Merhaba arkadaşlar acil bakabilir misiniz lütfeenn. Çok kararsız kaldım sizce hangi bölümü tercih etmeliyim? Görsel iletişim kütahya dumlupınar güzel sANATLAR FAKÜLTESİNDE TUTUYOR. Halkla ilişkiler ise birçok ünide selçuk falan sizce neyapmalıyım çok kararsızım
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bakar mısınız
Görsel iletişim tasarımı mı Halkla İlişkiler ve reklamcılık mı?
@sıradanbiri00 tasarım herzaman gideri olan bir konu diye düşünüyorum bir şeyi tasarlıyorsun çünkü mimarlar da tasarlar projeler çizer Youtube tan Merve kutlu izlesene bi onun mesleği tasarımcılıktı gerçi o endüstriyel tasarım, bi şeyleri hayal edip kağıda döküyor ve bunu sunuyor iyi de kazanıyormuş galiba video da görmüştüm öyle hatırlıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ne yaptın.. ben de aynı ikilemdeyim yardımcı olur musun
Görsel iletişim tasarımı
emin misin ve neden. ben de aşırı kararsızım Şu an
@sıradanbiri00 halkla ilişkiler be reklamcılık teyzemin çalıştığı reklamcılık dükkanı gibi geldi bana
daha baska avantajlar vs bahsedebilir misin eğer bilgin varsa?
@sıradanbiri00 tasarım herzaman gideri olan bir konu diye düşünüyorum bir şeyi tasarlıyorsun çünkü mimarlar da tasarlar projeler çizer
Youtube tan Merve kutlu izlesene bi onun mesleği tasarımcılıktı gerçi o endüstriyel tasarım, bi şeyleri hayal edip kağıda döküyor ve bunu sunuyor iyi de kazanıyormuş galiba video da görmüştüm öyle hatırlıyorum
Gorsel
Odaha iyi dime tesekkrler