Başlıkta da gördüğünüz gibi. Motivasyonumu yükseltecek sözler varsa yazar mısınız? 😍
(Ders çalışmak için)
Şimdiden teşekkürler💞💞
(Ders çalışmak için)
Şimdiden teşekkürler💞💞
Unutma, bir şeyin yapılamaz olduğunu düşünerek uyursan, başkasının o şeyi yaparken çıkardığı gürültüyle uyanırsın.”Konfüçyüs
başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin ama mükemmel olmak için başlamak zorundasin tatlım
ders çalımaya engel sensin kendini aş der çalıs bu hayatta çıkarıp sana 5 kurus vermez esinin eline bakma meslek edin eğer simdi çalısmazsan pisman olursun ama çalısırsan ömrün boyu rahat edersin
Tabii ki çalışıyorum. Sadece daha çok motive olmak için yazmıştım bunu. Teşekkürler 😊
Vazgeçmeyi düşündüğün ne için başladığını hatırla 😎
Eig almazsam yakarım buraları bilesin 😀
Ama daha iyi yorum yapan olursa ne yapicaz 😂
Olursa söyle ben yorumumu kaldıracam😎
Heyy ne oldu benim eig 😎
Cevap
5Cevap
ders çok sıkıcı, instagram kizlarsoruyor varken derste neymis ders sadece hayatimi kurtaricak instagram ks zamanimi öldürücek
İnciler kumsalda bulunmazlar, eğer bir tane istiyorsan onun için dalmalısın.
Üni sınavına mı çalışıyorsun
Evett😍😍 Bazen arada bir buralara giriyorum kafamı dağıtıyorum. Sizden de böyle bir şey istedim. 😀😻
İç mimarlık😀😀
Çok istiyorum gerçekten. Emeklerim boşuna gitmez umarım😄
Hımm güzel meslek bence :)) Ders dışında bişi düşünme. Özellikle boş zamanlarında aklını yoran bişi varsa ondan kurtul hemen. Mesela online oyunlar. Ben çok bağlanırım. Habire düşünürdüm. Oyunda noldu biri saldırdı mı falan filan. Bıraktım onları. Etrafında çok gezen birileri varsa uzak dur onlardan ders çalışan insanlarla takıl. Zor bir dönem tabi ama maalasef sisteme ayak uydurmak zorundayız.
Çok teşekkür ederim. Motive ettin beni 😀💕
senin gibi kizlR ders calismaz su tipe bak gecelere akan kiz gibi peh mk.
Hadi ya 😂 Bunu dışıma bakarak mı anladın? Sizin gibi insanlar yüzünden gelismiyor bu ülke.
icine nasl bakicam tabiki disina bakarak anladm
Bir de gizli yapmış kendini😂 Gelmiş bana klavye artisliği yapıyor
tabi gizli yparm mk tankdklar var sitede rezil olmayalum😂😂
Her şeyi dışa bakarak anlamaz insan. Nerden biliyorsun hayallerim olmadığını? Nereden biliyorsun çalışmadığımı? Sadece profilime bakarak mı anlıyorsun neler yaptığımı?
blmiyom ya duzgun bir kiz gibi gelmedn bana
Bak hala yaa 😂 Keşke yazdıklarımdan bir şeyler cikarsaydin. En azından uzulmediğim, takmadigim yorumuna bakıp; "en azından fikrini değiştirdi." Diyebilseydim. Neyse lütfen bir daha bana yorum yapma.
Öyle sözler mi varmış
Hayallerini düşün.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar