Elinizde hali hazırda ama sevmediğiniz bir mesleğiniz varken, istediğiniz mesleği yapabilmek için uzun yıllar sonra yeniden üniversite okuma çabasına girer misiniz? #MünzeviBayan
İstediğiniz mesleği yapamadığınız için içinizde kalan ukteden kurtulmak adına yıllar sonra yeniden üniversite okur musunuz?
Türkiye de ki ya da Dünya da ki çoğu kişi çeşitli nedenlerden dolayı okuduğu bölüme giren iş kollarında maalesef ki çalışmıyor ya da çalışamıyor münzevi bayan. Bu durum ünlüler için bile geçerli bir durum. örneğin cüneyt arkın. gerçek adı Fahrettin cüreklibatır. asıl mesleği doktorluk. tanunma nedeni oyunculuk.
Bilemiyorum. kararsiz kaldım sanırım bir yanım neden olmasın derken bir yanım cesaret edemiyor..(siz hangi bölümü okudunuz ve hangi bölümü okumak isterdiniz.)
@exorcistt Hahahhahaha ya o tiplemeler çokzel ama benim favorim emekli chp'li teyzeler hayatim 😄 Işin içinde öğretmek varsa benim alanim biliyorsun. Zaten plani yaparken bunu konuşmuştuk. Seapariz sonra 😄😄
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > İstediğiniz mesleği yapamadığınız için içinizde kalan ukteden kurtulmak adına yıllar sonra yeniden üniversite okur musunuz?
En İyi Cevaplar