Göz ameliyatı asker olmaya engel midir? ?

Öncelikle hepinize iyi günler dileyerek başlamak istiyorum, ve şimdiden verdiğiniz samimi cevaplar için teşekkür ederim. Öncelikle benim gözlerim uzağı görmüyor, yani görmüyor derken ikisi de 1.25 derece. Ameliyat olucam, ve bu ameliyat lazerle değil ışık ile yapılıyor yani çizdirmeyle alakası yok. Tabii öncelikle ben 18'ine 15 gün kalmış bir bayanım, veya kadın nasıl hitap ediliyorsa artık. Küçüklüğümden beri subaylık hayalleri kuran sıradan bir vatan sevdalısıyım. Herşeyden önce çok büyük bir Atatürkçüyüm. İlk vatan aşkım ilk okulda, NUTUK kitabını okumamla başladı. Buraları kısa keseceğim, sadece hayalimi, istediğim geleceğimi gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım. Bayrağımın Kırmızısına Ayına Hilaline aşığım. Topraklarımdan başka kimseyi almadım hayatıma. Aile dışında tabii. Ne bir erkek arkadaş ne de normal arkadaşlar. Senelerim evde, zihin geliştirmek vücut geliştirmekle geçti. Boyum 1.70 kilom ise 60. Gayet fit ve askerliğe uyumlu bir yapım var. Tek kusurum gözlerim, rica ediyorum konu hakkında bilgisi olanlar yazsın, o kadar önemli bir unsur ki benim için her bir kanynaktan araştırıyorum. Şimdiden teşeklürler iyi günler dilerim:)
Göz ameliyatı asker olmaya engel midir? ?