Merhaba arkadaşlar. Şu işte para var bu işte para var dediğiniz işler neler? Ya da önü açık ilerde iyi kazandırır dediğiniz işler neler? Bu işlerde çalışmak için ne yapmak gerek?
teknoloji alanındaki her meslek gelişime açık alanlar olduğu için sürekli genişleyecek sektörlerden. iyi para vardır o yüzden. ve de saygınlık. ya da hiç tükenmeyecek sektörler olabilir. gıda gibi.
ama ciddi bir cevap vermem gerekirse en çok para kazandıran meslek metres olmak.
bkz: dünyanın adaleti
Girisimci bir ruh teknoloji takibi ticari zeka bunlara biraz özen gösterince nerde calisirsan calis yatirim yap aç bir ofis büro teknoloji veya gıda sektoru olabilir 5 sene sonra görürsün parayı. Gayri menkulde olabilir ama ortak sermaye gerekiyor biraz ortak oldugun kisinin agiz kokusunu cekeceksin.
Bayan için öğrtmen olmak
Cevap
28Cevap
Cok is var Para kazandiran ama iște Insan elinde Para tutamiyor ya Ben maasi alirim 2. Haftami zor goruyorum.
30-40 senelik omur icin gerek yok. O da sansin varsa.
Teknoloji alanda Yazılım 👍
Muhasebe de iş yok. Sal o mesleği
Dil varsa turizm oku
Saçmalık değil mi? Sadece diploma için okumak?
Oysa hedef belirleyip o işin inceliklerini öğrenip diploma alıp o işe girmek? Daha mantıklı.
ttabi ki dedgn daha mantıklı. ama okula deger veren biri degilim sevmem okulu. . toplumun oku okumazsan bişi olamazsın algısıda benim diploma için okumam kadar saçma. okuma sebebim de bu zaten. puanım yetmiyodu tekrar sınava girip gecirtikmek istemedim uni yi. ondan ilk puanımla gidebilcegm bölumlerden birini seçtim işte. :))
Anladım, gereksiz toplum işte 😕
Rica ederim. Yararım olmadı ama 😕😂
Allah de götür parayı
Kekuas bizim kıyasladığımız felan yok orandan burandan uyduröa. Madem benim dinimin imamları senin zoruna gidiyor banada sizin özgürlük verip milletide benzettikleriniz ters düşüyor. Sahte imam diyorsun lafı çarpıştırıyorsun lan hayırdır mk kimi kandırıyon gött. İşiniz gücünüz milleti Dinimize ters düşürmek dikkatli olun bakın bir gün hayatı tersten yaşamak zorunda kalırsınız!!
Youtuber olmak para para para.
Ticaret ile uğraşmak.
Bio genetik mühendisligi
imamlık
Yatip uyumak en iyisi
Baba parası yeme işi en iyisi
İşsizim hayatımda hiç çalışmadım
Youtuberlık udowudladulauddhksyeak
ticaret..
yeme içme üzerine..
Doktor
Hakim
Avukat
Futbol
Bu alemde patron olacan kardeş gerisi hikaye
Kiran olmasın limon sat önemli değil
Özel ders vermek - Öğretmenlik
Ticari akıl çok önemli bu işlerde
Doktorluk tabi ki kız ayool
Şimdiki aklım olsa besyo okurdum
ZIKIR ZIKIR ZIKIR...
Allahi aninca ne guzel iste basin donsun kendini kaybet bir onu dusun cunku donus onadir..
Reklamcılık sosyal medyada
Popçu -topçu bunlardan iyisi olamaz.
Grafikerlik baba :)
😂 Hırsızlık
ticaret.
Ticaret.
Dis hekimligi
Hurdacılık
Doktorluk
doktorluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar