklerde ( öğretmen veya psikiyatrist ) . Buda karşısındaki kişiye daha şevkatli ve mantıklı davrandığını gösterir.
Ha benim seçimim psikiyatrist olması. Bilmiyorum daha güzel geliyor :) . Mesela konuşma konusunda daha iyi oluyorlar. Bazılarının sesine aşık olası geliyor insanın o derece :D :)
hemşireler ne zamandan beri soğukkanlı? ben hemşirelik okuyordum bir ara, çok sıcakkanlı biriyim ama tabi kan, iğne, ameliyat gibi şeyleri görüp dayanabilmek konusunda soğukkanlılıktan bahsediyorsan evet o olmalı fakat hastalara karşı şevkatli ve sıcak değilsen zaten iyi bir hemşire olamazsın
ha anladım, yani evet doğru, şimdi karşımda biri bayılsa herkes panik eder ama ben çok duygusuz ve sakin kalabiliyorum. Aslında tuhaf... herkes beni aşırı duygusal, herşeye ağlayan biri olarak bilir ki öyle de zaten ama hastalık gibi panik edilecek olaylarda diğer insanların aksine çok soğukkanlı oluyorum ve bu yüzden de sakin bir şekilde müdahale edebiliyorum.
ya bu karakterine bağlı, insan kendini soğuk kanlı olmaya zorlayamaz. Dışardaki hayatına bak, yanında hiç biri bayıldı mı? hasta oldu mu? hiç yolda trafik kazasında hasta gördün mü? o sırada ne hissettin? bunlara bakmalısın anca öyle anlarsın. hiç olmadı bu tür videoları seyret ve kendini o işi yaparken hayal et.
Evet. Olaylar konusunda soğukkanlı olmasından bahsediyorum ama bu soğukkanlılık sadece biri bayıldığında müdahale edebilmek değil. Her ortamda mantıklı kararlar verebilme yetisinden bahsediyorum. Bende bir sağlıkçıyım. Bunun örneğini hergün görüyorum. İnsanlar kollarına çizik var diye akşama kadar ağlıyabiliyorlar bile.
@safkiizz Dediğin gibi kimse kendini soğukkanlı olmaya zorlayamaz. @Çakmagüzel11 Sadece olayları yaşarsan yavaş yavaş alışırsın. En kötü durumda ne yapacağına karar verebilirsin. Yoksa karşındaki bayıldı diye bayılanlarda var :D
Bikinili ile araba yıkama çok çekici meslek 😂😂 bende auto kuaför dükkanı var 3 tane çalışan rus kızlar var onlar yıkıyor millet izliyor paraya para demiyorum :) millet akıyor dükkana 😂kızların maaşlarıda 2200 tl +sigorta yemek servis
@Eylülümmm Ondaki olgunluğu kimsede bulamadım. Benden 10 yaş büyüktü ama o kadar birbirimizle iyi vakit geçiriyorduk ki. O kadar mantıklı, düzgün, olgun konuşmalarımız, sohbetlerimiz vardı ki..
Ben bunu diğer insanlarda göremedim. Nadir. Ender.
Hhhaahahahahahahah anladm tamam 😂😂😂 sen de kendini güzel sanan yaratıklardansın. 😂 vala dayanamadm ya görünce napym. Yapmayın şöyle şyler. Önce bir aynaya bakın yaaaa😂😂😂😂😂😂 @nilsuuuu
@AhmetÇ1453 ahhaahhaahhaha tebrik ediyorm. Bn memelerden oraya geleme miştm. Doğru bir yere parmak bastın😂 daha fazla incelemeyelim bnce yoksa akşama kdar bitmycek😂😁😂😁😂😁😂
Kadın erkekte güç arar. Bu da kendinden güçlü birini bulması icap eder.
Kadın savcı hakim noter olmasın, o tür üst seviyelerdeki erkeklerle evlenmesi kolay olur dersen cevabın uygun. Avukatlık ulaşması zor olmayan bir seviye zaten
Bence baya zor bir meslek bin bir tane cahil ve cehalet içinde yaşayan insanla uğraşıyorsun. Hele hele Türkiye gibi bir yerde avukat, savcı veya hakimsen bence çok saygı duyulması ve itibar edilmesi gereken bir insansın demektir. Mesleğin yüceliğini söndürüp haksızlık etmeyin derim.
Sana demedim durduk yere hakaret etmene gerek yok. Altında yorum atan gereksiz pembeliye dedim. Ama sen de bu kafayla çok yaşamazsın ben kaşımdan da gözümden de memnunum senin ulaşamayacağın kadar hem de. Engel.
Bakiyorumda hepsi hostes ve hemşire diyor çok geriden beri hep bu iki meslekte olan insanları kaliplastirmislar işine değilde verdiği görüntüye odaklanmişlar
En İyi Cevaplar