- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
yerimi alayım şurdan. ben de aynı sorunu ales için soracaktım gerek kalmadı. :D özellikle matematik kısmında sıkıntı varsa nasıl olmalı. bakalım cevap gelecek mi.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Kelin ilaci olsa başına sürer😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- +1 yıl
kpss cok basit aslında.3 ay calısma bile yeter
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Genel kültür genel. yetenek
Alan
Eğitim. bilimleri
Bu 3farkli ders yaklaşık 25-30 ders vat nasil. halledecek.3 ay içinde 😵😱
- +1 yıl
İlahiyatsan atanırsın beyaa
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Emek olmadan yemek olmaz iste. nasil. olacak nasil çalışacam ya da nasil çalışmam lazm
bölüm ne
034 Yorumla- Soran+1 yıl
İlâhiyat
- Soran+1 yıl
Gümüşhane ilahiyat hazırlıklı 4. sınıf öğrencisiym
- Soran+1 yıl
Yüksek lisans var aklımda ama sadece yüksek lisans yapmak istemiyorm, öncelikle atanmak istiyorum, atandıktan sonra öğretmenliğin yaninda devam. etmek istiyorum, ama. tabii. atanamazsam yüksek. lisans
- Soran+1 yıl
Psikoloji falan. düşünüyorm. girmedim. bu. sene girmedm ama oturup ales calsmicam öncelik KPSS, kpss ile aynı konular olduğu kadar artk Ales te
- Soran+1 yıl
Cok. önemsemiyorm bir de okul puanimda yüksek olur ayrıca bilgi olmadan yorum yapilmaz
- Soran+1 yıl
Ales sadece paragraftan mi ibaret matematik?
- Soran+1 yıl
Ama paragraf zaten KPSS icin cozecem ki matematikte çalısacam türkçe ve matematik çalışmış olacam KPSS matematigi ile de aynı ayni. olmuş. oluyor yani ayni ☺
- Soran+1 yıl
İlahiyatcisn ve. burçlara mi inaniyorsun, yine de soyleym istersen teraziym
- Soran+1 yıl
Doğru olduğunu düşündüğüm fikri savunmak inatçılık mi oluyor 😯😱😵
- Soran+1 yıl
Sümeyye ismim
- Soran+1 yıl
Hayır gümüşhane de sadece öğrenciym
- Soran+1 yıl
Çünkü ben gizliyim
- Soran+1 yıl
Evet yapılabilir
- Soran+1 yıl
Evet biliyorum
- Soran+1 yıl
Evet
- Soran+1 yıl
Hmmm
- Soran+1 yıl
Ne eee si?
- +1 yıl
calisma rakip😠
018 Yorumla- Soran+1 yıl
Herkes kismetini yer
- +1 yıl
calisma kocanin kismetini ye sende
- Soran+1 yıl
Sanki sadece rakibin benm, kendi ayaklarimn üstünde durmak. istiyorum ve bunun icin de çabalıyorm, başkalarına muhtaç olmak istemiyorum, Allah kimseyi başkasına muhtaç etmesin
- +1 yıl
amin de bayan olarak sizin biriyle evlenip evde durma imkaaniniz var bizim o yok siz okuyup is sahibi olunca cogu erkek issiz kalio bu sistemin duzelmesi lazim issizligi dusurup evlilikleri cogaltmak siz bayanlari sinirli sayida iste calistirmakla olur mesela polis alimlarinda 10 bin erkek aliyolarsa bin tane kiz aliyolar oyle olsa daha iyi olur eski osmanlidaki gibi yani simdi diceksin ki calissin erkekler yuksek puan yapsinlar falan diye ama zeka 5 siktan bir tanesini isaretlemekle olculmuyo adalet saglanamiyo maalesef neyse sistem degismiyo sen de sinava giriceksin calisacaksin biliorum kolay geksin. d
- Soran+1 yıl
Evet, gücümün yettiği kadar çalışacam yeri gelicek uykusuz kalicam ama. yapmak icin elimden geleni. yapacam Allah emek edenin emeğini. boşa. çıkarmaz insallah
- +1 yıl
cok calismak degil dogru calismak lazim siz kizlarin cogu yanlis calisiosunuz gereksiz ezber yaoiosunuz zaten imamhatipten oldugunuz icin temeliniz olmadigindan cok yuksek yaoamiosunuz mat tarih falan skinti oluyo sizde biliorum kolay geksin dogru calis
- Soran+1 yıl
Bnde bu yüzden soru sormuştm, imam. hatipten ikincilikle mezun oldum, ve bu. anki üniversite ortalama da iyi bnce 3.56, matematik de. cok. sıkıntı. degil sadece tarih ve coğrafya, Formasyonda aldk
- +1 yıl
tezin var derslerin yogun siz cok calisamiyosunuz sanki derslere ama
- Soran+1 yıl
Tezimi.2 yıl. once aldm. bitmek üzere
- Soran+1 yıl
Yaptığımız tek sey ders çalışmak
- +1 yıl
dershaneye gitmeyi dusunuyon mu atamalar simdi skinti pek insan almiolar mulakat falan baya karisik puanlar yukseldi
- Soran+1 yıl
Birinin. bana ders anlatmasına gerek yok, ben kendim. çalışırm, ama bana sadece once sunlara çalış boyle yaparsan daha iyi olur derse yeter, dersanaye gerek yok, cok şükür artk hepimiz ders çalışmamız. gerektiğini biliyoruz herkesin kendi. yöntemi var ona. gire çalışmalı, anlamadığı yeri de internette açıp izleyebilir,. mülakat konusunda da birsey diyemiyorum kısmet artk
- +1 yıl
senin yerinde olsam sadece egitime ve alana calisirdim onemli olan onlar
- Soran+1 yıl
Eğitim.%20 genel. kültür genel. yetenek %30 yani genel. kültür daha önemli, benm yerinde olmama gerek. yok. hepiniz ayni konumdayz zaten
- +1 yıl
genel yetenek genel kultur yuzde 30 ama birsuru ders var egitim daha basit standart sapma egitimde oluyo egitimden yuksek yaparsan gecersin digerini kimse yuksek yapamio zaten matematik vatandaslik tarih falan zorluyo milleti
- Soran+1 yıl
Bir sütü ders ama. surekli gördüğumz dersler kısa. surede yapılır
- +1 yıl
kolay geklsin
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim, Allah razi. olsun
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar