Yıldız Teknik Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümü hakkındaki düşünceleriniz neler? Okuyan, mezun olan ya da bilgisi olan varsa çok teşekkür ederim
YTÜ Moleküler Biyoloji ve Genetik hakkındaki düşünceleriniz neler?
Soruyu okumadan önce fotoğrafa baktım, aaa bizim üniversite değil mi dedim içimden. Harbiden de bizim üniversiteymiş.
Moleküler Biyoloji ve Genetik okumuyorum. Ama Yıldız Teknik Üniversitesi'nde elektrik mühendisliği okuyorum. Moleküler Biyoloji ve Genetik hakkında pek Türkiye sınırları içerisinde parlak çalışma şartları ve imkanları olacağını düşünmüyorum ama üniversite olarak Yıldız Teknik Üniversitesi harika bir üniversitedir. Mezun olmaya yakın hocalar ile aranı iyi tutarsan onların referansı ile çok güzel işlerde çalışabilirsin. Çünkü hocalar aynı zamanda büyük şirketlere danışmanlık yapıyor öğrenci öneriyor.
Bu bölüm ingilizce okunması gereken bir bölüm ytü güzel bir üniversite fakat bu bölüm ytü’de türkçe bence farklı ünversitelere yönelmelisin. Bu arada ben de moleküler biyoloji ve genetik öğrencisiyim bilgi almak istersen özelden yazabilirsin.