ben cok severdm proje ödevi performans ödevi hatta hoca ödev verdiğini unuttugu zaman sınıfta hocaya "hocam ödev vardı"diye hatırlatan o gıcık öğrenci tipi bendim: ) hahaha : ) 

Çok çalışkan bir şeydim, haftasonu ödevini cumadan bitirirdim, yaz tatilinde bile çalışma kitaplarıyla haşır neşir olurdum...
Aynı manyaklık hala devam ediyor 😃
Sonra o ev ödevleri özleniyor. ne ödevler geliyor bilsen.
Hiç sevmezdim valla ne yalan söyleyeyim demek sendin he, hep senin yüzünden az hocadan azar işitmedim be. 😃😃
ahaha: ) yok kanka iftira
Bilemem artık😊
: ) neyse ya geçmiş gitmis
Aynen öyle 😊
ahaa :D güzelmiş ama ben hocam ödev diye uyaranlara kızım sussana diyenlerdendim
: ) ahaha bende kızım sussana diyenlere asıl sen sus bee diyenlerdendm: )
: ) ahaha ama geçti gitti artk barıştık demi
Cevap
51Cevap
Mümkün oldukça ucundan yapardım :)
aha bu kız gibiler yüzünden sırtımızda kamburlar çıktı gözlerimiz miyop oldu. hocaaam ödev vardııııı. Allah seni kazan etmiştir bile.
: ) ahaha ya benm suçum yok
İlkokul 2-8'e kadar Hiç ev ödevi yapmamışımdır ama teşekkür alıyordum :D Lisede arada yapıyordum :D
çakal seni: )
:D Ders yapmak sıkıcı evde yapmıyorduk yapıcağım zaman okulda boş derslerde taktak bitti :D Lisede.
Ya da arada kızlara yazdırıyordum :D
: ) sahtekara bak sen
Ben sahtekar değilim :D Sensin o.
tabi tabi: )
Sevmezdim yapmazdım da çoğu zaman ama öyle senin gibi hocaya hatırlatan öğrencilere de yağcı derdik 😂😂😂 soğuturduk onuda ödevlerden
: )
Valla bizim evde çok sorun çıkıyordu bu performans ödevi yüzünden dışarı çıkıyorum daha 20 dk olmadan bağırıyorlar eve gel diye zar zor 6 sayfa yazmıştım Allah düşmanın başına vermesin çok zor parmaklarım koptu birde hoca süre veriyor pazartesi başlayıp cumaya kadar yetiştirin diyordu bazen 11 sayfa yazın diyordu çok zor ve nefret ederim
yapmayıp hoca ödevin nerde dediğinde bir umut çantayı arardım 😂😂😂
Ben sevmezdim bana ödevler zorlama gibi gelirdi özellikle proje performans ödevleri saçma geliyordu biraz.
Ö devimi yapmazdim genelde. Okula gelince arkaslarda n kopya ceker dım. Ödev yapmasamda notlarım hep yüksek olmuştur. .
Yapmamazlık etmezdim. Ödevi yaparken kaynakları kullanırdım. Ve bitirince sayfalarca yazıyla hocanın karşısına çıkardım.
Her zaman sevmisimdir hala da severim okulu cok severim zaten surekli okulda olmak istiyorum
Ansiklopedi setlerim vardı.
Akşamdan yazar sabah götürürdüm araştırmalara kendim de bir şeyler katardım hoca şaşırır kalırdı g*t olurdu i*ne 😂
Anne/babam katiydi odev bitmeden sokaga salmazdi. Gelir gelmez bitirirdim.
Hiç yapmazsım ilk okulda bol bol dayak yedim lisedede hocalar sıkıldı ödev vermediler bana
Severdim çoğu zaman 🙂 sıkıcı geldiği zamanlar da oluyordu tabi 😐
Pek birşey hissetmiyorum sevgi ya da başka birşey zaten yapmıyordum
sevmezmiyim o kadar çok seviyordum ki yeri geliyodu unutuyodu bn hatirlatiyodum ogretmene 😂
severdim gelir gelmez acar yapardim sonra yuuuppii sokaga toz camur ne varsa 😂
ilkokul orta okul la kadar hiç sevmezdim lisede uygulamalı ödevler olduğundan severek yaparım üniveristede ister çalış ister yap yapma kimsenin umrunda olmaz
Evet zor imkanlarla büyüdüm kıymetini bilirdim sessiz sakin bir tiptim her ödevi yapardım derse katılıp 100 alan tek kişi olduğum için pek sevilmezdim ama olsun
şahsen ben çok severdim okuldayken bir bok yapmazdk bari evdekilerin gözüne girmek için bütün sınıfın ödevlerini bile yapıyodum
Kızlara Yaptırırdım hahahhaha sddS: ya da sewgilime ya da para verip ödevi yaptırıdım dÇ:ÇD
Ben severdim. Fakültede bıkmıştım ama projelerden. 😧
ya zaten okulda ders veriliyor
neden bir de eve gidince ders çalıştırıyorlar hakikaten ya :D
o halde okula gitmeye gerek yok
evde ders çalışalım :D
Hiç sevmezdim ancak üniversitede acısını fazla fazla çıkarttılar sağolsun hocalar
üniversitede dahil olmak üzere hayatım boyunca hiç evde ödev yapmadım
sınıfta bir uşak vardı allah affetsin sınıfta bu senin sergilediğin davranışı sergiledi jiletle boğazına yarım çizik atmıştım kan kaybından hastaneye kaldırıldı çocuk okuldan uzaklaştırıldım. Akillara zarar, pişmanmiyim? Değilim...
Hayiiir sevmezzdim kufrede kufrede odev yapardim sdjjsjf
okulda son dakka hoca ödevleri kontrol edcek arkadastan alır bes dakkada yarım yamalak yapar hocaya gösterirdim :D :D
sevmezdim hatirlatanlarida sevmezdim ☺
: ) yaa
keşke o günlere geri dönsem beyin cerrahı olurdum şu an hayatımda olan olmayan kimseyle de muhattap olmazdım o hanı hocammmm hani ödev vercektiniz diyen şempaze olurdum keşke olsa :(
hep sular kesilirdi. elektrikler giderdi.
Benim için Ödev=işkence
Senin gibilere de sağlam küfürler savırmuşumdur bilgin olsun 😂
: ) askolsn ya
Hakedene sevgi sözcükleri bunlar 😂😂😂
: ) ya ne demezsn
Ahhahahahaha 😂😂😂
Sevdiğim hocaların ödevleri olursa evet
Ö dwvimi yapmazdım genelde. okulda gelince arkadaştan kopya cekerdım. ödev yapmasamda notların hep yuksek olurdu
Genelde evde bırakırdım 😂😂
Hiç sevmezdim ve yapmazdım.
bende öyle bir tipim :D
mazdım. Daha 1. sınıftayken bile yapmıyormuşum.
Liseye kadar aile zoruyla
Konuyu sevdiysem ödevi de severdim
kufrederdim her seferinde
okulda tenefüste yapardım 😂
Çok tembeldim, hiç yapmadım :D
Çok severdim ama anlayamazdim :(
Illalalah etmiştim bir dönem
hoşuma gitmeyen bir ders ise illallah ederdim.
Tm bır ınektım😂
bendensn
Sevmezdim hep son dakikaya kalırdı
Hiç sevmezdim. Yapmazdım da
hep okulda yapardım lisedeyken fazla yapmazdim
İllallah de derdim ama şimdiki aklım olsa yaparım
okuldan eve getirmezdim
ödev yapmayı sevmiyorum
ders calismak bana gore degil
İllAllah ettim tabiki
Iyy ödev mi
düşünsene sana bilim köşesi yerine ev ödevi köşesi açıyorlarmış: )
: ) sonra gazetelere manşet atsınlar "zavallı bilim adamının yalnızlık dramı ": )
Bize ödev vermezlerdi.
Sevmem
okulda teneffüste bile başkasına yaptirirdim
Severdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar