Skolyoz ve Göz bozukluğu ile Asker olabilir miyim?

Merhabalar skolyozdan bahsedeyim, bende 33 derece skolyoz var. Ancak doktorun dediğine göre benim omurgamın yapısı böyleymiş yani düzelmezmiş en fazla 25 dereceye falan düşermiş ama düzelmezmiş çünkü omurga yapısı böyleymiş yani sağlıksal açıdan bir sıkıntısı yok omurga şeklim böyle olduğu için. Asker veya polislik istiyorum ama sağlık olarak skolyoz elenme sebebi diye sordum, bu senin omurga yapın hastalık değil meslek seçerken göz önünde bulundurmana gerek yok dedi. Kendi açımdan bakarsak herhangi bir görünüş bozukluğu yok dışardan bakınca, hareketlerimi kısıtlayan bir problemde yok. Yani tek sıkıntı omurgam 33 derece yamuk ama yapısı böyle beni kısıtlayan bişey yok. Doktorun dediğine göre bu böyle kalsada hiç bişey olmayacakmıs ameliyat falan olmayacakmışım,30-40 yaşına geldiğimde ağrı çekermişim biraz o kadar. Gözden bahsetmek gerekirse sol 1.50 sağ 0,75 uzağı göremiyorum askerlikte bir sıkıntı olur mu? Sözleşmeli Er bile olurum yeter ki asker olayım mesleğim askerlik olsun özellikle astsubay veya uzman çavuş çok istiyorum ama olursa Erliğe bile razıyım yeter ki asker olabileyim. Anlayan arkadaşlar yardımcı olunursa çok sevinirim.
Skolyoz ve Göz bozukluğu ile Asker olabilir miyim?